Legion 5 15ACH6H
Нещодавно перейшов з десктопу на перший свій ноут, і є деякий перелік питань на який можливо хтось знає відповіді, зважаючи що я той ще нуб в цих справах, можливо відповіді на деякі питань очевидні і банальні, але гугл мені не допомог. Буду вдячний за відповіді.
Якась проблема з Блютуз, іноді відпадають пристрої, виглядає це як треск на гарнітурі, або повне відпадання геймпаду Xbox. При тому це точно програмна проблема, в мене є свисток блютуз, відключаю встроєний на ноуті, підключаю зовнішній, все так само. На дестопі з тим свистком проблем нема. У проблеми не стабільний характер, іноді майже нема, іноді дуже яскраво виражена і дратує. Налаштування типу вимикати пристрій при энерго зберігаючіх штуках, всі виключені
Підключення пристроїв через ЮСБ порт, після перезапуску ноуту він їх відключає, щоб запрацювали треба витягнути і вставити в порт, не всі пристарої а саме зовнішня клава та графічний планшет. Наприклад з клавою, до того ж цікаво що коли ноут тільки починає включатись то клава підключена, а на етапі заставки Легіон, вона відмикається. Це все з виключеним олвейс он ЮСБ, якщо його ввімкнути - до всього що перерахував додається окрема дискотека, клава з підсвіткою, і поки ноут виключений вона світиться, а коли починає включатись вимикається.
При постійному підключенні до мережі, ноут все одно розряджається десь 3-4% на тиждень, це нормально чи треба щось налаштувати?
Не працюе регулятор гучності блютуз пристроїв через основний мікшер гучності (його так само змінює Fn кнопка, або доп кнопки на деяких клавіатурах)
Останні статті і огляди
Новини
Legion 5, декілька проблемки
-
Untegental
Member
-
Klon
CG graphikos fan
Untegental
Я в своих Легионах (20года) понизил мощность вай-фай модулей (смотрите в гугле, там через свойство модуля в сетевых настройках - выбор чтото про усиление).
Там по дефолту стоит агрессивный режим - на 4пда и я поставил на пункт ниже или вообще ставить "средний".
У себя я так сделал , вроде чтото тоже было с наушниками (ставил год назад - уже не помню).
Еще можете переставить драйвера на блютус.
------------------------------------
ЮСБ порт - тут обновите биос, у меня такого глюка нет, что на нескольких планшетах Вакома и на нескольких свистков беспроводных мышках.
Как вариант - в Легово Вантаж попереключайте режим работы ЮЗБ в выключенном состоянии.
Если не поможет - спрашивайте в теме 4Пда с легионами 21 года
Разрядка - если у вас стоит сбережение аккума в Леново Вантаж , то аккум будет держать на 60%, и если у вас ноутбук был заряжен выше этого значения, то постепенно заряд будет падать (например зарядили на 100% - потом включили "сбережение аккума" - заряд будет постепенно падать до 60).
Регулировка громкости - хм, у меня все работает, переставьте драйвера\обновите биос.
Я в своих Легионах (20года) понизил мощность вай-фай модулей (смотрите в гугле, там через свойство модуля в сетевых настройках - выбор чтото про усиление).
Там по дефолту стоит агрессивный режим - на 4пда и я поставил на пункт ниже или вообще ставить "средний".
У себя я так сделал , вроде чтото тоже было с наушниками (ставил год назад - уже не помню).
Еще можете переставить драйвера на блютус.
ЮСБ порт - тут обновите биос, у меня такого глюка нет, что на нескольких планшетах Вакома и на нескольких свистков беспроводных мышках.
Как вариант - в Легово Вантаж попереключайте режим работы ЮЗБ в выключенном состоянии.
Если не поможет - спрашивайте в теме 4Пда с легионами 21 года
Разрядка - если у вас стоит сбережение аккума в Леново Вантаж , то аккум будет держать на 60%, и если у вас ноутбук был заряжен выше этого значения, то постепенно заряд будет падать (например зарядили на 100% - потом включили "сбережение аккума" - заряд будет постепенно падать до 60).
Регулировка громкости - хм, у меня все работает, переставьте драйвера\обновите биос.
-
helish
Member
Решение данной проблемы описано на сайте под названием из одной цифры и трех букв