Останні статті і огляди
Новини
Купити озу для мат плати 5i-tx1 rev 2.0
-
Dark_Spike
Junior
Всім привіт,хочу купити оперативну памʼять начебто називається simm на мат плату 5i-tx1 rev 2.0,зараз в мене стоїть 16мб 2 плашки,треба ще 2,якщо може працювати в 4 платках,треба мінімум по 8 а краще по 16 Бюджет 100грн(можна поторгуватися),Чекаю
-
Datex
Junior
Так як виробництво твоєї материнської плати завершилось приблизно в 2000-х роках, то знайти ОЗП до неї буде не легко.
Раджу шукати на ресурсах, що продають старі або вживані комп'ютерні компоненти. Можна також спробувати пошукати на таких сайтах як олх або eBay.
Але подумай, може вже прийшов час спробувати щось новіше?
Раджу шукати на ресурсах, що продають старі або вживані комп'ютерні компоненти. Можна також спробувати пошукати на таких сайтах як олх або eBay.
-
Melki
Member
а может это оборудование какое? не сидит же он 24 года, не играет в первый DOOM и NFSDatex: ↑ 21.10.2024 10:21може вже прийшов час спробувати щось новіше?
-
Datex
Junior
Я теж підозрюю, що це якесь обладнання. Ну тоді, як варіант, я б шукав донора для цього обладнання. Якщо це обладнання ще має якусь цінність.
-
radical
Member
Ну от шукає хтось, наприклад, якісь орігінальні запчастини до мерсу там чи бмв 70х років, а йому замість допомоги радять спробувати щось новіше?Datex: ↑ 21.10.2024 10:21 Так як виробництво твоєї материнської плати завершилось приблизно в 2000-х роках, то знайти ОЗП до неї буде не легко.
Dark_Spike
отут тре спитати, наче хтось продавав таке viewtopic.php?f=1&t=234181&start=4980
-
VovaII
Member
Ага, с OS/2. — Для души. Так и не "пощупал" её.Melki: ↑ 21.10.2024 10:25а может это оборудование какое?
-
Melki
Member
правильно советуютradical: ↑ 21.10.2024 15:04орігінальні запчастини до мерсу там чи бмв 70х років, а йому замість допомоги радять спробувати щось новіше?
-
VovaII
Member
Так різниця між мерсом 70х і сучасною ладою, не така вже і велика. Якийсь ПК на G1840 значно цікавіше 5i-tx1 rev 2.0.radical: ↑ 21.10.2024 15:04а йому замість допомоги радять