Overсlockers.UA Team на HWBOT

Куратор теми: StingerYar
Бенчмарки и соревновательный оверклокинг
Відповісти
Автор
Повідомлення
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

---Вітаємо в нашому куточку змагального оверклокінгу та бенчмаркінгу!---

Ця тема присвячена команді ентузіастів розгону нашої конференції.
Ми вже стали найсильнішою командою України і продовжуємо нарощувати силу!
Допомагайте просувати нашу команду на головному центрі змагального оверклокінгу HWBOT.
спойлер
HWBOT – єдиний, на сьогоднішній день, світовий центр змагального бенчмаркінгу. Сайт, згодом, став чимось на зразок Steam для PC-геймерів. Багато в чому завдяки HWBOT виробники стали уважніше ставитися до інтересів любителів та майстрів розгону та щедро нагороджувати переможців онлайн-змагань. Бажаним для активної участі у житті HWBOT є знання англійської мови. Ресурс славиться строгою модерацією, нетерпимою до тих, хто лінується вивчати правила додавання результатів у тих чи інших дисциплінах. Прекрасне місце, щоб показати свої здібності до оверклокінгу.
Приєднуйтесь до нашого колективу ентузіастів! Пам'ятайте, вступити до команди можуть усі, хто цього бажає!

Коротка інструкція зі старту:
спойлер
1) Все свавілля відбувається на http://hwbot.org
2) У лівому верхньому куті потрібно вибрати "Register" (не забувайте вказати команду Overсlockers.UA)
3) Обирайте цікаві вам бенчмарки тут: http://hwbot.org/benchmarks
4) Уважно вивчіть правила щодо оформлення та подачі результатів (вони знаходяться поряд з кнопкою завантаження бенчмарку)
5) Починайте експериментувати!
Командні заставки для бенчмаркінгу (обирайте будь-який):
спойлер
HWBOT_wallpaper2(4k).jpg
HWBOT_wallpaper(FHD).jpg
Зображення
Зображення
Зображення
Ну і просто заставки:
спойлер
team-photo-2.jpg
team-photo-1.jpg
team-photo-3.jpg
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------Турніри, в яких можна змагатися----------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------Гайдерський розділ---------------------------------------------
спойлер
Йде робота над міні-сайтом команди, незабаром він стане доступним усім бажаючим.
Гайди лежать на Google Drive, поки що (російською):
О мой бог, что творят эти парни или FAQ по бенчмаркингу
Оптимизация настроек BIOS
Выбор и оптимизация ОС для бенчмаркинга
Эффективный прогон бенчмарков и их оптимизация
Зависимость бенчмарков от скорости накопителя
Види охолодження, їх ефективність, грошові витрати та витратні матеріали = coming soon
Джентльменський набір масового бенчінга систем = coming soon
Цікаві рішення для бенчмаркінгу
Файний відеогайд з ізоляції залізяччя для бенчмаркінгу при негативних температурах Автор: Vivi, екстремальний оверклокер ПАР.
Допомога у виборі оперативної пам'яті для бенчмаркінгу. Добірка чіпів DDR3.
Загальні нотатки з платформ, спостереження, особливості, хитрощі
-----------------------------------------Розділ підтримки---------------------------------------------
спойлер
Серйозно налаштованим оверклокерам команда допоможе з ліцензіями на бенчмарки, а також видасть необхідне спорядження для ефективного розгону.
Боїтеся відразу робити full-out на своїй профільній системі? Немає проблем, беріть залізо для експериментів, яке не шкода вбити! (Київ, або пересил)
Практикуйтеся у правильній ізоляції плати для боротьби з конденсатом, апаратному допрацюванню, вольтмодами, правильним твікам системи, прошивки з-під DOS. Може у вас просто є вільний час, і ви хочете принести очки собі та команді.
Зв'язуйтесь із капітаном (StingerYar).

Наразі доступні:
EVGA EPower;
EVGA EVBOT (трохи глючний);
ElmorLabs PMD;
ElmorLabs EVC2SE;
ElmorLabs BenchLab;
Термометри Benetech GM1312, здатні моніторити глибокий мінус;
Купа Armaflex та клячка для ізоляції;
Ліцензії на 3Dmark/VRMark;
Ліцензії на Acronis True Image;
Скажені серверні вентилятори, готові розрубати палець;
Випарник для рідкого азоту Kingpin F1;
Поради від оверклокерів-екстремалів; :gigi:
Востаннє редагувалось 16.09.2024 23:01 користувачем StingerYar, всього редагувалось 160 разів.
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

Со своей стороны я дам точный ответ в воскресенье, буду встречаться с человеком по этому поводу.
Чем не обои?
Зображення
alexmaj467
Member

Повідомлення

Не это на быструю руку было сделано.

Буквы не очень аккуратно подобраны по высоте, шрифт сам по себе корявый до ужаса.

Качайте из этого поста обои.
Там вроде я расставил более гармонично, и белую обводку выставил с наружи контура что дало более детальное отображение мелких деталей в шрифте.

Сам по себе не плохой задумка прикольная стим панк этакий, но сделан ужасно, слишком много опорных точек на линиях, у меня обе программы по шрифтам вешает данный шрифт, единственный выход его исправить и добавить Русские буквы , это перенести в Илюстратор там нормально исправить а после уже занести в программу по созданию шрифтов.

под второй третий четвёртый также сделаю.

Ну а по сути да можно я как понял на любых подавать. сам я только в 754 сокете буду участвовать.
RomanLV
HWBOT OC Team

Повідомлення

Но это ж не обязателно чтоб обои были?
PS И это кстати с какогото прошлого олдскула если я не ошибаюсь обои? Мне кстати не нравится. Я понимаю что для когото что 1990-е что 1890-е на одно лицо, но как по мне шестеренки всеже занадто "олдово" :) . Хоть бы если не транзисторы с диодами то хотяб лампы уже ) .

Отправлено спустя 3 минуты 32 секунды:
alexmaj467:Качайте из этого поста обои.
ядиск это яндекс? Он же в Украине заблокирован.Не, я знаю что можно по извращаться с впн, но ... нет )
alexmaj467
Member

Повідомлення

Я и забыл вот Гугл диск. у нас в Крыму блокировка только на скачку приложений из маркета ну и регистрация заработка с adsense, остальное открыто.
1280 x 1024 px in zip
1920 x 1200 px in zip
2048 x 1536 px in zip

ZenMate VPN именно для десктопа делает чудеса, для мобильного оно испоганилось нет бесплатного периода как раньше 500гиг в месяц.На десктопе оно бесплатно.

На счёт самих обоев, по идее ресурс должен был заказать авторскую работу платно или бесплатно это уже другой разговор, а не брать шестерёнки из интернета и накладывать на них шрифт хоть и бесплатный для не коммерческого использования но всё же чужой, это как-то для забугра очень странно.

На шару придумывать рисовать мне лень.
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

RomanLV
Получил я небольшой арсенал на выступление:
AZZA PT-5VMD
AMD K6-2 450MHz
Pentium MMX 233MHz
Память с неизвестным потенциалом, pqi ms3856upp x2

У тебя наверняка платформа повеселее для разгона, или на вышеперечисленном можно заморочиться и что-то выдать? Как я понял, на ней макс. множитель х5 (а не 5.5), и шина регулируется аппаратными джамперами (133/150 для нее невиданны).
RomanLV
HWBOT OC Team

Повідомлення

Ну, для олд скула АМД этот не катит, а вот пень - то что надо. И для него этой материнки с головой (по крайней мере для понимания потенциала). Правда с джамперами настройки напряжения/шины/множителя в мануале - черт голову сломает. Но можно разобраться и понять что и как выставлять. Вполне возможно что там есть недокументированые >100МГц по шине.

Процы у меня есть - ММХ200 и 233, по частоте должен овер 300МГц взять, но насколько "овер" - тут вопрос.
Anchoret
HWBOT OC Team

Повідомлення

В чергове моїм емоціям обурення діями адміністрації HWBOT немає краю!
09 Mar 2018 овер під ніком CSN7 подав свій результат на турнір Rookie Rumble #53 - HWBOT x265 Benchmark - 1080p.
Це змагання, як уже не вперше, має обмеження: Only members of the rookie league may participate.
Думаю, невже знову скористався мутними правилами бота..?
Виявляється CSN7 зареєстрований на боті 30 Nov 2017 і зараз має статус Novice.
У нього на стіні було два записи про те, що він приєднався до ліги Novice 8 days ago і 9 March (останній запис). Мене здивувало, що він 2 рази приєднувався до ліги новачків. Але, якщо 8 днів назад виходить з правил бота стосовно 3 місячного терміну на цю лігу, то вдруге 9 березня - не зрозуміло як. Між цими подіями він встиг приєднатися до якогось дивізіону. На око порушення, як не крути до 9 березня термін більше 3-х місяців.
Написав модератору, щоб перевірили його результат. І що Ви думаєте: його результат прибрали зі змагання?
Та куди там! Потерли його стіну, а саме записи про приєднання до ліги новачків 8 days ago і запис про долучення до якогось дивізіону.
Але дату його реєстрації то не змінили! Ось так, адміністрація HWBOT допомагає "обраним" вигравати турніри чи просто набирати залікові бали та кубки. Соромно їм повинно бути, але куди там - плювати вони хотіли на всіх інших.
Так зараз виглядає сторінка CSN7
CSN7.jpg
----------------------
CSN7 profile
----------------------
HWBOT - It's The Wild West! No rules for special persons!
Це єдине їхнє правило, якого вони дотримуються...
Anchoret
HWBOT OC Team

Повідомлення

Поставив питання адміністраціїї HWBOT про порушення правил учасником CSN7 на форумі. Й адміністрація офіційно заявила, що він має право порушувати встановлене правило для учасників змагання, а саме:
... He can still compete in this Rookie rumble...
Тобто, вже 8 днів будучи в якості Novice CSN7 мав право подавати свій новий результат до змагання, яке мало обмеження "Only members of the rookie league may participate", який потім й був йому зарахований.
Отже, адміністрація HWBOT офіційно підтвердила, що в змаганнях HWBOT беруть участь ті, хто має особливий рівень "the Special Member" з особливими правами на недотримання правил змаганнь. А ті, хто з цим не згоден можуть піти геть, або будуть забанені (you will leave hwbot faster than you entered).
Lopata
Member

Повідомлення

Решил ради интереса перечитать весь топик :gigi: После этого у меня возник вопрос, почему модератор противоречит сам себе?
I do not threaten you - I simply state facts, I never gave anyone a special treatment or priviledges and I do not even know ackerman, never talked to him. The system is easy aand logical, as long as you are eligible to submit you can participate. This means, and I really hope the example makes things clear so we have no misunderstanding anymore, if a rookie rumble starts at 1st of april, ends at 30th of april, and you are a rookie until 15th of april, you can partcipate, but you can submit only as long a you have rookie status. This means, you can participate, make submissions up until 15th of april, and then when you automatic promotion comes, you cannot submit anymore but your results are still valid and your particpation at rookie time will be honoured. It is because your work at the rumble was done while you still were a rookie, and this way we can also offer each member normally three times a participation at a rookie rumble.

To make it short, when you are allowed to submit at the start of a rookie rumble because you are a rookie, your results and submissions will not be lost because at start you are allowed to participate and submit. If you have more questions on this, I am willing to answer these.

On the case now with csn7, please wait for the answer of leeghoofd or other mod, I did not handle this and think that the bad configuration indifferent time stages might be causing a problem.
> можно заливать результат будучи в нужной категории и даже если ты потом апнулся он останется
> запостил после того как апнулся в категорию, которой доступ закрыт и результат остался
:insane: :insane: :insane:

Частично это можно списать на кривую работу бота. Вспомните первые недели его работы после нового обновления...

В любом случае - тут что-то не чисто...

P.S. Не факт что модер чистил его стену... Это мог сделать сам пользователь, удивив твой топик про него :gigi:
Anchoret
HWBOT OC Team

Повідомлення

Справа в тім, як Ви можете судити по даті та тексту перших моїх повідомлень в цій темі та в топіку на форумі HWBOT, написав їх Я уже після того, як модер почистив його стіну. Тобто коли не відбулося ніякої адекватної реакції адміністрації HWBOT на вказане порушення правил CSN7 Я й вирішив оприлюднити вказані факти порушення в нашій темі, а на наступний день - уже на форумі HWBOT.
Звідси можна легко зробити висновок, що стіну CSN7 чистив саме модер. Та й в темі там пізніше й адмін websmile, і модер Leeghoofd щось згадували про якогось невідомого їм модера, який займався випадком CSN7 і який начебто його переводив з однієї категорії в іншу із-за неправильно вказаної системи охолодження. Але, головне, вони наголосили, що то не їх рук справа, а справа якогось невідомого їм модера...
А так, взагалі, вони вважають, що немає значення те, що CSN7 уже більше 8 днів, як Novice - він все одно до закінчення турніру має право подавати свої нові результати до турніру RookieRumble.
RomanLV
HWBOT OC Team

Повідомлення

Anchoret
Да что ты напрягаешся, ты еще не понял? Там только одно правило - "Своим всё, другим - закон".
Можно не метать бисер перед свиньями. Они невменяемые там. Типа борятся с читерами, но сами читерят в открытую еще и других дураками обзывая. Смотри договоришся что еще забанят :gigi:
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

RomanLV
Роман, кстати, твои результаты олдскула заблокированы, ты не отключил DMI :gigi:

Акция на боте - Overclockers.ua HUMILATION!
Anchoret
HWBOT OC Team

Повідомлення

RomanLV
Так Я таким чином фіксую на форумі всі помічені мною порушення правил HWBOT деякими учасниками, на які адміністрація закриває свої очі не соромлячись цього, щоб можна було подавати апеляції на дії адміністрації, як в даному випадку з тобою, про відміну видалення результатів нашої команди та їх повернення до загальної таблиці змагання на підставі існуючих прецедентів в минулому.
RomanLV
HWBOT OC Team

Повідомлення

StingerYar:RomanLV
Роман, кстати, твои результаты олдскула заблокированы, ты не отключил DMI :gigi:

Акция на боте - Overclockers.ua HUMILATION!
:eek: та отключал я. ...вроде... всмысле точно отключал, но може в итоге не тот cpu-z запустил...

Отправлено спустя 32 секунды:
А по чему вообще видно отключил или нет?
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

RomanLV
Понятия не имею, наверное скриншот должен приобретать другой вид.

Anchoret
Ось це вірно, нам відмазки у стилі "Та чому ви кидаєтесь на новачків, фан цілком ламаєте", коли знаходимо проблеми, а нашій команді видалення без потурання :gigi:
Раніше хоч писали у репортах щось в стилі "Sorry man, no Win8 with your CPU architecture and Pi. Check rules at: http://hwbot.org/news/9946_application_94_rules/", а зараз просто "CPU-Z bugged. DMI is active. Supposed to be OFF"...
RomanLV
HWBOT OC Team

Повідомлення

Просто афигеть. Файл cpu-z.ini есть, а внутри - чистый. Очевидно при очередном глюке обнулился. А я не заметил. писец (

Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
Сечас запустил так и так и сравнил. При отключеном ДМИ пропадает информация о множителе и шине проца, название материнки и т.д. И накуано ее _УБИРАТЬ_? :eek:

Отправлено спустя 11 минут 5 секунд:
Кстати, а переделать случаем нельзя, неправильно оформленый переделке не подлежит, только удалению? первый раз же сталкиваюсь что банять постфактум без возможности исправить
Lopata
Member

Повідомлення

На боте снова поменяли отображение и расчет очков? Мой профиль в январе выглядел не так, как сейчас. Так же заметил что я пропал из мирового рейтинга :gigi:
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

Lopata
Я не пойму чего у всех количество поинтов растет, а у меня нет :spy: :weep:
уже вылетел из топ50 по стране...
Remarc
Member

Повідомлення

RomanLV:Да что ты напрягаешься, ты еще не понял? Там только одно правило - "Своим всё, другим - закон".
Можно не метать бисер перед свиньями. Они невменяемые там. Типа борятся с читерами, но сами читерят в открытую еще и других дураками обзывая. Смотри договоришься что еще забанят :gigi:
именно так)а я даже уже был :gigi:
max1024
Retroclocker

Повідомлення

Товарищи-оверы подскажите к вам сюда заглядывает Илья (TiN) ? накопилось несколько вопросов по продукции EVGA, как не ему знать ответы. Может у кого его имейл или скайп есть, черканите тогда в ЛС ;)
Відповісти