Останні статті і огляди
Новини
Стояки під материнську плату - Яка різниця поміж цих двох типів однакової вишини?
-
Truchmann
Member
Стояки під материнську плату - Яка різниця поміж цих двох типів однакової вишини?:
Нещодавно придбав б/в корпус системного блока. І в ньому стоять 6 стояків. Всі однакової вишини, але 2 з них мають такий комірець, що видно на фотографіях. Чи то нормально, коли в якості стояків використовується одночасно ці два типа?
-
mult
Member
так на тих комірцях плата додатково тримається, як на мене то навіть краще ніж без них.
У мене в корпусі ліан лі всті такі з комірцями були.
Хоча з іншого боку на таких стояках з комірцями, якщо в корпусі є якісь неточності по підгонкам, то материнку не змістиш на трішечки на косу припустимо як на рівних.
Хоча це якщо є якісь проблеми, якщо все рівно і чітко то норма і з комірцями
У мене в корпусі ліан лі всті такі з комірцями були.
Хоча з іншого боку на таких стояках з комірцями, якщо в корпусі є якісь неточності по підгонкам, то материнку не змістиш на трішечки на косу припустимо як на рівних.
Хоча це якщо є якісь проблеми, якщо все рівно і чітко то норма і з комірцями
-
Alex646
Member
Я думаю, нічого страшного. Той комірець додатково фіксує матплату через отвори при установці. У мене в новому корпусі такі, було зручніше. Для перестраховки можете спробувати засунути один з них комірцем в отвір матплати для установки. Якщо вільно заходить/виходить - все норм.
-
bes
Member
ну они по ходу заходят в отверстие материнской платы и фиксируют ее от смешения при закручивание болтов
-
KimRomik
Member
Різниця в тому, що стійка з втулкою заходить в один з отворів материнки і фіксує її. Ніякої додаткової функції вона не несе, крім зручності.
-
Truchmann
Member
mult
Alex646
bes
KimRomik
Дякую за ваші думки та вислови. Я сам їх часто зустрічав але окремо: або усі з комірцем або жодного з комірцем. Тому трохи засмутився коли отримав стояки цих двох типів вже прикручених до підматеринської плити. Ну й можете мене поздоровити, що я придбав найкращий корпус системного блока усіх часів та народів Cooler Master Cosmos 2.
Щодо комп’ютерного корпуса. Він вироблявся в трьох виданнях (останій у 2017 році) та коштував від 350 і до 400 з гаком. Трапилось, так що я маю їх 2. Перший - повний комплект - але без тримачів для мабуть радіатора водного охолодження (точно не знаю для чого ті тримачи), що прибув до мене, його було мені доставлено поштою Hermes. Вантажники Гермесу уронили коробку з Космосом 2. Погнувся один полоз та побилися пластмасові панелі на зовні - треба клеїти. Зараз живу в режимі «на валізах». - Ані струментів, ані клеїв, тобто сам не впораюся (роботи на півдня за наявності умов та струментів) через, що змушений був придбати другий такий ж самий корпус Космос 2, як я про це вище написав. Можливо, комусь цікаво такий корпус мати. Я можу вислати в обмін на щось таке, як RX480, RX580 або GTX 1060.
Alex646
bes
KimRomik
Дякую за ваші думки та вислови. Я сам їх часто зустрічав але окремо: або усі з комірцем або жодного з комірцем. Тому трохи засмутився коли отримав стояки цих двох типів вже прикручених до підматеринської плити. Ну й можете мене поздоровити, що я придбав найкращий корпус системного блока усіх часів та народів Cooler Master Cosmos 2.
Щодо комп’ютерного корпуса. Він вироблявся в трьох виданнях (останій у 2017 році) та коштував від 350 і до 400 з гаком. Трапилось, так що я маю їх 2. Перший - повний комплект - але без тримачів для мабуть радіатора водного охолодження (точно не знаю для чого ті тримачи), що прибув до мене, його було мені доставлено поштою Hermes. Вантажники Гермесу уронили коробку з Космосом 2. Погнувся один полоз та побилися пластмасові панелі на зовні - треба клеїти. Зараз живу в режимі «на валізах». - Ані струментів, ані клеїв, тобто сам не впораюся (роботи на півдня за наявності умов та струментів) через, що змушений був придбати другий такий ж самий корпус Космос 2, як я про це вище написав. Можливо, комусь цікаво такий корпус мати. Я можу вислати в обмін на щось таке, як RX480, RX580 або GTX 1060.
-
daesz
Member
Truchmann
напевно класна штука щоб зафіксувати дошку в одному місці, а не підганяти після першої шрупки, бо вона десь сповзла
напевно класна штука щоб зафіксувати дошку в одному місці, а не підганяти після першої шрупки, бо вона десь сповзла
-
Avant
Member
Цікаво, дайте фото в ПП того, що на продажу\обмін, будемо думати.Truchmann: ↑ 12.01.2025 18:05 Можливо, комусь цікаво такий корпус мати. Я можу вислати в обмін на щось таке, як RX480, RX580 або GTX 1060.