Останні статті і огляди
Новини
Клуб владельцев ноутбуков Sager (Clevo) + FAQ
-
_volodya_
Junior
Всім привіт, купив clevo p770 dm, версія біос 1.05.15, чи потрібно його оновлювати? Також шукаю частини корпусу, чи реально їх знайти за адекватну ціну?
-
kela777slk
Member
я особисто встановлював сс150 на р775\750\870\ТМ - підходить без модифікацій. на інших цієї серії треба шити Біос від ТМ Dsanke і теж працює відмінно.Zenia: ↑ 08.10.2024 19:17 Добрий день недавно я дізнався що існують ось такі монстурозні ноути з стаціонарним жилізом в середні , коли підшукував собі ігровий ноут , але стикунвся з проблемою що не можу знайти інформації по сумісності абгреду mxm відокарт та процесорів , в ідеалі хотів би поставити в 1151 сокет СС150 але ні де не можну знайти щоб хтось ставив в дані ноути такі процесори , знаю що для того щоб поставити на старі версії , треба добре мучитись з закєюванням контактів ставити кастомний біос і де його брати біс його знає , тому хотів би взяти якусь версію яка може запускати 8-9 покоління без танців з бубном ,і мати якись запас по заміні відокарт , тому буду радий якщо підскажете щось
також на ТМ серію без модів стають карти 2060\2070\2080. Але 2070 супер, 2080 супер, 3060\3070\3080 - тільки з модифікацією драйвера без автоматичного встановлення та оновлення.
Отправлено спустя 2 минуты 43 секунды:
якщо не потрібно апгрейд на 8-9 покоління то треба шити, якщо просто - навіщо оновлювати якщо працює все як треба?._volodya_: ↑ 13.10.2024 10:34 Всім привіт, купив clevo p770 dm, версія біос 1.05.15, чи потрібно його оновлювати? Також шукаю частини корпусу, чи реально їх знайти за адекватну ціну?
корпус можна оклеїти плівкою типу карбон чи замовити вже вирізану плівку на аліекспресс, частини корпуса будуть значно дороще
-
MrBV
Member
Кто подскажет размеры термопрокладок на оригинальный Т-образный радиатор для 1080 Р870TM ?