Мої вітання панове.
Факт той , що діти хотіли відяху в мій комп нову ( швидше був рендер , а зараз мене немає і малі мого тредріпера ганяють суто для ігор).
Тут така справа . Замовив на "Розетці " 4060 про арт від Асус . Мене немає тому я її в руках не тримав , не бачив і взагалі не знаю , що за звір. Суть в тому , що вентилятори на відясі запуск лише через профіль в автебарнері і в повноекранному режимі в іграх комп просто тупо зависає. Допомагає лише перезагрузка . Скажіть будь ласка - то брак і нехай карту н.а.х.. чи все ж таки це програмно ?
Материнка асус зеніт екстрім альфа. Проц 2970 wx , блок на кіловат сесонік титаніум , решту забув , що там є .
Р. S. не відправляйте мене кудись на сайти і форуми , я не можу і не маю часу там сидіти . Просто підкажіть , як вийти з положення. Дякую
Последние статьи и обзоры
Новости
Проблема з Asus 4060 pro art
-
viperest1
Member
-
Евгений King
Member
Вентилятори що стоять - нормально, 4060 карта не гаряча, якщо в корпусі багато вертушок і є циркуляція, то є ймовірність що у легких іграх не запустить вертушки.
Ну а зависання - то скоріш на сервіс...
Ну а зависання - то скоріш на сервіс...
-
Donate
Member
Ну вентилятори зазвичай тiльки пiсля досягнення певноi температури працюють в деяких моделях можна знайти кнопку перемикання бiосу де вони працюють завжди на мiнiмальних оборотах.
А ось по зависання це питання, так як якщо до цього було все ОК, а замiна карти дала таке тут або несумiснiсть або брак
А ось по зависання це питання, так як якщо до цього було все ОК, а замiна карти дала таке тут або несумiснiсть або брак
-
viperest1
Member
Евгений King
, а це печалька ...
Сервіс і "Розетка" це мабуть дич... Я б швидко порішав , а діти з жінкою мабуть проблема. Корпус від Фрактал дизайн( який саме я теж забув ) і там вроді 9 вертушок . Старший каже , що запускається лише Дота і легкі ігри , які не в повноекранному режимі.
Доведеться знову домахувати сусіда , щоб витягнув відяху і відправив назад ...
Як не щастить , то не щастить ( всі пломби були на місці , пакет теж мав заводську пломби, тому якісь махінації виключаю - просто знову непощастило ...).
Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
Donate
Якщо чесно , то я поняття не маю , як там зараз з відяхами ... за останні 2 роки , я відстав від світу цього ( ну хіба , що айфона собі купив 15-го і то тому , бо просто захотів щось нового ) і реально не знаю , що і як зараз ...
Буду писати дітям , щоб відправляли в сервіс , може сам якось видзвоню "розетку"...
, а це печалька ...
Сервіс і "Розетка" це мабуть дич... Я б швидко порішав , а діти з жінкою мабуть проблема. Корпус від Фрактал дизайн( який саме я теж забув ) і там вроді 9 вертушок . Старший каже , що запускається лише Дота і легкі ігри , які не в повноекранному режимі.
Доведеться знову домахувати сусіда , щоб витягнув відяху і відправив назад ...
Як не щастить , то не щастить ( всі пломби були на місці , пакет теж мав заводську пломби, тому якісь махінації виключаю - просто знову непощастило ...).
Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
Donate
Якщо чесно , то я поняття не маю , як там зараз з відяхами ... за останні 2 роки , я відстав від світу цього ( ну хіба , що айфона собі купив 15-го і то тому , бо просто захотів щось нового ) і реально не знаю , що і як зараз ...
Буду писати дітям , щоб відправляли в сервіс , може сам якось видзвоню "розетку"...
-
Ray2000gt
Advanced Member
Я б видалив Афтер, почистив дрова через DDU або «чисте встановлення» і спробував так. На вентилі уваги не звертай, воно там саме налаштовано.
Отправлено спустя 1 минуту 44 секунды:
Отправлено спустя 1 минуту 44 секунды:
Чув, наче тільки Андроїди там рулять, Кропива і все таке.viperest1: ↑ 13.04.2024 22:17 за останні 2 роки , я відстав від світу цього ( ну хіба , що айфона собі купив 15-го і то тому , бо просто захотів щось нового )
-
viperest1
Member
Дел .
Фактично тему можна закривати.
Дякую. Всім миру
Фактично тему можна закривати.
Дякую. Всім миру