Останні статті і огляди
Новини
Выбор оперативной памяти
-
Ray2000gt
Advanced Member
Ветка по выбору и обсуждению оперативной памяти. Тут даем советы, и отписываемся о впечатлениях от использования оперативной памяти.
Статистика разгона ведется в отдельной ветке.
Прежде чем задать вопрос, ознакомтесь с FAQ!
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Статистика разгона ведется в отдельной ветке.
Прежде чем задать вопрос, ознакомтесь с FAQ!
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Востаннє редагувалось 11.11.2011 19:33 користувачем Ray2000gt, всього редагувалось 8 разів.
-
WalkMan
Member
LVladislavchik
Можливо у них займаються бінінгом.
Можливо у них займаються бінінгом.
-
viperest1
Member
LVladislavchik
Ого ,я свої як брав ,то в мене всі пломби і т.д. на місці. Думаю , що про пошкоджені пломби мали б повідомляти. Я в переписав перед замовленням попереджую ,що якщо пломб не буде чи етикетки зірвані ,то товар їде назад навіть без огляду. Жодних проблем після цього
Ого ,я свої як брав ,то в мене всі пломби і т.д. на місці. Думаю , що про пошкоджені пломби мали б повідомляти. Я в переписав перед замовленням попереджую ,що якщо пломб не буде чи етикетки зірвані ,то товар їде назад навіть без огляду. Жодних проблем після цього
-
LVladislavchik
Member
WalkMan
Схиляюся також до цього, але думаю, що чіпи ще окремо тестують на працездатність на високих частотах. Зараз знову конфіг треба буде складати, візьму аналогічні Крушиали, але в іншому магазині для статистики і ще в техпідтримку Мікрона черкану для заспокоєння.
viperest1
Дякую, буду мати на увазі, хоча другий комплект пам'яті приїхав в повністю запаяному блістері і до упаковки претензій нема, є претензії до контактів ОЗУ, які видно через цей блістер
Схиляюся також до цього, але думаю, що чіпи ще окремо тестують на працездатність на високих частотах. Зараз знову конфіг треба буде складати, візьму аналогічні Крушиали, але в іншому магазині для статистики і ще в техпідтримку Мікрона черкану для заспокоєння.
viperest1
Дякую, буду мати на увазі, хоча другий комплект пам'яті приїхав в повністю запаяному блістері і до упаковки претензій нема, є претензії до контактів ОЗУ, які видно через цей блістер
-
WalkMan
Member
LVladislavchik
Отримував декілька комплектів балістіксів з США, у всіх були помітні сліди на контактах, але вони не такі виражені, як після материнської плати.
Отримував декілька комплектів балістіксів з США, у всіх були помітні сліди на контактах, але вони не такі виражені, як після материнської плати.
- спойлер
-
LVladislavchik
Member
WalkMan
Ну в мене вони також менш виражені, значить можна спати спокійно
Ну в мене вони також менш виражені, значить можна спати спокійно
-
rmtk
Member
Допоможіть будь ласка з РАМ
я хочу взяти для Райзен збірки память але на амазоні пише чомусь "for Intel"
це такий маркетинг прикол? чи вона дійсно може бути якимось чином лише для інтел? тому що ця ж планка на нювег без таких позначок
https://www.amazon.com/dp/B07Z45XB3G?ta ... th=1&psc=1
це такий маркетинг прикол? чи вона дійсно може бути якимось чином лише для інтел? тому що ця ж планка на нювег без таких позначок
-
Focxz
Member
rmtk
прикол в том, что на системах интел запуститься при таких параметрах, а вот 1 и 2 поколение ризен может выделоваться, на 3 серии все ок будет
прикол в том, что на системах интел запуститься при таких параметрах, а вот 1 и 2 поколение ризен может выделоваться, на 3 серии все ок будет
-
heybilive
Junior
Не берите данную память, не под интел не под амд, если хотите от g skill , то только желательно cl 14-15. А так возьмите Crutial ballistix только обязательноrmtk:Допоможіть будь ласка з РАМ
U4B ибо на других марках будут другие чипы - в данном случае E-die.
-
WalkMan
Member
це як AES тільки свіжішої ревізії?heybilive:U4B
-
heybilive
Junior
Да, с улучшенным радиатором.WalkMan:це як AES тільки свіжішої ревізії?heybilive:U4B
-
_Zeus_
Junior
Приветствую всех
Подскажите какую память лучше взять под Ryzen 5 2600 + ASUS TUF B450M Pro Gaming?
Хочу брать китом (8x2).
Смотрел в сторону HyperX Fury Black (HX432C16FB3K2/16), но не уверен стоит ли именно ее брать.
Подскажите какую память лучше взять под Ryzen 5 2600 + ASUS TUF B450M Pro Gaming?
Хочу брать китом (8x2).
Смотрел в сторону HyperX Fury Black (HX432C16FB3K2/16), но не уверен стоит ли именно ее брать.
-
ScorpionRRR
Member
_Zeus_
Crucial DDR4-3200 16384MB PC4-25600 (Kit of 2x8192) Ballistix Sport LT Grey (BLS2K8G4D32AESBK)
и
Crucial DDR4-3200 16384MB PC4-25600 (Kit of 2x8192) Ballistix Black (BL2K8G32C16U4B)
Будет лучше.
Crucial DDR4-3200 16384MB PC4-25600 (Kit of 2x8192) Ballistix Sport LT Grey (BLS2K8G4D32AESBK)
и
Crucial DDR4-3200 16384MB PC4-25600 (Kit of 2x8192) Ballistix Black (BL2K8G32C16U4B)
Будет лучше.
-
_Zeus_
Junior
ScorpionRRR
Ок, спасибо.
А что скажете за вот такие:
Corsair Vengeance LPX DDR4 2x8Gb CMK16GX4M2B3200C16
и
Patriot Viper Steel DDR4 2x8Gb PVS416G320C6K
По обзорам вроде тоже неплохие, но слышал что это рулетка с чипами.
Ок, спасибо.
А что скажете за вот такие:
Corsair Vengeance LPX DDR4 2x8Gb CMK16GX4M2B3200C16
и
Patriot Viper Steel DDR4 2x8Gb PVS416G320C6K
По обзорам вроде тоже неплохие, но слышал что это рулетка с чипами.
-
ScorpionRRR
Member
_Zeus_
В Corsair Vengeance и Patriot Viper Steel 100% чипы hynix c-die. (была у меня память на таких чипах, частоту брала нужную, а вот тайминги практически не ужать...)
В Patriot Viper Steel от 3866МГц чипы samsung b-die (у меня стояла память до недавнего времени Patriot Viper Steel DDR4 4000 PVS416G400C9K, чипы samsung, хорошие тайминги при 3800МГц).
3200МГц cl14 - вот это точно samsung, хороший разгон, низкие тайминги.
В Corsair Vengeance и Patriot Viper Steel 100% чипы hynix c-die. (была у меня память на таких чипах, частоту брала нужную, а вот тайминги практически не ужать...)
В Patriot Viper Steel от 3866МГц чипы samsung b-die (у меня стояла память до недавнего времени Patriot Viper Steel DDR4 4000 PVS416G400C9K, чипы samsung, хорошие тайминги при 3800МГц).
3200МГц cl14 - вот это точно samsung, хороший разгон, низкие тайминги.
-
_Zeus_
Junior
ScorpionRRR
Понял, благодарю!
Понял, благодарю!
-
VeteR_OK
Member
Привет. Подбираю память под РАйзен 3900, 32 гб
Понравилась эта Crucial DDR4-3600 32768MB (Kit of 2x16384) Ballistix Red (BL2K16G36C16U4R) https://hard.rozetka.com.ua/crucial_bl2 ... 202341049/ Но её нигде нет в продаже
Может есть какая-то альтернатива
Понравилась эта Crucial DDR4-3600 32768MB (Kit of 2x16384) Ballistix Red (BL2K16G36C16U4R) https://hard.rozetka.com.ua/crucial_bl2 ... 202341049/ Но её нигде нет в продаже
Может есть какая-то альтернатива
-
[Niro]
Member
По тихоньку покупаю комплектующие. немного почитал ветку , как я понимаю вот этот вариант оптимальный будет чтобы поехало 3600 с16
https://hotline.ua/computer-moduli-pamy ... cification
или взять что-то другое?
из хотелок 16*2 + rgb + гарантировано чтобы завелось 3600\с16 не хуже. Платформа будет 10600к\10700к
https://hotline.ua/computer-moduli-pamy ... cification
или взять что-то другое?
из хотелок 16*2 + rgb + гарантировано чтобы завелось 3600\с16 не хуже. Платформа будет 10600к\10700к
-
WalkMan
Member
це все ж залежить від прямоти рук[Niro]:гарантировано чтобы завелось 3600\с16 не хуже.
-
BagbKa_fIN
Member
WalkMan
ну тут еще силиконовая лотерея тоже имеет место быть)))
[Niro]
По теме - у меня 3666с15 крушиал едет, правда кит 2х8
ну тут еще силиконовая лотерея тоже имеет место быть)))
[Niro]
По теме - у меня 3666с15 крушиал едет, правда кит 2х8
-
WalkMan
Member
BagbKa_fIN
У мене теж крушиал на 3600С16, але кіт 2×16GB, особливих проблем небуло. Лише тонкий тюнінг вимагав трохи часу.
У мене теж крушиал на 3600С16, але кіт 2×16GB, особливих проблем небуло. Лише тонкий тюнінг вимагав трохи часу.