А це як зрозуміти?Mixx: ↑ 19.01.2025 23:11Я різні тести ганяв на фінальному етапі підбору, але тестмем швидше помилки ловив. А ось кранчер знаходив те, що в тестмемі за 1.4 год не вилазило.
Останні статті і огляди
Новини
Разгон памяти
-
Nikolayovich
Member
-
Mixx
Member
Nikolayovich
Тестмем дає трохи вище навантаження, у мене до 7-8вт тепла на планку по датчику, але при малому об'ємі (32гб) прохід виходить досить короткий, добре підходить під час перебірки таймінгів, частот, вольтажів, помилки зазвичай вилазять за кілька хвилин, коли кранчер може і пів години крутити стабільно, у кранчера трохи інші алгоритми, грузить слабкіше але за рахунок великох кількості прогонів вилазить все, краще підходить для тестування вже готового результату, а ще краще комбінувати різні тести.
Тестмем дає трохи вище навантаження, у мене до 7-8вт тепла на планку по датчику, але при малому об'ємі (32гб) прохід виходить досить короткий, добре підходить під час перебірки таймінгів, частот, вольтажів, помилки зазвичай вилазять за кілька хвилин, коли кранчер може і пів години крутити стабільно, у кранчера трохи інші алгоритми, грузить слабкіше але за рахунок великох кількості прогонів вилазить все, краще підходить для тестування вже готового результату, а ще краще комбінувати різні тести.
-
Nikolayovich
Member
А що скажите на рах. осст і прайма, може ними шукати ці напруги, бо праймом я чітко знайшов са?Mixx: ↑ 19.01.2025 23:28 Nikolayovich
Востаннє редагувалось 19.01.2025 23:41 користувачем Nikolayovich, всього редагувалось 3 разів.
-
VolandInferno
Member
Я б весь кранчер звів до одного VT3 тесту на 1-2 години.Mixx: ↑ 19.01.2025 23:28добре підходить під час перебірки таймінгів, частот, вольтажів, помилки зазвичай вилазять за кілька хвилин, коли кранчер може і пів години крутити стабільно
-
Nikolayovich
Member
Кранчер якось слабовато діє на мою систему, може із-за небінарів?VolandInferno: ↑ 19.01.2025 23:35Я б весь кранчер звів до одного VT3 тесту на 1-2 години.Mixx: ↑ 19.01.2025 23:28добре підходить під час перебірки таймінгів, частот, вольтажів, помилки зазвичай вилазять за кілька хвилин, коли кранчер може і пів години крутити стабільно
І взагалі, v.0.8.5.9543 норм.?
-
Mixx
Member
VolandInferno
Ну, його, або VST
Ну, його, або VST
-
Yaroslav
Member
Mixx
Ще можна ОССТ CPU+RAM. Теж непогано тестує SA, де ТМ5 повністю стабільний, в ОССТ лізуть помилки.
Ще можна ОССТ CPU+RAM. Теж непогано тестує SA, де ТМ5 повністю стабільний, в ОССТ лізуть помилки.
-
Nikolayovich
Member
А як на рах. вдд2 і тх?Yaroslav: ↑ 19.01.2025 23:45 Mixx
Вст, я розумію - в старій версії, в новій - вт3, а що краще?
-
feniks_tm
Member
Крутіть обидва, там в якісь перехідній версії було і те і те, 0.8.1 та 0.8.2 наче.Nikolayovich: ↑ 19.01.2025 23:48 Вст, я розумію - в старій версії, в новій - вт3, а що краще?