Перевірені люди (2020-2023)

Отзывы о сделках в Барахолке. Хорошие и плохие
Закрито
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

Проверенные люди. Будьте бдительны!

Проверенные люди (часть 3)
Пепередні теми зі старими відгуками - архівовано

Обратите внимание, что отзывы в ветках «Проверенных людей» не являются гарантией беспроблемного совершения сделки!

Также изучайте отзывы в теме Ненадежные люди

Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Не перший раз співпрацював з форумчанином Nebel.
Тільки позитивні враження :beer:
Sanchoua
Junior

Повідомлення

Мав справу з паном Mike88.
Рекомендую до співпраці!
aryom
Junior

Повідомлення

Покупал железо у форумчанина Timedemo. Все прошло в лучшем виде. :beer:
Timedemo
Member

Повідомлення

Продал видик товарищу aryom. Все прошло в лучшем виде. Лучшие рекомендации. Спасибо за доверие.
Kassatka
Member

Повідомлення

Раджу Drozd як порядного, відповідального та принципового продавця.

Drozd давав об'яву, що допоможе купити ігри в Стім зі знижкою за рахунок коштів на його гаманці. Місяць назад за чотити підходи я йому перерахував 3095,40 грн. й отримав подарунками ігор, які на той час у Стімі сумарно коштували 5159 грн. В тому числі мені всього за 2550,60 грн. вдалося придбати всі три частини Total War: Warhammer з усіма DLC, які тоді в Стім продавалися зі знижкою за 4251 грн., а без знижок коштують ~8K. А також я хоч таким чином нарешті зміг придбати зі знижкою ретро міні-гру Curing Covid (за мотивами Dr. Mario для Dendy), бо жаба давила купувати за повну ціну, а знижок два роки чекав і не дочекався. Ще за 92,4 грн., які я йому перерахував на карту, придбати ігор на 154 грн. в той день не вдалося через технічну відмову Стім у той день, і я попросив притримати ці гроші до літнього розпродажу Steam. Під час літнього розпродажу пан Drozd вже не мав зайвих коштів на гаманці, щоб купити мені ігор навіть по звичайній 15%, а не 40% знижці , тому повернув гроші назад на мою карту. Я переконував, що він мені винен тільки 92,4 грн., але пан Drozd наполіг на тому, що хоче повернути з урахуванням своєї знижки на момент, коли отримав гроші, і повернув 155 грн. на мою карту, що мені навіть соромно. :shuffle: Також дав мені контакти друга, через якого теж можна купити ігри в Стім зі знижкою.
Востаннє редагувалось 04.07.2023 13:15 користувачем Kassatka, всього редагувалось 3 разів.
Skelos
Junior

Повідомлення

Сотрудничал с Mike88 и Dzhalid. Все отлично, рекомендую к сотрудничеству. :up:
momo
Member

Повідомлення

Купував деякі комплектуючі у TV-Time , yan1x , offece-trader , romius30 - все без жодних проблем. :up:
TV-Time
Junior

Повідомлення

Рекомендую покупця momo memberlist.php?mode=viewprofile&u=4525. Все чітко без проблем, гарна комунікація.
vpavlyshen
Junior

Повідомлення

Продав serus свою пс5 олх доставкою, все добре, посилку забрав)
my4a4oc
Member

Повідомлення

Приобрёл материнскую плату у mafan9, всё отлично, рекомендую :beer:
BlackBush
Member

Повідомлення

Приобрел монитор у teasnap, товар соответствует описанию. Рекомендую как отзывчивого и порядочного продавца :up:
bogob
Member

Повідомлення

Заказывал у ARomanA SSD WD Black SN770.
Первый раз обращался осенью, получил отменную консультацию с исчерпывающей информацией что и для каких целей брать. Без "воды". Тогда покупка не состоялась. Теперь созрел, заказал, получил. Адекватный продавец, работает и общается быстро, коротко, четко, по-существу. Никаких нареканий. товар приехал в оговоренные сроки, цена уверенно низкая. ARomanA - так держать. Остальным - равняться на него.
GoodFella
Junior

Повідомлення

Приобрел у пользователя Skelos AMD Ryzen 5 5600 tray, попросил продавца провести сделку ОЛХ доставкой. Упаковано хорошо, отправлено быстро, сделкой доволен - лучшие рекомендации :beer:
mafan9
Member

Повідомлення

my4a4oc: 04.07.2023 17:02 Приобрёл материнскую плату у mafan9, всё отлично, рекомендую :beer:
Взаимно, рекомендую товарища my4a4oc к сотрудничеству :beer:
Skelos
Junior

Повідомлення

Продал процессор GoodFella, отличный покупатель! Рекомендую к сотрудничеству! :up:
archibalt
Member

Повідомлення

Рекомендую Lorichic як надійного покупця :super: :beer:
Lorichic
Member

Повідомлення

Купил хорошую железяку у archibalt, рекомендую :super:
злый пэс
Member

Повідомлення

купил у Rangocv оперативки на 1к грн предоплатой, все в порядке :up:
у BOBAHH купил очередной ноут для знакомых, все как всегда на высоте :up: :beer:
Leeman
Member

Повідомлення

z_mashine, купував ssd по повній передоплате. Рекомендую.
hello_world
Junior

Повідомлення

Купував у Buldozer. відеокарту предоплатою - все Ок, нічого нового. Вдячний за співпрацю і рекомендації.
Закрито