Маю карту rx6750xt red devil. При раптовому відключенні компа від електроживлення відбувається постійне скидання профілю розгону/андервольту карти в сток.
Залежності від налаштувань карти немає. Тестив навіть під час банального коректування кривої куллерів. Власне питання: Це така фіча софту від АМД чи все ж таки баг? Раніше, була 1660ti, і таких нюансів не було. Правда і налаштована була через Афтебьорнер.
Останні статті і огляди
Новини
Відновлення налаштувань AMD WATTMAN після раптового вимкнення компа
-
wanted176q
Junior
-
Crossbow
Member
wanted176q
десь я вже зустрічав таку саму проблему (бачив жалобу на такіж скидання).
ІМХО це кривий софт АМД.
по можливості юзайте MSI Afterburner
десь я вже зустрічав таку саму проблему (бачив жалобу на такіж скидання).
ІМХО це кривий софт АМД.
по можливості юзайте MSI Afterburner
-
Dremjke
Member
Так и есть, у меня на рх570 с ватманом тоже самое было.
-
Grava
Member
В afterburner есть настройка, которая чистила настойки адреналина при перезапуске, что бы не конфликтовать. Может она активирована, ее убирание многим помогала избавится от сброса настроек. У меня выключена, не замечал сброса настроек в адреналине, afterburner у меня только для мониторинга, без настроек.
-
wanted176q
Junior
Grava
Я зрозумів за який чекбокс йде мова. Тестував і вкл/викл режимі. В моєму випадку марно
Crossbow
Напевне так і буде.
Я зрозумів за який чекбокс йде мова. Тестував і вкл/викл режимі. В моєму випадку марно
Crossbow
Напевне так і буде.
-
Andrew1313
Member
Тоже самое и у меня на rx570. Это косяк дров я так понимаю. Решается элементарно, сохранил профиль настроек, если слетают, пару секунд загружаешь профиль и готово
Так же, возможно, будет кому-то полезно. Точно так же слетали настройки кулеров, напряжения и т.д в Адреналине на 11й Винде при выключении компа, пока не убрал галочку в настройках винды электропитания "Включить быстрый запуск (рекомендуется)"
Так же, возможно, будет кому-то полезно. Точно так же слетали настройки кулеров, напряжения и т.д в Адреналине на 11й Винде при выключении компа, пока не убрал галочку в настройках винды электропитания "Включить быстрый запуск (рекомендуется)"
-
mraleks
Member
Це стандартна поведінка якщо комп було вимкнено нештатно, хто ж його знає система впала від того що ти накрутив там чогось чи від вимкнення електрики.
-
Crossbow
Member
купляйте UPS = bug Fixed 

-
Краснодеревщик
Member
Привет всем, у меня RX 6950 xt MSI Gaming Trio
1. В BIOS Быстрая загрузка on/off без результата
2. УПС есть
3. Драйвер AMD последний - 23.3.1
4. Афтебернера нет
5. Windows 11 Pro Insiders Preview 25309 - года может ут проблем?
6. MB ASUS B550-F Gaming WIFI BIOS 1205 2020 - года может ут проблем?
7. PSU ASUS ROG STRIX 1000W GOLD
При любой перезагрузке выскакивает ето сообщение
1. В BIOS Быстрая загрузка on/off без результата
2. УПС есть

3. Драйвер AMD последний - 23.3.1
4. Афтебернера нет
5. Windows 11 Pro Insiders Preview 25309 - года может ут проблем?
6. MB ASUS B550-F Gaming WIFI BIOS 1205 2020 - года может ут проблем?
7. PSU ASUS ROG STRIX 1000W GOLD
При любой перезагрузке выскакивает ето сообщение