у мене був GT62 - самий бюджетний і дешевий із топової лінійки (на той час 1500$). Зараз вже таких на жаль не випускають. Тільки максимально дорогі моделі мінімум 4000$ і 17 діагональ.
Непоганий аппарат. 2016 рік випуску. Охолодження достойне, можливість заміни відеокарти, 4 слота під оперативу, мах 64гб. Гарна матриця, достойний звук 2.1. Управління оборотами вентиляторів ( шо на той час було круто). Багато місця в корпусі, не зважаючи на 15 діагональ, що дозволяло навіть ставити не заводські вентилятори, також робити Кастомне охолодження (6-ти ствольний тепло-зйомник CPU
). І як виявилось навіть робити апгрейд материнської плати
від того ж Еврокома Tornado F5, що дозволило ставити в ноут уже Десктопні процесори 6-9 покоління включно з i 9900K\KS
Було протестовано мною Pentium Gold G5600F і i7-8700 з кастомним тепло-відводом.
- спойлер
Ноут 15 дюймів, 3 кг, міг тримати 4.0 Ггц по всім ядрам на i7-8700 без просадок і троттлінга в іграх наприклад Crysis 3, з макс температурою 80 градусів. Це з урахуванням того що проц був невдалий з нерівним кристалом. Максимально тримав 4.3 Ггц по всім ядрам і 4.6 Ггц на 1 ядро, теж без проблем, але я пожалів ланцюги живлення на мат-платі.
Звичайно були і свої болячки якими мсі грішить - це дешевий пластиковий корпус (зверху тільки обмотка тонким шаром металу), який багато хто сприймав за повністю металевий корпус. Слабкі кріплення петель, неякісні вентилятори, брак в різних місцях (в принципі як і у інших виробників).
Так - іще забув у всіх ноутів мсі є можливість входу в Інженерний біос, за допомогою комбінації клавіш 4 кнопки (на ютубі на форумах є інфа кому цікаво). Доступний повний функціонал - напруга проца, відключення - переключення графіки, налаштування таймінгів пам'яті, розгін пам'яті. Деякі хлопці розганяли оперативу (самсунговську, десь у мене був скрін) на 6-му поколінню проців до 3200-3400, тоді як стандартна максимальна частота для цих ноутів була 2400
Навіть хтось тут на нашому форумі гнав, по моєму на GS серії чи GE не пам'ятаю.
В цілому ноут виявився дуже цікавим, не скучним, з багатьма плюшками, навіть унікальним, та ще й зовні дуже круто виглядав (суб'єктивно)
І я замутив йому вихлоп під Aventador
- спойлер
Взагалі я хотів купити Леново Y серії, але на той час у них здається були тільки моделі з 900 нвідія, а я купив уже на 10-й. Також охолодження у Леново на той час було слабеньке. А у мсі були моделі GT серії тільки на 17 дюймів із нових (GT72). А я хотів 15-ти дюймову і в той же час з потужним охолодженням (розглядав також GE62, але там поганих охлад), і от як раз в той час мсі випустили нову лінійку
Отправлено спустя 12 минут 15 секунд:
Магазин (залежить як домовитесь, і який магазин), але товарний вигляд самі розумієте.
Ремонтники будуть бачити куди там лазили і шо з ним робили. Приймуть, але залежить які ремонтники
Якщо платні (приватники) - то вони і без пломб і гарантій приймуть (за гроші)
А офіційні (гарантійні) - то приймуть, якщо ви там нічого не зламали, і якщо не знімалась СО. Зняття кришки і добавляння оперативи ніяк не впливає на гарантію. І навіть якщо ноут купувався в іншій країні. У них є міжнародна гарантія. Тобто можете нести ноут у будь якому куточку світу в оф сервіс.
А якщо вам там будуть щось "заливати" (ремонтники)- то треба зв'язуватися з ( оф представниками мсі ) які повинні дати "ПЕнка" тим ремонтникам.