Я прекрасно это понимаю, конечно, такой комплект не будет работать на полную мощность. Мне просто лень было возиться, и эта карта была выбрана на перспективу, если что-то пойдет не так. Вот оно и пошло. Покупать вместо одной старой карты еще одну старую, только помощнее смысла не вижу. Буду менять систему, спасибо.nochnik89: ↑ 23.02.2023 09:16 ТС - Вы поймите правильно , даже если Вы заведете ту видяху на своей системе , все равно будет тормозить много игр. Процессор не справится с играми , он не сможет подготовить нужное количество кадров для видяхи. Систему под замену, выбор огромный нынче
Відправлено через 6 хвилин 23 секунди:
Скажу вам більше - на коробці виробник взагалі нічого не пише, окрім вимог про додаткове живлення. На сайті вимог я також не знайшов, тільки recommended PSU.Alex646: ↑ 23.02.2023 08:11 Мені одне цікаво: чи виробник пише на коробці коректні системні вимоги до відюхи? Чи тільки оперативу, блок живлення і ос?
Відправлено через 45 секунд:
Б/у це не мій стиль, дякую)Filabatya: ↑ 23.02.2023 00:41 Ramon76
2600К лідер ширпотреба, розірірве цю відуху шо кива арестовича
ключове питання найти живу мамку не перепаяну
Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
Ну вибачте, я не знав, що це називається додаткове живленняAndikho: ↑ 23.02.2023 10:32От як виглядає біполярний розладRamon76: ↑ 23.02.2023 00:01У цієї ВК немає додаткового живлення, тільки 8пин.![]()
По суті, вам правильно сказали - відяха не ініціалізується. При чому, скоріш за все і 1000ні жирафи теж не працюватимуть.

Так, але чому саме вона не стартує?