Ljolik
для начала лично мне интересно какой ноут у вас (и конструктив нижней крышки).
Останні статті і огляди
Новини
Выбор охлаждающей подставки для ноутбука
-
Crossbow
Member
-
Myroslav
Junior
Добрий день. Так як моя Cooler Master NotePal X-Slim нарешті поломилася, постало питання чим її замінити. Бюджет ~500-600грн.
Зараз придивляюся до Cooler Master NotePal Ergo Stand Lite, DeepCool MultiCore X6, DeepCool MultiCore X8, перший спокушає різними регулюваннями і тим що я думаю що він буде тихшим ніж багато вентиляторні підставки. Порадьте що краще взяти можна й інші моделі.
Ноут HP Pavilion g6-2130. Дякую. Можливо не там створив тему, тому прошу модераторів помістити куди слід, сумнівався між розділами мобіліті і цим.
Зараз придивляюся до Cooler Master NotePal Ergo Stand Lite, DeepCool MultiCore X6, DeepCool MultiCore X8, перший спокушає різними регулюваннями і тим що я думаю що він буде тихшим ніж багато вентиляторні підставки. Порадьте що краще взяти можна й інші моделі.
Ноут HP Pavilion g6-2130. Дякую. Можливо не там створив тему, тому прошу модераторів помістити куди слід, сумнівався між розділами мобіліті і цим.
-
LostBoy
Member
Актуальная темка. Поменял своей супруге в Aspire 5552G камень на существенно более производительный, но и с бОльшим на 10W TDP. При поднесении пальцемера к выхлопу СО здравый рассудок сообщает, что такого точно быть не должно, но и откатываться на родной камешек никакого желания нет - уж больно высока разница.
Самым легким вариантом решения проблемы вижу приобретение производительной подставки. Так как опыта работы с такими девайсами не имею, то прошу совета.
ТС, прошу прощения, что влез в тему![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
Самым легким вариантом решения проблемы вижу приобретение производительной подставки. Так как опыта работы с такими девайсами не имею, то прошу совета.
ТС, прошу прощения, что влез в тему
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
Myroslav
Junior
Купив врешті решт Cooler Master NotePal Ergo Stand Lite, напишу маленький відгук.
Мінуси підставки в порівнянні з моєю попередньою підставкою:
1. хоч і пише що вона розрахована на ноути 15.6'', мій на ній помістився впритик - фіксуючі ніжки за 2-3мм від краю підставки, попередня Cooler Master NotePal X-Slim мені в цьому плані подобалася більше, так як по габаритах була приблизно як ноут.
2. Охолоджує суб'єктивно трохи гірше як моя попередня підставка думаю що це через розмір, так як в мене вентилятор для забору повітря в ноуті знаходиться в правому верхньому куті, і вентилятор підставки дує на відсік з хдд і озу
3. Більші габарити(ширина і висота) через що вона ледве влазить в сумку від ноута
Плюси
1. Нормальний ЮЗБхаб, тобто в попередній був перехідник по типу вхід-вихід який через рік прийшлося перепаювати, тут же юзб окремі на підставці.
2. Регулювання обертів, хоча й немає повнімтю пасивного режиму
3. регулювання по висоті досить зручно, що ноут можна поставити на рівні очей або іншого монітору
Регулювання положення венилятора не відніс ні до плюсів ні до мінусів, тому що як на мене це не дуже потрібна опція, хоча може в процесі есплуатації зміню свою думку
Ну от вроді все, якщо в когось будуть якісь питання по підставках(Cooler Master NotePal X-Slim, Cooler Master NotePal Ergo Stand Lite) пишіть в приват з радістю допоможу![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
Мінуси підставки в порівнянні з моєю попередньою підставкою:
1. хоч і пише що вона розрахована на ноути 15.6'', мій на ній помістився впритик - фіксуючі ніжки за 2-3мм від краю підставки, попередня Cooler Master NotePal X-Slim мені в цьому плані подобалася більше, так як по габаритах була приблизно як ноут.
2. Охолоджує суб'єктивно трохи гірше як моя попередня підставка думаю що це через розмір, так як в мене вентилятор для забору повітря в ноуті знаходиться в правому верхньому куті, і вентилятор підставки дує на відсік з хдд і озу
3. Більші габарити(ширина і висота) через що вона ледве влазить в сумку від ноута
Плюси
1. Нормальний ЮЗБхаб, тобто в попередній був перехідник по типу вхід-вихід який через рік прийшлося перепаювати, тут же юзб окремі на підставці.
2. Регулювання обертів, хоча й немає повнімтю пасивного режиму
3. регулювання по висоті досить зручно, що ноут можна поставити на рівні очей або іншого монітору
Регулювання положення венилятора не відніс ні до плюсів ні до мінусів, тому що як на мене це не дуже потрібна опція, хоча може в процесі есплуатації зміню свою думку
Ну от вроді все, якщо в когось будуть якісь питання по підставках(Cooler Master NotePal X-Slim, Cooler Master NotePal Ergo Stand Lite) пишіть в приват з радістю допоможу
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
Ян Сидор
Junior
Підставка є сама проста й дешева.135гривень.Чому така,?та тому що інша, крута, нічого не дасть більшого ніж моя дешева.Хоч в холодильник ноут засуньте від цього толку мало. 70 градусів при повному навантаженні,без підставки,з підставкою знижка буде не більше 10 градусів.а 70грд.-10 для ноутбука не дасть приросту,і не врятує від постійного перегріву...Моя практика .Можливо мені так здалося. ![eek :eek:](./images/smilies/eek.gif)
![eek :eek:](./images/smilies/eek.gif)
-
Иван12345
Junior
Добрый день. Я фрилансер и выбираю себе подставку, чтоб не перегревался ноутбук и было комфортно работать на диване или в кресле. Надоело работать на коленках. Есть тут такой как я? Что можете посоветовать? На что обращять внимание?
-
dimka4996
Member
Мы уже в 2019 и мне интересно, действительно стоит ли покупать подставку для ноута?
-
Dimentoza
Member
Тебе явно нечего делать утром 1го числа
Подставка сбивает температуру на пару градусов. Смысла в ней нет.
Надо просто дно ноута поднять над столом для подсоса воздуха, путем подкладывания под заднюю часть что то типа пачки сигарет.
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
Подставка сбивает температуру на пару градусов. Смысла в ней нет.
Надо просто дно ноута поднять над столом для подсоса воздуха, путем подкладывания под заднюю часть что то типа пачки сигарет.
-
gehka3
Катярко
Всё от воздуходувки зависит, например
- вот такая