Не працюють порти USB 2.0 і USB 3.0 на P6X58D PREMIUM

Вопросы по материнским платам, BIOS, UEFI, чипсетам
Автор
Member

Вчора викл.комп ,як має бути.Сьогодні після обіду вкл.його і побачив,що не прац.мишка після того коли появл.вікно привітання віндовс. НЕ працює у всіх усб 2,0 і 3,0 так само само як і всі ін. пристрої(хоч телефон заряджається) веб.камера і т.д.
Що робив:вийняв батарейку-нічого не дало,В деспетчері показує таке (фото),драйвер поставити не можу показує що не потрібно. Видаляв драйвер, ставив по-новому без змін .
Вислухаю пропозиції :beer: :weep: :weep:
Вложения
Деспетчер.PNG
zero777
Member

возьми и удали дрова с юзб и перезагрузить должно помочь,был у меня такой глюк :)
Prey2006
Member

смотрите по коду ошибки, было похожее после попыток отформатировать глюкнутую флешку, тогда решил как-то, но записей как не могу найти.
viperest1
Member

Драйвера удаляю,рестарт,встановлюю,рестарт--- знову те саме. Не хочу вінду переставляти,бо вона практично працює ідеально+ліцензійка(перестановка 30хв. а от налаштування день цілий займе) :weep: .Зараз підключив миш до ПС2 (миш у сусіда позичив :gigi: , і то довелося оббігати два підїзди) працює,але більше нічого не йде.
Hum
Member

Качаются дрова для юсб->Диспетчер устройств->Обновить->выполнить поиск драйверов на компьютере(выбрать папку со скачанными дровами)->обновление->профит :)
viperest1
Member

Hum
так робив раз 15 не йде . Маю підозру,що в мене усб полетіли :( -от і топ від асуса :censoured:

Добавлено через 14 минут 22 секунды:
до речі є плати розширення псі-усб, щоб встановити і нехай працює?,просто мамку нову брати не хочу. ще запитання пс2 відношення до усб немає і повинно прац довго і щасливо - так?

Добавлено через 2 минуты 6 секунд:
і завжди має бути хтось,хто мінуса клепає :gigi: . цікаво. просто чому?
yakudza43
Member

http://itblog.pro/2010/10/problema-s-kontrollerom-usb/" target="_blank
http://otvety.google.ru/otvety/thread?t ... 1b3850ab2c" target="_blank
так робив раз 15 не йде . Маю підозру,що в мене усб полетіли
Очень вряд ли)
Hum
Member

viperest1
Можно попробовать в диспетчере удалить все устройства во вкладке "контроллеры usb", а потом обновить конфигурацию оборудования во вкладке "действие"
viperest1
Member

yakudza43
спец.для вас завтра зніму відео + друг через тімвювер робив це саме і може підтвердити. я тут на форумі не перший день і такі елементарні речі вже зробив.

Hum
дякую завтра ще раз спробую, бо діти сплять, а я присипляю з планшетом. :D

Добавлено через 2 минуты 6 секунд:
yakudza43
а ну і з мене. пиво за статтю :beer: :super:
yakudza43
Member

Не понял так помогли статьи или вы это уже делали? Просто мне кажется навряд ли "умерли" юсб, на крайняк винду попробывать востановить или переставить надо.
viperest1
Member

yakudza43:Не понял так помогли статьи или вы это уже делали? Просто мне кажется навряд ли "умерли" юсб, на крайняк винду попробывать востановить или переставить надо.
я це робив ще перед статтями,но за них вам велике дякую. Завтра буду ще чедити щось(вінду мабуть таки поміняю). дякую :beer: :beer: :super:
Prey2006
Member

так какой код ошибки то? в чем проблема запуска? вот yakudza43 выше кидал ссылки, мне помогло подобные действия...можно попробовать с лайвсд загрузиться, успехов ;)
viperest1
Member

Prey2006
їду по миш на пс2,потім вдома буду робити лайфсд і перестановл.вінду. Буде багато різних маніпуляції і варіантів,все напишу пізніше.
Prey2006
Member

не спешите переустанавливать, попробуйте сделать изменения в реестре...
viperest1
Member

Prey2006:не спешите переустанавливать, попробуйте сделать изменения в реестре...
зрозумів :beer:
46Tolik
Member

yakudza43:http://itblog.pro/2010/10/problema-s-kontrollerom-usb/
http://otvety.google.ru/otvety/thread?t ... 1b3850ab2c" target="_blank
так робив раз 15 не йде . Маю підозру,що в мене усб полетіли
Очень вряд ли)
легко

проблема с югом от перегрева.

но чтоб сразу и усб 3 которые отдельным контроллером...

всунь усб флешку в усб 2.0 и при посте нажми кнопку выбора с чего грузится. Если усб в списке не будет значит хана мосту. возможно полная смерть через время.
Caesar
Member

viperest1, проблема может быть и программной, и с самим оборудованием. Я бы ещё попробовал отсоединить все от USB разъемов полностью - не только снаружи, а и внутренние шлейфы для разъёмов на передней панели тоже, и отключить USB 3.0 в BIOS.
Если и это не поможет, попробовать установить плату (контроллер) USB в PCI.
И лучше всего мат. плату на время проверки вынуть из корпуса.
http://hotline.ua/computer/kontrollery- ... 192-38191/" target="_blank
viperest1
Member

Caesar
дякую. Сьогодні не мав нажаль можливості цим було займатися через дітей :) - помічники мої маленькі. Спробую всі варіанти лише щоб син у садочок пішов,якщо не буде працювати прискладаю грошей візьму іншу,а цю з описом проблеми виставлю на продаж тим більше , що працювала без проблем і стан,комплект ідеальні.
Tigris STI
Member

У меня на RIIE был такой же глюк после того, как поюзал какую-то прогу для восстановления флешек - снос и повторная инсталляция дров на USB решали проблему только до первой перезагрузки/выключения компа... Не стал дальше морочиться и переставил винду - всё пришло в норму :)
viperest1
Member

Все друзі,дякую за поради маю надію,що перестановка вінди таки вирішить проблему ;) .
Ответить