Доброго вечора, шановні учасники форуму. Є таке питання. При установці материнської плати я забув (вірніше, не додумався) вигнути "зубчики" (які закривають задні виходи на материнській платі) на заглушці. Уже після завершення збірки ПК я хотів відразу перевірити його на працездатність. Через мою дурість і лінь я не захотів знову знімати материнську плату, і вирішив погратися в хірурга.
Зубчики я обережно витягнув тонкими кусачками, вихід плати при цьому начебто не пошкоджено. Але на заглушці вже чітко видно сліди моєї "хірургічної практики". Чи буде це впливати на гарантію? Чи доведеться шукати ідентичну (і не пошкоджену) заглушку у гарантійному випадку?
Плату я брав у "Брейні". Плата дешева, біля 2800 грн. Але все одно (тим паче для такого нищука як я) це чималі гроші.
Заздалегідь дякую.
Останні статті і огляди
Новини
Пошкоджена заглушка і гарантія
-
Vasyanya1
Member
-
AndP
Member
по какому поводу, думать о гарантии? Плата не работает?
-
daesz
Member
Так якщо ж з платою щось трапиться - вам будуть плату ремонтувати, а не ту вкладку
-
Vasyanya1
Member
]по какому поводу, думать о гарантии? Плата не работает?[/b
Плата працює, але це ж техніка. Вона може (хоч ймовірність невисока) у будь-який момент відійти до кремнієвих пращурів.
-
seraphic
Member
По вашему тут на форуме служба поддержки "Брейні"
Позвони в колл-центр магазина и спроси
Позвони в колл-центр магазина и спроси
-
daesz
Member
Vasyanya1,
ну от якщо з нею щось трапиться - то відправляйте по гарантії без заглушки, вона ж то на прездатність чи навіть банальний запуск ПК не впливає - нехай діагностують, і дають вердикт. Якщо скажуть що підлягає заміні - надішлете все інше (ну там сата шнурки, вкладу, інструкції)
Простіше кажучи : не морочте собі голови, на відмову в ремонті з СЦ - це не вплине аж ніяк
ну от якщо з нею щось трапиться - то відправляйте по гарантії без заглушки, вона ж то на прездатність чи навіть банальний запуск ПК не впливає - нехай діагностують, і дають вердикт. Якщо скажуть що підлягає заміні - надішлете все інше (ну там сата шнурки, вкладу, інструкції)
Простіше кажучи : не морочте собі голови, на відмову в ремонті з СЦ - це не вплине аж ніяк
-
Vasyanya1
Member
Ще й собака догризла заглушку. Ех...
-
shnok
Member
серьезные проблемы в жизни у человека, еще плата работает, а уже выдумывает себе