Моё почтение, камрады!
Возник острый вопрос: Как можно заряжать ноутбук HP ProBook 450 G7 от павербанка через Tipe C
1. Возможно ли это делать
2. Если "да" то какой павербанк нужен?
Спасибо большое за подсказки!
Останні статті і огляди
Новини
Как можно заряжать ноутбук HP ProBook 450 G7 от павербанка через Tipe C
-
Santyc
Member
-
tablestikus
Member
Santyc
фактично від любого, але від тих що не дають квік чардж вистачить тіки підтримувати роботу без зарядки батарей.
фактично від любого, але від тих що не дають квік чардж вистачить тіки підтримувати роботу без зарядки батарей.
-
Paradox1306
Member
Santyc
ноути живуть на 19в, хоча деякі і 12в можуть схавати, в простої ноут буде жрати 0.8а+, під навантаженням 2.2а+, потрібно подивитись ще підтримку PD на павербанку, в реальності краще брати 30 Ач ну і на 65вт(з 20 Ач не факт що 1 раз повністю зарядити вийде), приклад baseus blade або той що на 65в, ще є сяомішний змі і тд
хоча мені ось казали що 20вт павербанк все ще може заряджати ноут, але явно не під навантаженням
ноути живуть на 19в, хоча деякі і 12в можуть схавати, в простої ноут буде жрати 0.8а+, під навантаженням 2.2а+, потрібно подивитись ще підтримку PD на павербанку, в реальності краще брати 30 Ач ну і на 65вт(з 20 Ач не факт що 1 раз повністю зарядити вийде), приклад baseus blade або той що на 65в, ще є сяомішний змі і тд
хоча мені ось казали що 20вт павербанк все ще може заряджати ноут, але явно не під навантаженням
-
moonlight49
Member
Шановні а чому ви вважаєте що ноут вміє PD input?
-
Bender911
Member
-
dimus8210
Member
дивився в ютубі як народ самопальні павербанки 19В з підвищуючими перетворювачами DC-DC робить, хочу спробувати на старенькому ноуті
-
Klon
CG graphikos fan
dimus8210
на 4пда видел что люди извращались в теме Легион 5 2020 года (ноут идет без поддержки юзб зарядки), но не помню что там сделали, но про припайку к проводу повышающих ток вещей чтото писали.
а так ноут в экономном рабочем режиме ест под 30в (если в игры не играть, у меня в экономном режиме в браузере вообще 10-15), но дает заряд только с банками 60-65в , в 21 легионах тоже пишут что заряд идет только от 65в банков, хоть люди на форумах писали что ноуту этого дофига...
Еще на днях глянул как заряжает родная зарядка аккум - в простом режиме аккум показывает заряд с 30в, при "быстрой" 80-90в.
А так любой ноут можно зарядить через мощную банку + переходник. Вопрос в нынешней цене за такие девайсы (их сейчас и в продаже нет...
.
И на реддите люди пишут "45W (15V 3A) at a minimum. " - так что должно с таким повербанком заработать
на 4пда видел что люди извращались в теме Легион 5 2020 года (ноут идет без поддержки юзб зарядки), но не помню что там сделали, но про припайку к проводу повышающих ток вещей чтото писали.
а так ноут в экономном рабочем режиме ест под 30в (если в игры не играть, у меня в экономном режиме в браузере вообще 10-15), но дает заряд только с банками 60-65в , в 21 легионах тоже пишут что заряд идет только от 65в банков, хоть люди на форумах писали что ноуту этого дофига...
Еще на днях глянул как заряжает родная зарядка аккум - в простом режиме аккум показывает заряд с 30в, при "быстрой" 80-90в.
А так любой ноут можно зарядить через мощную банку + переходник. Вопрос в нынешней цене за такие девайсы (их сейчас и в продаже нет...
.
в розетке вроде указана зарядка по ЮЗБ-С (но розетка напишет...) .Santyc: ↑ 14.11.2022 18:34HP ProBook 450 G7
И на реддите люди пишут "45W (15V 3A) at a minimum. " - так что должно с таким повербанком заработать
-
Santyc
Member
Я так розумію, що такий варіан підійде?
Наче по тех характеристикам воно
Павербанк Baseus Adaman Metal Digital Display 20000mAh 65W, Black (QC3.0 PD3.0)
Наче по тех характеристикам воно
Павербанк Baseus Adaman Metal Digital Display 20000mAh 65W, Black (QC3.0 PD3.0)
-
Bender911
Member
Не ті самі люди?dimus8210: ↑ 14.11.2022 23:56 дивився в ютубі як народ самопальні павербанки 19В з підвищуючими перетворювачами DC-DC робить, хочу спробувати на старенькому ноуті
https://itc.ua/ua/novini/u-kyyivskij-ba ... shkodzhen/
-
dimus8210
Member
Наче ні відео стареньке, трагедія новаBender911: ↑ 15.11.2022 10:11Не ті самі люди?dimus8210: ↑ 14.11.2022 23:56 дивився в ютубі як народ самопальні павербанки 19В з підвищуючими перетворювачами DC-DC робить, хочу спробувати на старенькому ноуті
https://itc.ua/ua/novini/u-kyyivskij-ba ... shkodzhen/