Останні статті і огляди
Новини
TUF B450-PRO GAMING
-
Devijack
Member
Потрібен щасливий володар ASUS TUF B450-PRO GAMING плати, бажано зі свіжим біосом. Потрібна допомога. Шукаю збереженний профіль налаштувань для біоса з ввімкненим налаштуванням precision boost overdrive? бо коли встановив 5700x3d налаштування зникли. З інтернетів знайшов що налаштування можна витягнути з профілю де вони є.
-
oh_boy
Member
5700х3д немає можливості розгону, взагалі
-
Devijack
Member
oh_boy
розгін не потрібен, потрібен андервольт по курві через PBO
розгін не потрібен, потрібен андервольт по курві через PBO
-
Mikola_Mikola
Junior
Це можна зробити лише через утилітиту в самій вінді
Ось детальніше - https://github.com/PrimeO7/How-to-under ... /README.md
-
Devijack
Member
Mikola_Mikola
я хочу це в біосі, тому шукаю людину в якої присутні налаштування. Варіант робочий, налаштував і забув.
Це доступне налаштування наприклад у MSI, а от асус підсунули свиню, але можна витягнути курву в пбо через профіль
Отправлено спустя 2 часа 3 минуты 19 секунд:
Відбій, інфа не виправдалась. Профіль підвантажив отримав помилку що він був збережений з іншим процесором і далі фіг там.
я хочу це в біосі, тому шукаю людину в якої присутні налаштування. Варіант робочий, налаштував і забув.
Це доступне налаштування наприклад у MSI, а от асус підсунули свиню, але можна витягнути курву в пбо через профіль
Отправлено спустя 2 часа 3 минуты 19 секунд:
Відбій, інфа не виправдалась. Профіль підвантажив отримав помилку що він був збережений з іншим процесором і далі фіг там.