Совет RTX 4080 vs 4090

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Автор
Повідомлення
fuksa
Member

Повідомлення

GreenMile
вы вполне можете докупить монитор с повышенной герцовкой, система позволяет. и попробовать тряхнуть стариной еще разок.
GreenMile
Member

Повідомлення

fuksa: 11.07.2023 17:40 GreenMile
вы вполне можете докупить монитор с повышенной герцовкой, система позволяет. и попробовать тряхнуть стариной еще разок.
Можу, навіть якщо опустити необхідність десь його поставити, але навіщо? :dontknow: Я ще раз акцентую - я не бачу різниці в захмарних ФПС в тих іграх, в які граю я, а це для прикладу, що сплило в пам'яті з відносно нещодавнього: Відьмак, Дес стрендінг, Діско Елізіум, Піларси, Стрей, Дівініті обидва, Метро, Плаг тейл, Сайберія остання... Грав би я в якийсь КС:ГО то інше діло, а так... Грав був на моніторі 120Гц з G-sync у друга - якогось ВАУ не помітив взагалі, якщо прискіпливо придивлятись, то так дещо плавніше, але через 10 хв занурення в гру цього вже просто не помічаєш. Купляти заради цього 4090? Ну не знаю :puzzle: Окей, це вже трохи оффтоп в темі, просто треба до якогось спільного знаменника прийти, коли саме починає не вистачати карти, бо комусь нижче 160 кадрів в 4к - то вже катастрофа, а комусь он і на 1080ті у ФХД нормально :)
Відповісти