Останні статті і огляди
Новини
Блок питания для 1070 - 1070 Ti
-
LaneeWARRR
Junior
Доброго дня!
Підкажіть, будь ласка, яку відеокарту можна взяти під Zalman LE 500W . Зараз вагаюся між покупкою 1070 або 1070 Ti.
Все впирається в блок живлення. У мене Zalman LE 500W
https://hard.rozetka.com.ua/zalman_5997 ... glEALw_wcB
Дякую.
Підкажіть, будь ласка, яку відеокарту можна взяти під Zalman LE 500W . Зараз вагаюся між покупкою 1070 або 1070 Ti.
Все впирається в блок живлення. У мене Zalman LE 500W
https://hard.rozetka.com.ua/zalman_5997 ... glEALw_wcB
Дякую.
-
leif
Member
LaneeWARRR
на мій погляд краще продати залмана, взяти відеокарту 1070 без ті, а все що залишиться вкласти у більш якісний БП: сісонік, корсар, суперквітка хоча б з 80голд.
на мій погляд краще продати залмана, взяти відеокарту 1070 без ті, а все що залишиться вкласти у більш якісний БП: сісонік, корсар, суперквітка хоча б з 80голд.
-
Kore
Member
LaneeWARRR
360 ватт условно с 1070ти будет. Хватит.
А вообще профильная тема есть по выбору БП.
360 ватт условно с 1070ти будет. Хватит.
А вообще профильная тема есть по выбору БП.
-
tcpdump
Member
судя по спецификации - особой разницы в их энергопотреблении нет, всё зависит от конкретной модели и реализации питания. моя упоротая 1070 с 2*8 доппитания работает стабильно на 500W от be quiet!. если вопрос только в блоке и разница в цене незначительная - лучше 1070ти. хотя я для себя не нашел причин переплачивать за неё
-
leif
Member
tcpdump
Kore
гляньте що це за блок залман:
https://ru.gecid.com/power/zalman_zm500-le/?s=all
треба міняти однозначно
Kore
треба міняти однозначно
-
LaneeWARRR
Junior
спойлер
треба міняти однозначно
Хмм. В мене він 2 роки без проблем працював. Шуму не помічав. Але натяк зрозумів:)
Тоді однозначно 1070 із заміною на кращий БЖ.
Ціна 1070 - 320 зелених
1070Ti - 380 зелених
спойлер
треба міняти однозначно
Хмм. В мене він 2 роки без проблем працював. Шуму не помічав. Але натяк зрозумів:)
Тоді однозначно 1070 із заміною на кращий БЖ.
Ціна 1070 - 320 зелених
1070Ti - 380 зелених
-
tcpdump
Member
leif
ооу. спасибо, я не вгляделся, у меня был такой - жить на нём на 300+W достаточно грустно, очень удвою вариант сменить блок и взять 1070
ооу. спасибо, я не вгляделся, у меня был такой - жить на нём на 300+W достаточно грустно, очень удвою вариант сменить блок и взять 1070
-
yurre
Member
Колись був такий БП, тягнув розігнаний фен 1100T та розігнану HD7870, але нормально так грівся
Раджу міняти на б/у сісонік, на форумі є по 1000-1200 грн золоті 450-550ки.
Раджу міняти на б/у сісонік, на форумі є по 1000-1200 грн золоті 450-550ки.
-
LaneeWARRR
Junior
Дякую всім за таку моментальну реакцію)))
Всім плюс до карми.
Єдине ще питання лишилося.
Що ж краще
GIGABYTE GeForce GTX 1070 G1 Gaming чи MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
Можливо у когось був досвід користування?
Всім плюс до карми.
Єдине ще питання лишилося.
Що ж краще
GIGABYTE GeForce GTX 1070 G1 Gaming чи MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
Можливо у когось був досвід користування?
-
leif
Member
ще непоганий варіант подивитись на ЕВГА, які люди в Україну возять з оф. магазу під час хороших знижок. часто буває реально добре з співвідношенням ціна\якість адже там SF всередені у більшості БП
Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
якщо ще хоч якось продати залмана і докласти кількадесят (20-30) баксів, то цілком можна вписатись на збалансований конфігLaneeWARRR:Ціна 1070 - 320 зелених
1070Ti - 380 зелених
Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
я за GeForce GTX 1070 G1 Gaming серед цих двох, але зараз є з чого обирати, подивіться може на стрікс, ЕВГА\інно 3д (айчіл х3). вони поцікавіше ніж наведені вами моделі (за власним досвідом кажу, не маю\не мав особисто серед цих тільки МСІ)LaneeWARRR:GIGABYTE GeForce GTX 1070 G1 Gaming
-
LaneeWARRR
Junior
А як щодо того що на EVGA горіли плати? на скільки памятаю у них проблеми з охолодженням були?leif:ще непоганий варіант подивитись на ЕВГА, які люди в Україну возять з оф. магазу під час хороших знижок. часто буває реально добре з співвідношенням ціна\якість адже там SF всередені у більшості БП
якщо ще хоч якось продати залмана і докласти кількадесят (20-30) баксів, то цілком можна вписатись на збалансований конфігLaneeWARRR:Ціна 1070 - 320 зелених
1070Ti - 380 зелених
Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:я за GeForce GTX 1070 G1 Gaming серед цих двох, але зараз є з чого обирати, подивіться може на стрікс, ЕВГА\інно 3д (айчіл х3). вони поцікавіше ніж наведені вами моделі (за власним досвідом кажу, не маю\не мав особисто серед цих тільки МСІ)LaneeWARRR:GIGABYTE GeForce GTX 1070 G1 Gaming
-
tcpdump
Member
Я тоже проголовую ногами за Gigabyte, НО - конкретно 1070 от них в руках не держал, и если верить tomshardware - msi холоднее и тише. но опять таки, бекплейт у них формальный, чисто декоративную роль несёт. inno3d колхозит очень эффективные охлады, Zotac хорош, мой личный топ- EVGA (только не FTW - текут/греют). Кстати на форуме вот на днях встречал инфу что у MSI сейчас хорошие, не текущие прокладки, похожие весьма на оригинальные arctic cooling
-
leif
Member
так, були проблеми у най-найперших ревізій, потім це полікували. я маю особисто 6шт EVGA 1070 SC, що молотять з весни 2017 нон стоп і не мають жодних проблем,класні карти.LaneeWARRR:А як щодо того що на EVGA горіли плати? на скільки памятаю у них проблеми з охолодженням були?
-
anatolikostis
Member
есть обе ревизии 1070 от жижи: на 2 крутилятора и на 3 крутилятора, кроме того, что термопаста и прокладки на них - откровенное дерьмо, ничего плохого сказать не могу.
прийдется перед продажей все сменить на них...
прийдется перед продажей все сменить на них...
- спойлер
- кстати скоро обе 1070 пойдут с фермы на продажу по причине замены на 1070ти от мяска и евга.
интересно, кто же это говорилКстати на форуме вот на днях встречал инфу что у MSI сейчас хорошие, не текущие прокладки, похожие весьма на оригинальные arctic cooling
Востаннє редагувалось 02.10.2018 13:30 користувачем anatolikostis, всього редагувалось 1 раз.
-
tcpdump
Member
LaneeWARRR
чуть выше писал. изучал вопрос поскольку очень хотел попробовать EVGA. Могу скрины принести продавана с форума, там 82 в фурмарке на ftw. Вкратце по их 1070 - простые gaming/SC/SC2 - рефы по фазам, с неплохим охлаждением, FTW - нерефы которые не взлетели (причём как 1070 так и 1080), там перегрев, отсутсвующие термопрокладки в первых сериях. дальше их добавили конечно, но лучше не стало. FTW2- наконец-то хороший нереф от них, у меня в нормальном корпусе 64 в фурмарке на 40% вентилей + контроль температуры по фазам/памяти, там 9 сенсоров. Hybrid - само собой топ, хороший, но не для всех.
Мажду производителями/моделями - разница в питании и охладе в основном - частоты чистейшая кремниевая лоторея
чуть выше писал. изучал вопрос поскольку очень хотел попробовать EVGA. Могу скрины принести продавана с форума, там 82 в фурмарке на ftw. Вкратце по их 1070 - простые gaming/SC/SC2 - рефы по фазам, с неплохим охлаждением, FTW - нерефы которые не взлетели (причём как 1070 так и 1080), там перегрев, отсутсвующие термопрокладки в первых сериях. дальше их добавили конечно, но лучше не стало. FTW2- наконец-то хороший нереф от них, у меня в нормальном корпусе 64 в фурмарке на 40% вентилей + контроль температуры по фазам/памяти, там 9 сенсоров. Hybrid - само собой топ, хороший, но не для всех.
Мажду производителями/моделями - разница в питании и охладе в основном - частоты чистейшая кремниевая лоторея
-
anatolikostis
Member
tcpdump
FTW2 - самый лучший нереф
правда спустя время пришлось все 4 штуки спиртиком почистить от "слез"
FTW2 - самый лучший нереф
правда спустя время пришлось все 4 штуки спиртиком почистить от "слез"
-
tcpdump
Member
понятия не имеюanatolikostis:интересно, кто же это говорил
Отправлено спустя 31 секунду:
anatolikostis
пока не потекла, но то не критично, ясчитаю (может у прошлого владельца ещё стекла, но мне приехала без следов вскрытия и потёков)