уже была...Бан дали...ruslan23:матрица будет следующей темой)))Fishnya:EMILIOCRON
а битую матрицу сначала не хочешь поменять?
![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
Отправлено спустя 7 минут 4 секунды:
Дякую,Хоть комусь "не пофиг".Благодарю.а где вы такие цены то находите ?прост я вот за такие деньги,либо поламанное куплю(эт со мной классика)либо с большими проблемами(вон купил я нетбук,экран капсдец,хард убит ваще(2500 нестабильных и пере 400)мда...зато озу хоть рабочие.да и мать рабочея...клава рабочея.i5 2400s h61 и 8 Гб за 2200 грн ?0_0yurre:Найоптимальніше вирішення твоїх проблем - купити плату під 1155 сокет на H61/H67 чіпсеті за 900-1300 грн (а ще краще - купити Lenovo IS6XM за 600-700 грн), i3 2100 за 400 або i3 3220 за 500 грн, дві планки DDR3 по 4Гб - 800-900 грн, жорсткий диск можна купити на olx за 600-700 грн на 1Tb (SATAIII) з ідеальним смартом.
Ютуб та простенькі ігри потягне інтегроване відеоядро, а якщо поставити щось на зразок GTX 650/HD 7790 за ~1000-1200 грн, то можна комфортно пограти і в GTA V, і в відьмака, ну і в ті самі танки.
Підзбираєш грошей - обновишся до i7 2600 або ксеона-аналога та GTX 1063/RX 474/574, ну і 16гб.
Тепер дивись, на всю зборку ти потратиш 4000 разом з відеокартою, комп буде літати після ноутів на пентіумі та амд, навіть з HDD (внезапно) тобі буде комфортно працювати, бо він шустренький на SATAIII, а ти готовий купляти тільки сам Samsung 860 Evo за 3к, який тобі нафіг не здався.
Я розумію, що сам би ти до такого рішення не дійшов, але ти навіть не пробував задавати правильні запитання, чи раціональні твої апгрейди, чи буде якийсь толк з 16гб в нетбук і т.д.
Не буду говорити за весь форум, але особисто я бажаю тобі тільки добра, хочеться щоб ти поскоріше пересів на нормальну машинку. А бідність не від нестачі грошей, а від того, чи ти правильно їх витрачаєш, і можливість заробити гроші є завжди, головне бажання.
Отправлено спустя 19 минут 53 секунды:
upd.
ось за 2200 в барахолці є i5 2400s, h61 і 8гб, а ти потратив ці гроші на непотрібний нетбук та пк на core 2 duo
![eek :eek:](./images/smilies/eek.gif)
![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
![dontknow :dontknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
![dontknow :dontknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
моя Главная проблема-я это понимаю,и я это скажу(в покупке чего либо)Я тупой.ибо-шо я не куплю,в нем будет проблема какая то,либо как вы все сдесь говорите,"не стоило оно вложения"-раз уж я хотел себе для WOT,Работы,Браузер,Фильмы.мда...вроде бы изучаю каждый день,по 12-15 часов,и так месяцами,решаюсь на покупку(это же нетбук и тот пк на e7500,а в итоге как оказалось,просто деньги на ветер...а продавать-так это вообще не мое-не умею,ни говорить,ни продавать.мдэ.....................как говорили мне-у мну "деменция(там шото популярное-АльцГэймер...всё забываю,ничего не знаю,все в голове "каша")мдэ...один вопрос,надо в Больничку сходить,деньги хоть какие то можно "получить"(ну тип диагноз "Тупой")
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)