А в диспетчере устройств ошибок нету? И я досихпор не понял какая клавиатура, отдельно подключенная или родная ноутбучная встроенная? И мышка фирмы алиенвер или сторонний производитель?Aphival:Апдейт , намагався зробити підсвітку ноутбука червоною в Команд Цетрі, ноутбук взагалі перестав світитись, але зате мені Команд Центр поміняв екран перезавантаження/вимкнення віндовса з синього на червоний... Шо це взагалі таке...
Відправлено через 18 хвилини 57 секунди:
до цього він бачив і клавіатуру і мишку, і в команд центрі можна було вибирати шо ти хочеш і яким режимом підсвітити, зараз же тільки ноутбук можна вибирати підсвічувати, а мишки і клавіатури не видно, і то це працює не коректно, наприклад хочеш підсвітити якимось кольором , так воно взагалі відключить всю підсвітку, хочеш повернути все як було , воно рандомно включить якийсь режим... І включається підсвітка не при натисканні кнопки , а тільки після перезагрузки ноутбука. тобто натискаючи кнопки в Компад Центрі, майже нічого ніколи не відбувається.
В Делл завжди з софтом така лажа була ?
И проблема как я понял что команд центр не видит клаву и мышку для настройки подсветки?
Отправлено спустя 39 секунд:
Все, увидел в вашем сообщении что мыша и клава тоже алиен, скажите клавиатура отдельно подключенная или встроенная родная?
Отправлено спустя 10 минут 15 секунд:
https://www.dell.com/support/kbdoc/ru-u ... -alienware
Почитай еще эту инструкцию и отпишись что получилось а что нет.