Купил новый компьютер:
БП. Seasonic SS-750HT-F3 750W
проц. i5-2500K
мамка. Asus P8P67 LE
оперативка Kingston DDR3-1333 4096MB PC3-10600 - 16 гиг
видео MSI PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti Hawk
Собрал все супер...но начали экраны смерти с разными ошибками выскакивать. Протестил каждую планку отдельно ошибок нет! Две тоже все норм. Только ставиш 3 или 4 начинаются глюки. тестил в memtest.
Мне сказали такое бывает, нужно либо ждать обновление, либо подбирать оперативку отдельно.
Что подскажете делать?
Биос последний, даже на сайте его еще нет(с ним тоже глючит)
Останні статті і огляди
Новини
рабочая оперативка не хочит работать вместе
-
melman_bz
Junior
-
viperest1
Member
А кнопку mеmОК використовували?
-
melman_bz
Junior
ні. а для чого вона???і як користуватись?
-
viperest1
Member
Її використовують для того щоб запустити будь-яку пам'ять і ту яка не є у списку тих що підтримує мамка в оптимальному режимі.Включаєте рестарт до загрузки ВІОS і тоді натисніть.Комп запустить пам'ять на оптимальних налаштуваннях і тоді ще раз проженіть тестами - в мене допомогло
-
viperest1
Member
melman_bz
ну от і добре що працює 

-
viperest1
Member
Ну як вже пам'ять працює добре,без ВSОD-ів?
-
melman_bz
Junior
Головний прикол в тому, що я просидів до пів ночи і знайшов одну планку яка то працює, то нехоче. З нею або не іде загрузка або синій екран. Таке може бути? в мемтесті теж - один раз є помилки потім немає, але глюки є.
-
viperest1
Member
В мене також так буває,а я і досі не маю можливості перевірити її на іншому компі.Цю планку в інший комп і там спробувати,що вона скаже.Коли таки погана то гарантія я думаю є?
-
BO$$
Member
посмотри на чипы всех планок памяти, может та с которой бсоды, с другой партии и т.п. Может и брак
-
melman_bz
Junior
брав на rozetka.com.ua хочу повернути - щоб замінили. Ще не пройшло 14 днів. Але щоб мені не сказали що вона робоча...
-
yupi
Member
melman_bz если есть ошибки в мемтесте, значит она нерабочая должным образом. на замену ее
-
viperest1
Member
Якщо немає ще 14 днів то міняй чи робоча чи ні-це твоє право.Просто не підходить і все вони зобов'язані поміняти.
-
melman_bz
Junior
Один раз є помилка, потім немає...буду міняти на таку саму, зараз ще раз протестую