Последние статьи и обзоры
Новости
Acer A315-55KG отсутствует GeForce MX130
-
VG
Junior
Доброго всім.
Попав в руки даний девайс, все норм, крім 3D Video Controller, який не встановлюється любим адекватним способом.
По наклейці на ноуті це має бути GeForce MX130, але пошук по ID цього 3D Video нічого не дає, завантажений з оф.сайта драйвер каже, не ма такого пристрою.
Win10 64 Bit, зі всіма оновленнями. Решта пристроїм встановилась своїм ходом.
Випряміть, будь ласка, мені руки.
Попав в руки даний девайс, все норм, крім 3D Video Controller, який не встановлюється любим адекватним способом.
По наклейці на ноуті це має бути GeForce MX130, але пошук по ID цього 3D Video нічого не дає, завантажений з оф.сайта драйвер каже, не ма такого пристрою.
Win10 64 Bit, зі всіма оновленнями. Решта пристроїм встановилась своїм ходом.
Випряміть, будь ласка, мені руки.
Последний раз редактировалось gehka3 11.09.2019 17:52, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
Причина: !
-
krivonos-kolya
Member
зайдите в панель управления - диспетчер устройств - название девайса и в свойствах его ИД оборудования... а там может гугль поможет.
-
VG
Junior
PCI\VEN_10DE&DEV_174D&SUBSYS_13461025&REV_A2, мене сервісмен Acer вже відправив на devid.info.
Результати пошуку гугл взагалі дають широту широт вибору, це я перше що зробив. Зараз Ubuntu ставлю, гляну, що покаже.
Результати пошуку гугл взагалі дають широту широт вибору, це я перше що зробив. Зараз Ubuntu ставлю, гляну, що покаже.
-
krivonos-kolya
Member
VG
а в биосе графический акселератор включен?
а в биосе графический акселератор включен?
-
VG
Junior
По дефолту біос, змінив тільки параметр роботи сата на AHCI, там по замовченню якийсь свій з ним не бачить SSD при встановленні OS.
Думаю, якби в біос був відік вимкнутий, то в диспетчері пристроїв не було б 3D Video.
Можу припустити, що то не MX130, але де тоді другий відік. 620 від Intel нормально завелась для робочого столу, з nVidia, щось пішло не так.
Думаю, якби в біос був відік вимкнутий, то в диспетчері пристроїв не було б 3D Video.
Можу припустити, що то не MX130, але де тоді другий відік. 620 від Intel нормально завелась для робочого столу, з nVidia, щось пішло не так.
-
krivonos-kolya
Member
ну вот первый запрос вроде верный
думаю там найдется драйвер.
-
VG
Junior
Дякую за поправку назви теми (шукав де змінити) і за лінк. Зараз доставиться Ubuntu і заново Win10.
Але, повторюсь, драйвера з оф.сайта Acer і nVidia не підійшли. Через програму агент devid.info показало надпис MX130 і типу завантажились встановились драйвера, але по факту без змін.
Але, повторюсь, драйвера з оф.сайта Acer і nVidia не підійшли. Через програму агент devid.info показало надпис MX130 і типу завантажились встановились драйвера, але по факту без змін.
-
gehka3
Катярко
Возможно проблема не софтовая, вполне допускаю аппаратную проблемку с видяшкойVG:показало надпис MX130 і типу завантажились встановились драйвера, але
-
VG
Junior
Скажу більше, я теж звернув увагу, що якось нестнандартно ставиться драйвер на відік, м'яко кажучи не розраховано на домогосподарку як по словам керівництва Microsoft
Знайшов відео на ютуб де, щось схоже, так там правка ini файлів драйверів.
Отправлено спустя 28 минут 59 секунд:
На Ubuntu 19.04 все без танців з бубном, nVidia Corporation GM108M [GeForce MX130] (rev.a2).
Отправлено спустя 17 минут 47 секунд:
krivonos-kolya
Збігів ID даного відіка ноута в переліку драйверів не знайдено.
![:-) :-)](./images/smilies/smile.gif)
Знайшов відео на ютуб де, щось схоже, так там правка ini файлів драйверів.
Отправлено спустя 28 минут 59 секунд:
На Ubuntu 19.04 все без танців з бубном, nVidia Corporation GM108M [GeForce MX130] (rev.a2).
Отправлено спустя 17 минут 47 секунд:
krivonos-kolya
Збігів ID даного відіка ноута в переліку драйверів не знайдено.
-
Lucas55
Member
- Откуда: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
Прогони драйвер-бустером от начала и до конца - он вправит все кости. Если нет значит отпала видюшка, ну или винда гумно ![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
Fishnya
Alex
VG
1)с асера ставил все драйвера? иногда идёт 1 драйвер сразу на 2 видика.
2)довериться десятке, она сама настроит.
1)с асера ставил все драйвера? иногда идёт 1 драйвер сразу на 2 видика.
2)довериться десятке, она сама настроит.
-
Lucas55
Member
- Откуда: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
Fishnya:VG
довериться десятке
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
Tim_wo_Pum
Junior
А совет прогона драйвер-бустером, по-твоему, - норм?Lucas55:Fishnya:VG
довериться десятке
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
Fishnya
Alex
ТС какие-то не те драйвера ставит
попробуй сначала интел с сайта асер, потом нвидию.
дрова, надеюсь именно с этой модели ставишь:
https://www.acer.com/ac/uk/UA/content/s ... t/8030?b=1
?
Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:
ps версия 10 какая? 1903? последней редакции?
дрова, надеюсь именно с этой модели ставишь:
https://www.acer.com/ac/uk/UA/content/s ... t/8030?b=1
?
Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:
ps версия 10 какая? 1903? последней редакции?
-
deserteagle777
Member
стоп стоянка , а тип драйвера какой качаем с офф. сайта ? Game Ready или DCH ? Пробуйте оба , может не ставится из-за этого , сам столкнулся с проблемой подобного характера намедни. GR писал что оборудование несовместимо , а DCH стал как влитой.
по-моему делл 5570 с гтх1050 на борту был , если память не изменяет![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
по-моему делл 5570 с гтх1050 на борту был , если память не изменяет
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
VG
Junior
Як я бачу цю подію.
На оф сайті Acer драйвера є тільки під Win10, але вони не у формі ручного встановлення (сетап запустив, чи підтягнув через диcпетчер пристрої), а у формі автоматичного оновлення для підтягування через сервер (процедуру) оновлення OS. Тобто, поставив OS, натиснув оновитися, сервер Microsoft підтягнув драйвер з сайта Acer і все норм, але чомусь серер Мі не бере драйвер з сервера Ас.
Але це чисто моєе бачення.
Пробував з сайта nVidia під MX130, там я відкоригував файл вставивши ID девайса ноута, встановлення через сетап вже не казало, що не сумісне обладнання, але після встановлення помилка про неправильний драйвер.
Йде, вродь, переписка з службою підтримки Acer, перша відповідь була, гляньте по ID на devid.info, на що відповідь була, по ID нічого особливо не було знайдено, друга відповідь чи встановлена у мене оригінальна OS, але Win10 без "тюнинга" думаю за оригінальну піде.
Задав питання, як тут зверху про оновлення описав, поки чекаю відповідь.
Game Ready і DCH пробував.
Єдине, що потрібно було глянути на Ubuntu який ID в MX130, мож не те взагалі копаю.![:-) :-)](./images/smilies/smile.gif)
Fishnya
Да, то я перше, що пробував. Для залального ознайомлення прошу завантажити nVidia, чи любий з тих драйверів і розархівувати, структура не для встановлення через setup.exe чи intstal.exe, чи в ручну через диспетчер пристроїв, а ймовірно тільки оновленням OS. Там так і написано зверху, якщо щось пішло не так, оновіть Windows 10.
На оф сайті Acer драйвера є тільки під Win10, але вони не у формі ручного встановлення (сетап запустив, чи підтягнув через диcпетчер пристрої), а у формі автоматичного оновлення для підтягування через сервер (процедуру) оновлення OS. Тобто, поставив OS, натиснув оновитися, сервер Microsoft підтягнув драйвер з сайта Acer і все норм, але чомусь серер Мі не бере драйвер з сервера Ас.
Але це чисто моєе бачення.
Пробував з сайта nVidia під MX130, там я відкоригував файл вставивши ID девайса ноута, встановлення через сетап вже не казало, що не сумісне обладнання, але після встановлення помилка про неправильний драйвер.
Йде, вродь, переписка з службою підтримки Acer, перша відповідь була, гляньте по ID на devid.info, на що відповідь була, по ID нічого особливо не було знайдено, друга відповідь чи встановлена у мене оригінальна OS, але Win10 без "тюнинга" думаю за оригінальну піде.
Задав питання, як тут зверху про оновлення описав, поки чекаю відповідь.
Game Ready і DCH пробував.
Єдине, що потрібно було глянути на Ubuntu який ID в MX130, мож не те взагалі копаю.
![:-) :-)](./images/smilies/smile.gif)
Fishnya
Да, то я перше, що пробував. Для залального ознайомлення прошу завантажити nVidia, чи любий з тих драйверів і розархівувати, структура не для встановлення через setup.exe чи intstal.exe, чи в ручну через диспетчер пристроїв, а ймовірно тільки оновленням OS. Там так і написано зверху, якщо щось пішло не так, оновіть Windows 10.
-
Fishnya
Alex
VG
Ну открой папку в архиве и там лежит рядом сэтап-файл
винда какой редакции? второй раз спрошаю.
Ну открой папку в архиве и там лежит рядом сэтап-файл
винда какой редакции? второй раз спрошаю.
-
VG
Junior
http://slavuta.ddns.ukrtel.net/help/a315-55kg.jpg
Setup.exe, що в обох папках, пише про несумісність . Міняючи ID в файлі конфігурації *.ini запуск проходить нормально, але драйвер не встановлюється.
Windows 10 Enterprise 2016 LTSB
Версія 1607 (збірка системи 14392.3204)
Setup.exe, що в обох папках, пише про несумісність . Міняючи ID в файлі конфігурації *.ini запуск проходить нормально, але драйвер не встановлюється.
Windows 10 Enterprise 2016 LTSB
Версія 1607 (збірка системи 14392.3204)
-
Fishnya
Alex
ну наконец-то, а то "все обновления стоят"VG:Windows 10 Enterprise 2016 LTSB
Версія 1607
ставь нормальную версию (1903) и все дрова у тебя заработают.
а корпоративку оставь предприятиям.
-
VG
Junior
Ок, ща попробую 1903.
Ноут ізначально доставили з встановленою Win 10 Ultimate 64Bit ( правда версію не глянув).
Ноут ізначально доставили з встановленою Win 10 Ultimate 64Bit ( правда версію не глянув).