рабочая оперативка не хочит работать вместе

Обсуждение оперативной памяти
Відповісти
Автор
Повідомлення
melman_bz
Junior

Повідомлення

Купил новый компьютер:
БП. Seasonic SS-750HT-F3 750W
проц. i5-2500K
мамка. Asus P8P67 LE
оперативка Kingston DDR3-1333 4096MB PC3-10600 - 16 гиг
видео MSI PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti Hawk

Собрал все супер...но начали экраны смерти с разными ошибками выскакивать. Протестил каждую планку отдельно ошибок нет! Две тоже все норм. Только ставиш 3 или 4 начинаются глюки. тестил в memtest.
Мне сказали такое бывает, нужно либо ждать обновление, либо подбирать оперативку отдельно.
Что подскажете делать?
Биос последний, даже на сайте его еще нет(с ним тоже глючит)
viperest1
Member

Повідомлення

А кнопку mеmОК використовували?
melman_bz
Junior

Повідомлення

ні. а для чого вона???і як користуватись?
viperest1
Member

Повідомлення

Її використовують для того щоб запустити будь-яку пам'ять і ту яка не є у списку тих що підтримує мамка в оптимальному режимі.Включаєте рестарт до загрузки ВІОS і тоді натисніть.Комп запустить пам'ять на оптимальних налаштуваннях і тоді ще раз проженіть тестами - в мене допомогло
melman_bz
Junior

Повідомлення

Запустилось...раніше вже були єкрани смерті...чекаю ранку, що скаже)))
Востаннє редагувалось 31.08.2011 20:57 користувачем melman_bz, всього редагувалось 1 раз.
viperest1
Member

Повідомлення

melman_bz :beer: ну от і добре що працює :)
viperest1
Member

Повідомлення

Ну як вже пам'ять працює добре,без ВSОD-ів?
melman_bz
Junior

Повідомлення

Головний прикол в тому, що я просидів до пів ночи і знайшов одну планку яка то працює, то нехоче. З нею або не іде загрузка або синій екран. Таке може бути? в мемтесті теж - один раз є помилки потім немає, але глюки є.
viperest1
Member

Повідомлення

В мене також так буває,а я і досі не маю можливості перевірити її на іншому компі.Цю планку в інший комп і там спробувати,що вона скаже.Коли таки погана то гарантія я думаю є?
BO$$
Member

Повідомлення

посмотри на чипы всех планок памяти, может та с которой бсоды, с другой партии и т.п. Может и брак
melman_bz
Junior

Повідомлення

брав на rozetka.com.ua хочу повернути - щоб замінили. Ще не пройшло 14 днів. Але щоб мені не сказали що вона робоча...
yupi
Member

Повідомлення

melman_bz если есть ошибки в мемтесте, значит она нерабочая должным образом. на замену ее
viperest1
Member

Повідомлення

Якщо немає ще 14 днів то міняй чи робоча чи ні-це твоє право.Просто не підходить і все вони зобов'язані поміняти.
melman_bz
Junior

Повідомлення

Один раз є помилка, потім немає...буду міняти на таку саму, зараз ще раз протестую
Відповісти