Брак на дисплее Lenovo Ideapad 5 Pro

Все вопросы о ноутбуках
Відповісти
Автор
Повідомлення
luckygamerks
Member

Повідомлення

Добрий вечір. Замовив дити Lenovo Ideapad 5 pro на Ryzen 5800H RTX 3050. Так як покупка дуже не дешева, то на пункті видачі захотів перевірити його. При мені вскрили заводську упаковку. Видно, що все і справді нове, але в той же час при огляді екрана побачив щось схоже на брак. Спочатку подумав, що на екрані невелика затертість, але коли дивився його під різними кутами все ж таки схоже на щось інше, чи як пил під екраном чи все ж таки якась тріщинка, не дуже зрозуміло, дуже поспішав тому попросив поки відкласти до завтра. Так як з собою не взяв флешку із загрузочною віндовс (типо Windows PE), вставив іншу, але все ж таки не було можливості нормально перевірити. Фото зробив, наскільки якісно не знаю, а може затертість на антибліковій поверхні. Як ви думаєте, що це?
Вкладення
1692813423299.jpg
Shpoker
Member

Повідомлення

Ставлю на грязь между слоями
Отказывайся
luckygamerks
Member

Повідомлення

Shpoker: 23.08.2023 21:12 Ставлю на грязь между слоями
Отказывайся
На що це може вплинути? Просто їх якраз усі розкупили.

Отправлено спустя 1 час 20 минут 40 секунд:
Мінусувати і я вмію, я по факту щось написати. Фото може вийшло не дуже. В реальності виглядає гірше і при різному освітлені по різному просвічується. Завтра хочу заїхати з Live CD і якусь прогу по тестуванню екрана. Вище були сліди потертості, їх не видно, на фото, а це брачок видно.
Donate
Member

Повідомлення

Ну якщо ви купили офіціний і лямка достатня то без проблем відправляйте в СЦ там вам безкоштовно замінять. Я так свій відправляв неділя там мінус 400 гривень на пересилку :laugh:
darlo0k
Member

Повідомлення

luckygamerks
якщо не забирали то най міняють. бо це брак, а нафіга купувати річ
Так як покупка дуже не дешева
то і не псуйте собі враження
luckygamerks
Member

Повідомлення

Donate: 23.08.2023 23:08 Ну якщо ви купили офіціний і лямка достатня то без проблем відправляйте в СЦ там вам безкоштовно замінять. Я так свій відправляв неділя там мінус 400 гривень на пересилку :laugh:
Так, офіційни на розетці, оплата частинами, я замовив, але не забрав, э можливість відмовитись, погано що вони закінчились, бо так дуже приємний апарат https://rozetka.com.ua/ua/lenovo-82l500xnra/p350009652/
16928134232991.jpg
Enjoy
Member

Повідомлення

Мне бы такое как минимум месяц, а то и два жить не давало, каждый раз цеплять глазами.

Может быть, лет 5 назад я бы тоже попробовал бы закрыть глаза на это, потому что мне "невтерпёж", то сейчас я бы отказался, тем более если в реале выглядит хуже, пусть даже только на темном фоне, а чисто теоретически на других фонах лучше, то всё равно не повод утешать себя.
Присоединяюсь к остальным за отказ, хотя бы потому, что хорошим поводом является:
luckygamerks: 23.08.2023 20:59покупка дуже не дешева
Donate
Member

Повідомлення

luckygamerks: 23.08.2023 23:16
Donate: 23.08.2023 23:08 Ну якщо ви купили офіціний і лямка достатня то без проблем відправляйте в СЦ там вам безкоштовно замінять. Я так свій відправляв неділя там мінус 400 гривень на пересилку :laugh:
Так, офіційни на розетці, оплата частинами, я замовив, але не забрав, э можливість відмовитись, погано що вони закінчились, бо так дуже приємний апарат https://rozetka.com.ua/ua/lenovo-82l500xnra/p350009652/

16928134232991.jpg
Ну я бы не забирал :laugh:

Опять же мне леново матрицу с дефетными пикселями меняли вообще без проблем :laugh: Ну точнее их гарантийный отдел :laugh: Но хочется ли в НОВЫЙ аппарат вам лезть ну такое :insane:
seraphic
Member

Повідомлення

жесть ещё сомневается забирать брак :facepalm: хорошо что догадался проверить, человек ещё пока не безнадёжен
luckygamerks
Member

Повідомлення

seraphic: 24.08.2023 08:48 жесть ещё сомневается забирать брак :facepalm: хорошо что догадался проверить, человек ещё пока не безнадёжен
Я ж кажу корпус я дивився добре, віндовс там немає, думав із собою є флешка із загрузочною віндою, цю цятку при вимкненому дисплеї не видно. Коли його ввімкнув з іншою флешкою, то я її побачив, але такого я раніше не бачив, тому відклав на день, тому що поспішав та щоб взяти необхідну флешку і позвав знайомого з собою. Її видно тільки на темному фоні, але не дуже сильно, на світлому зникає, як і сказав схоже на пил під плівкою толі в якомусь із слоїв екрану. Відмовився, а тепер думаю, що купляти, тому що за цю ціну альтернативи по екрану, корпусу та характеристикам ще й офіційного (не сірого) виявляється то і немає.
Відповісти