Останні статті і огляди
Новини
Вибір ТОПОВОГО надійного ноутбука
-
SERGBILL
Member
Прошу допомоги у виборі максимально потужному на данний момент ноутбуку, з хорошим охолодженням, можливістю роботи 24/7, кількома швидкими SSD великої ємності (чи можливістю їх встановлення без втрати гарантії), процесор має бути топовий на данний момент, відеокарта починаючи від rtx3070.
Топік з вибором є на форумі, але все ж вирішив створити окремо, бо такі машини не мейнстрім, та й заглядають туди не так часто.
Розмір - чим більший, тим краще.
Ціна неважлива.
Шукаю не для себе, людині дуже потрібно для роботи.
Якщо хто може допомогти у виборі - прошу. Можливо тема буде ще комусь корисна.
Топік з вибором є на форумі, але все ж вирішив створити окремо, бо такі машини не мейнстрім, та й заглядають туди не так часто.
Розмір - чим більший, тим краще.
Ціна неважлива.
Шукаю не для себе, людині дуже потрібно для роботи.
Якщо хто може допомогти у виборі - прошу. Можливо тема буде ще комусь корисна.
-
tezky1
Junior
SERGBILL: ↑ 05.09.2022 15:51 з хорошим охолодженням
- спойлер
-
SERGBILL
Member
розумію, але все ж) подивився цінові топи у продажу - якось зовсім все сумно.
-
Krovatka
Member
Это требование прекрасно подводит к классической пекарнеSERGBILL: ↑ 05.09.2022 15:51 Розмір - чим більший, тим краще.
-
SERGBILL
Member
возити з собою потрібноKrovatka: ↑ 05.09.2022 16:03Это требование прекрасно подводит к классической пекарнеSERGBILL: ↑ 05.09.2022 15:51 Розмір - чим більший, тим краще.
-
Rex
Member
А якщо зібрати потужну пекарню, поставити її вдома, налаштувати віддалений доступ по РДП, а з собою возити тонкий і легкий тонкий клієнт?возити з собою потрібно
Це шо ви робите?можливістю роботи 24/7
-
slv
Member
Гооловне, в новому ноутбуцi вирвати з корiнням CapsLok
-
SERGBILL
Member
зараз так і є, не завжди зручноRex: ↑ 05.09.2022 16:18 А якщо зібрати потужну пекарню, поставити її вдома...
-
ervin
Member
Где-то год с лишним назад покупал Gigabyte AORUS 17G (XB) с полноценной 2070. Ноут большой, тяжелый, дырявый. Охлад вполне успешно справляется с видяхой.
Есть ещё компания американская Computer Upgrade King - занимаются тем, что собирают компы и апгрейдят лептопы. Так вот, самые монструозные с 64 гб оперативы и там 2*4ТБ ССД я в основном видел на MSI GF и Asus Strix или Predator. Думаю есть смысл обратить на них внимание.
Есть ещё компания американская Computer Upgrade King - занимаются тем, что собирают компы и апгрейдят лептопы. Так вот, самые монструозные с 64 гб оперативы и там 2*4ТБ ССД я в основном видел на MSI GF и Asus Strix или Predator. Думаю есть смысл обратить на них внимание.
-
Lucas55
Member
- Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
ervin
на счет AORUS 17 тут согласен. А вот MSI GF - это дно У мси топовая линейка GT, там и 4Х SSD и 4Х плашки оперативы до 128 Гб, и другие плюшки
на счет AORUS 17 тут согласен. А вот MSI GF - это дно У мси топовая линейка GT, там и 4Х SSD и 4Х плашки оперативы до 128 Гб, и другие плюшки
-
ervin
Member
Lucas55
Блин точно, GF то тонкие.
Просто как-раз выставлял на прожажу GF и видимо залезло в голову не то))
Блин точно, GF то тонкие.
Просто как-раз выставлял на прожажу GF и видимо залезло в голову не то))
-
Rex
Member
SERGBILL
Мій варіант краще ще тим, що стаціонарний комп завжди підключен до дротового, безлім Інтернету. І можна завантажувати будь-які файли. У дорозі не завжди є Вай-Фай або моб Інтернет.
Однак, вам краще знати
А тягати з собою 2,5+ кг одоробло - це зручно?) Я ж не знаю, що за роботу ии робите.зараз так і є, не завжди зручно
Мій варіант краще ще тим, що стаціонарний комп завжди підключен до дротового, безлім Інтернету. І можна завантажувати будь-які файли. У дорозі не завжди є Вай-Фай або моб Інтернет.
Однак, вам краще знати
-
zelloyn
Member
Если есть возможность купить clevo/eurocom, то варианты там все хорошие.
-
Allezz
Member
MacBook Pro 16 для роботи наче норм. Там правда не буде rtx
-
siagat
Member
Не знаю как сейчас но раньше нравились по начинке dream machine.
-
Lucas55
Member
- Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
Не завжди. У меня например нету проводного безлима. Есть только мобильныйRex: ↑ 05.09.2022 20:08Мій варіант краще ще тим, що стаціонарний комп завжди підключен до дротового, безлім Інтернету
-
seraphic
Member
Зачем интересоваться и искать лучшую модель ноута, бери то что подходит по характеристикам, ведь я так полагаю денег куры не клюют
3070 для работы ещё бы написал стандартно "для учёбы"
MSI TITAN GT77 вполне подходит под описание
3070 для работы ещё бы написал стандартно "для учёбы"
MSI TITAN GT77 вполне подходит под описание
-
пирожок с малиной
Member
ThinkPad P15 Gen 2
-
SERGBILL
Member
він і буде куплений. + 128gb ram + 4x4TB romseraphic: ↑ 06.09.2022 02:39 MSI TITAN GT77 вполне подходит под описание
-
ervin
Member
SERGBILL
Радий шо допомогли. Але все ж одне питання... Набіса???
Радий шо допомогли. Але все ж одне питання... Набіса???