Останні статті і огляди
Новини
Выбор материнской платы для платформы AMD
-
Qntality
neadekvato nachalnego
Данная ветка посвящена обсуждению материнских плат AMD
Прежде чем задавать вопрос, убедительная просьба ознакомиться с FAQ
Так же рекомендуются к прочтению:
процессоры AMD Phenom II Х2, Х3, Х4 (45nm).+FAQ
Выбор оперативной памяти (FAQ на первой странице)
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждени
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо
При обсуждении просьба соблюдать правила как Конференции, так и раздела матплат.
Кратко:
запрещены:
- фанатство
- флуд, в т.ч. ссоры и переходы на личности
- оффтоп не по теме (либо пользуйтесь тегом , но не увлекайтесь - оффтоп усложняет читабельность темы)
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Прежде чем задавать вопрос, убедительная просьба ознакомиться с FAQ
Так же рекомендуются к прочтению:
процессоры AMD Phenom II Х2, Х3, Х4 (45nm).+FAQ
Выбор оперативной памяти (FAQ на первой странице)
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждени
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо
При обсуждении просьба соблюдать правила как Конференции, так и раздела матплат.
Кратко:
запрещены:
- фанатство
- флуд, в т.ч. ссоры и переходы на личности
- оффтоп не по теме (либо пользуйтесь тегом , но не увлекайтесь - оффтоп усложняет читабельность темы)
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Востаннє редагувалось 08.08.2013 19:31 користувачем ukrtel, всього редагувалось 4 разів.
-
Mixx
Member
vpchelko
Pro RS это уже околотоп уровень из разряда когда на 16 ядерном проце с отключенными лимитами и потреблением за 300вт питальник даже до 60 не греется, ну и куча настроек, которых нет на а620 и самых дешевых 650 матерях.
Pro RS это уже околотоп уровень из разряда когда на 16 ядерном проце с отключенными лимитами и потреблением за 300вт питальник даже до 60 не греется, ну и куча настроек, которых нет на а620 и самых дешевых 650 матерях.
-
vpchelko
Member
Mixx
Кое-кто ее за 6500грн предлагает - не знаю реально ли предложение?
Кое-кто ее за 6500грн предлагает - не знаю реально ли предложение?
-
Hottoro
Member
Якщо ви ризиковна людина, то можете спробувати придбати. Взагалі це абстрактний кінь в вакуумі якого в магазині нема на складі. Судячи по актуальним пропозиціям, її немає і на складах офіційного дилера в Україні. Плату вам будуть везти під замовлення, швидше всього по передоплаті, підняв ціну десь до 9500 гривень.vpchelko: ↑ 04.10.2023 23:24Кое-кто ее за 6500грн предлагает - не знаю реально ли предложение?
-
vpchelko
Member
Я не первый раз заказываю там где подешевле. Ну да там какое-то левое предложение - тогда MSI-B650-GAMING-PLUS-WIFI сам проситься 7тысHottoro: ↑ 04.10.2023 23:58 Якщо ви ризиковна людина, то можете спробувати придбати. Взагалі це абстрактний кінь в вакуумі якого в магазині нема на складі. Судячи по актуальним пропозиціям, її немає і на складах офіційного дилера в Україні. Плату вам будуть везти під замовлення, швидше всього по передоплаті, підняв ціну десь до 9500 гривень.
-
Mixx
Member
vpchelko
Ну данная мси так стоит везде, по свистоперделкам вроде ничего, по исполнению и софтовой части до асроков/гиг/верхнего сегмента асуса не дотягивает, но работать будет, до 8-12 ядер точно без вопросов, за свои деньги - имеет право на жизнь.
Ну данная мси так стоит везде, по свистоперделкам вроде ничего, по исполнению и софтовой части до асроков/гиг/верхнего сегмента асуса не дотягивает, но работать будет, до 8-12 ядер точно без вопросов, за свои деньги - имеет право на жизнь.
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Я про те шо пишуть якщо розганяти не будете. Це вже по замовчанню з АМ4 шо тільки налаштування ПБО і Курви, та трохи розгону пам'яті.daesz: ↑ 04.10.2023 20:12Людина озвучила умови - "Розганяти не буду, але хотілося щоб в стоці воно працювало на максимум)". В мому розумінні це або РВО залишається на авто, або з авто в інейбл. Для цього не потрібно ні дорогої мп, ні тим більше повітряPathfinder: ↑ 04.10.2023 19:53 А шо розганяти на АМ5 ? В звичайних умовах? Викрутити частоту на 5.1 щоб жер як не все і тоді 360/420 вода треба?
-
TheNight
Junior
Всіх вітаю, хочу зібрати пк на разен 7500ф, материнку розгледів таку MSI PRO B650-P WIFI чи буде достатньо цієї материнки в майбутньому для заміни процесора на щось потужніше?
-
SergN
Member
Буде. Можливо, не на всі проци з майбутнього (хто ж їх зараз знає), але точно знайдуться варіанти проців з категорії "щось потужніше", що підійдуть.TheNight: ↑ 07.10.2023 17:44чи буде достатньо цієї материнки в майбутньому для заміни процесора на щось потужніше?
-
Zey
Junior
Привет всем, не знаю в какую тему написать напишу сюда, а можно как то проверить когда материнка была "виготовлена", ну там по qr коду или серийнику? Ну как бы для себя посмотреть она из первых партий или там допустим почти последних))) не ревизия платы а именно дата производства, ну как то так ps: Gigabyte B650 Aorus Pro AX
-
Vigоr
Junior
Варіанти під райзен 7500F з можливістю подальшого апгрейду проца.
https://hotline.ua/ua/computer-materins ... 50m-hdvm2/
https://hotline.ua/ua/computer-materins ... 650m-ds3h/
Сам більше схиляюсь до асрока але їх реально в продажу майже немає. Чи може є кращі варіанти за таку ціну?
Сам більше схиляюсь до асрока але їх реально в продажу майже немає. Чи може є кращі варіанти за таку ціну?
Востаннє редагувалось 08.10.2023 12:06 користувачем Vigоr, всього редагувалось 1 раз.
-
daesz
Member
Cpuz, вкладка motherboardZey: ↑ 08.10.2023 10:42 Привет всем, не знаю в какую тему написать напишу сюда, а можно как то проверить когда материнка была "виготовлена", ну там по qr коду или серийнику? Ну как бы для себя посмотреть она из первых партий или там допустим почти последних))) не ревизия платы а именно дата производства, ну как то так ps: Gigabyte B650 Aorus Pro AX
-
strang
Member
Який біос на материнці, стоковий чи оновлювали?Piter Cantrope: ↑ 04.10.2023 16:51В мене була плата гігабайт, зараз MSI.
-
Imper
Member
Буде, схема живлення 2x6+2+1 буде достатньо і для апгрейду, але більш краща буде Asrock B650 PRO RS по живленню 2x7+2+1, але знов таки MSI використовує Smart Power Stage (75A SPS) (меньше гріються), що краще чим 60A DrMOS у асрокаTheNight: ↑ 07.10.2023 17:44 Всіх вітаю, хочу зібрати пк на разен 7500ф, материнку розгледів таку MSI PRO B650-P WIFI чи буде достатньо цієї материнки в майбутньому для заміни процесора на щось потужніше?
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Определение версии прошивки UEFI (BIOS) у новой материнской платы без её запуска (при оформлении покупки)Zey: ↑ 08.10.2023 10:42а именно дата производства
viewtopic.php?f=3&t=218657
Там есть ответ на Ваш вопрос.
-
Imper
Member
Є кращі плати по живленню, чим ті, що ви обрали, зокрема у Асрока з приставкою М в кінці в основному вони 8 фазні, ось таблиця для орієнтируVigоr: ↑ 08.10.2023 11:48 Варіанти під райзен 7500F з можливістю подальшого апгрейду проца.
Я собі теж взяв 7500f, але плату взяв саму бюджетну на А620, бо за 2250 грн було гріх її не взяти . Взагалі А620 це для 7500f та 7600(х), щось інше ставити на неї можна, але вона має обмеження в тпд 90 ватт, це захист від вендорів по захисту врм, тому не розкриє потенціал більш потужних АМ5 проців. Плата прекрасно жене память, але даунвольтингу не буде, бо це тільки на В650 чіпсеті та вище. Тому, якщо і брати вже щось на В650, то брати вже з дуже добрим живленням і охолодженням зони врм, бо це кістяк, який буде ще стояти років 3-4 у вашому компі, АМ5 тільки почав набирати обертів
Востаннє редагувалось 08.10.2023 19:10 користувачем Imper, всього редагувалось 2 разів.
-
manbearboar
Member
R7 7700 тоже в 90Вт влезет.Imper: ↑ 08.10.2023 18:55Взагалі А620 це для 7500f та 7600(х), щось інше ставити на неї можна але вона має обмеження в тпд 90 ватт
-
Imper
Member
так, звісно, але всетаки я б робив даунвольтинг, бо процик цей більш гарячий, а це тільки на В650 та Х670manbearboar: ↑ 08.10.2023 19:04R7 7700 тоже в 90Вт влезет.Imper: ↑ 08.10.2023 18:55Взагалі А620 це для 7500f та 7600(х), щось інше ставити на неї можна але вона має обмеження в тпд 90 ватт
-
daesz
Member
Так-то і в 7900 всього 65Втmanbearboar: ↑ 08.10.2023 19:04R7 7700 тоже в 90Вт влезет.Imper: ↑ 08.10.2023 18:55Взагалі А620 це для 7500f та 7600(х), щось інше ставити на неї можна але вона має обмеження в тпд 90 ватт
-
Zey
Junior
Это так в спящем режиме, youtube/музло какое то послушать, а если напрячь в игру какую то небудь, то там за 150 наверно уходит (может больше)
-
daesz
Member
Якщо тільки для ігор, то все там буде добреZey: ↑ 08.10.2023 19:40Это так в спящем режиме, youtube/музло какое то послушать, а если напрячь в игру какую то небудь, то там за 150 наверно уходит (может больше)
- спойлер