Вітаю,зіткнувся з проблемою - купив плашку ОЗУ(ADATA 16 GB DDR4 3600 MHz XPG Spectrix D45G RGB White, ще потім хочу докупити таку ж саму,та не можу її розігнати вручну та за допомогою XMP-профілю,коли щось змінюю і зберігаю,комп'ютер перезавнтажується декілька разів і частота не змінюється,пробував ставити частоту 3200 та 3600,піднімав вольтаж до 1.35.
Конфігурація ПК
Videocard:GeForce GTX 1070 Mini ITX OC 8G
Motherboard:Gigabyte AORUS B550M
Proccesor:AMD Ryzen 7 5700X
RAM:A-Data DDR4 16GB 3600MHz XPG Spectrix D45G RGB White
Power supply unit:AZZA (PSAZ-750W)
SSD:Kingston Kingston NV2 3D NAND 500GB M.2 (2280 PCI-E) NVMe x4 (SNV2S/500G)
Останні статті і огляди
Новини
Не розганяється ОЗУ
-
Kasane
Junior
-
pelia
Member
який вольтаж на пам'ять показує біос? Чи збігається він з тим що ви виставляєте?
-
waryag
Member
Kasane
Біос свіжий?
Який слот пам'яті?
БЖ сумнівний.
Краще брати пам'ять комлпектом.
Біос свіжий?
Який слот пам'яті?
БЖ сумнівний.
-
Kasane
Junior
Стоїть 1.35 завжди,збігається вольтаж.pelia: ↑ 10.08.2024 14:25 який вольтаж на пам'ять показує біос? Чи збігається він з тим що ви виставляєте?
Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
Біос оновив до останньої версії тиждень тому,використовую 3 слот пам'яті,міняв слот - без змін.Взяв одну плашку тому що перед цим вийшла зі строю ОЗУ,а на дві зараз не вистачало.waryag: ↑ 10.08.2024 16:24 Kasane
Біос свіжий?
Який слот пам'яті?
БЖ сумнівний.
-
Martix
Member
1) Определить производителя чипов с помощью тайфун бернер
2) Найти максимальный потенциал на основе раннее полученного опыта пользователей реддид для существующих чипов.
3) Попробовать тайминги из интенета и попытаться улучшить результат.
К сожалению, современные оверклокеры подобны сварливым бабам, где "нужно было брать то", нет " это" и т.д. Д..ьмо на палке постоянно ноющее. Ищите гайды на просторах интернета и пробуйте своё.
2) Найти максимальный потенциал на основе раннее полученного опыта пользователей реддид для существующих чипов.
3) Попробовать тайминги из интенета и попытаться улучшить результат.
К сожалению, современные оверклокеры подобны сварливым бабам, где "нужно было брать то", нет " это" и т.д. Д..ьмо на палке постоянно ноющее. Ищите гайды на просторах интернета и пробуйте своё.
-
Aleksandr1973
Member
Kasane
Если вы не понимаете как разгонять , то зачем за это берётесь ?
-
Kasane
Junior
Тому що хочу вирішити цю складність,я б взагалі по дефолту хотів виставити заготовлений XMP-профіль,вирішив написати,що може мені допоможуть,я намагаюся покращувати свої навички та знання в цій галузі.Aleksandr1973: ↑ 10.08.2024 20:24 Kasane
-
Aleksandr1973
Member
Kasane
Не надо ( покращувати те в чому ви вибачте лапоть ) и не смотрите ютуб он вам противопоказан .
Не надо ( покращувати те в чому ви вибачте лапоть ) и не смотрите ютуб он вам противопоказан .
-
Martix
Member
Aleksandr1973: ↑ 10.08.2024 20:50и не смотрите ютуб он вам противопоказан
-
waryag
Member
А виробник рекомендує 2 або 4.Kasane: ↑ 10.08.2024 19:52використовую 3 слот пам'яті,міняв слот - без змін
-
IrosLAV
Member
Aleksandr1973: ↑ 10.08.2024 20:50 Kasane
Тобто розвиватись людям не потрібно, нічого нового вчити, взагалі думати головою не варто? Ви, напевне, так і робите?
-
AntonyKandaurov
Member
Kasane
Зазирніть в книжечку яка йде разом із материнкою і прочитайте що пам'ять треба ставити в 2 та 4 слот.
Та й взагалі пам'ять зазвичай береться комплектом, не факт що така сама плашка куплена пізніше, буде працювати.
Відправлено через 4 хвилини 58 секунд:
Зазирніть в книжечку яка йде разом із материнкою і прочитайте що пам'ять треба ставити в 2 та 4 слот.
Та й взагалі пам'ять зазвичай береться комплектом, не факт що така сама плашка куплена пізніше, буде працювати.
Відправлено через 4 хвилини 58 секунд:
спільнота вживання, лише вживай а сам щось зробити то нє, ручки із дупки.IrosLAV: ↑ 11.08.2024 00:49Aleksandr1973: ↑ 10.08.2024 20:50 Kasane
Тобто розвиватись людям не потрібно, нічого нового вчити, взагалі думати головою не варто? Ви, напевне, так і робите?
-
ArtiMay
Junior
Дарма Ви такAleksandr1973: ↑ 10.08.2024 20:50 Kasane
Я також був повним нулем в розгоні пам'яті. Міг хіба що ХМР виставити і забути. Але навчився ручками гнати з підбором таймінгів саме завдяки ютубу та пошуку в інтернеті. Не як про, звісно, але хоч якесь розуміння вже є