Останні статті і огляди
Новини
Все о Precision T3600
-
Oleks
Junior
Хто-небудь може підказати, чи показує ця материнська плата СПД на ОЗУ в Аіді?
-
amd22
Junior
Будет ли работать эта материнка или t3610 с обычной , не регистровой памятью?
-
goldenvirus
Member
Нет, только ecc или ecc reg
-
Oleks
Junior
Скиньте посилання на свою плату. Хочу, або довести до кінця цю роботу, або застрелитись , за такі гроші яб уже взяв щось на багато краще .nochnik89: ↑ 26.09.2022 21:33 Oleks
Из более 250 плат , если штук 5 сдали по гарантии - то это максимум. Они настолько неубиваемые , что я даже не знаю. Или продали изначальный неликвид или после ремонта.
-
Oleks
Junior
Перевірив із звичайною, працює .amd22: ↑ 02.10.2022 18:13 Будет ли работать эта материнка или t3610 с обычной , не регистровой памятью?
-
nochnik89
Member
обычная память , небуферезированная на делл 3600/3610/5810 работает. Подтверждаю
Отправлено спустя 31 секунду:
просто смысла в ней нет, регистровая понты денег стоит
Отправлено спустя 31 секунду:
просто смысла в ней нет, регистровая понты денег стоит
-
Oleks
Junior
Є питання до всіх, у кого Т3600, чи заводиться ця плата на Е5 2690?
-
goldenvirus
Member
Особисто не перевіряв, але по відгукам в мережі, без проблем працює з e5-2690 v1Oleks: ↑ 11.10.2022 18:18 Є питання до всіх, у кого Т3600, чи заводиться ця плата на Е5 2690?
-
Oleks
Junior
Виходить так. що я придбав несправний процесор на ОЛХ . Але ж він гріється коли я вмикаю живлення.
Відправлено через 15 хвилин 46 секунд:
Можливо є якісь тонкощі про які я не знаю?
-
eugene300
Junior
вверх ногами не думаю что установили?Oleks: ↑ 11.10.2022 19:06 Виходить так. що я придбав несправний процесор на ОЛХ . Але ж він гріється коли я вмикаю живлення.
-
Oleks
Junior
Ні все правильно встановив. Провів дякі маніпуляціЇ і він завівся, поставив в перший слот 4Гб планку, вийняв всю периферію і побачив в БІОС Е5 2690 .
Відправлено через 43 хвилини 6 секунд:
Мабуть я рано зрадів, 2 і 4 слоти не працюють .
Відправлено через 43 хвилини 6 секунд:
Мабуть я рано зрадів, 2 і 4 слоти не працюють .
-
eugene300
Junior
по одному слоту проверяли?
-
Oleks
Junior
Всі варіанти спробував. Ну це остання крапля, більше не буду купляти того, чого не зможу перевірити на місці, при отриманні, дуже дорого обійшовся мені цей дешевий хлам з ОЛХ. Плата з неробочим АУДІО і НЕТом, чотири планки ОЗУ(одна робоча), а тепер процесор, досить.
-
eugene300
Junior
раз на раз...
я свою плату взял на олх ниже рынка... все работает...
я свою плату взял на олх ниже рынка... все работает...
-
Oleks
Junior
-
Oleks
Junior
На цiй м/п двi флешки BIOS, Запитання такого плану, яким чином вiдбуваеться вiдновлення BIOS, хтось уже виконував цю процедуру?
-
goldenvirus
Member
Тільки через программаторOleks: ↑ 26.10.2022 12:47 На цiй м/п двi флешки BIOS, Запитання такого плану, яким чином вiдбуваеться вiдновлення BIOS, хтось уже виконував цю процедуру?
-
Oleks
Junior
Дякую. А для чого тодi подвiйний BIOS, як що вiн не вiдновлюеться в автоматичному режимi, або через кнопку, чи перемичкою?
Це питаня мабуть бiльше звучить як риторичне.
Відправлено через 1 годину 14 хвилин 42 секунди:
Знайшов я МАС. Вiн знаходиться в бiльшому дампi, але вiн архiвний, його треба розпакувати за допогою процедури Extract. Я робив це в програмi UEFITool.
Відправлено через 1 годину 47 хвилин 1 секунду:
Це питаня мабуть бiльше звучить як риторичне.
Відправлено через 1 годину 14 хвилин 42 секунди:
Знайшов я МАС. Вiн знаходиться в бiльшому дампi, але вiн архiвний, його треба розпакувати за допогою процедури Extract. Я робив це в програмi UEFITool.
Відправлено через 1 годину 47 хвилин 1 секунду:
Контакти позначенi 1 для прошивки флешки з бiльшим обемом через прогу, мабуть . Можливо, через них i вiдновлюеться BIOS? Тiльки як?goldenvirus: ↑ 26.10.2022 12:59 Тільки через программатор
-
gec
Junior
допоможіть розібратися, приїхав системник dell t3600.
При включенні кулери починають крутитись, кнопка живлення світить білим і все.
Все попротирав зі спиртом, підкидав різні проци і память. Троц ледь теплий.
Таке враження що БІОС злетів, чи порадьте що ще спробувати.
При включенні кулери починають крутитись, кнопка живлення світить білим і все.
Все попротирав зі спиртом, підкидав різні проци і память. Троц ледь теплий.
Таке враження що БІОС злетів, чи порадьте що ще спробувати.
-
nochnik89
Member
gec
а никак мы не поможем онлайн . Если в памятью и процами разными не стартует - то что-то с мамкой.
Камни должны быть V1
Отправлено спустя 24 секунды:
как Вы ее покупали ? что говорит продавец ?
а никак мы не поможем онлайн . Если в памятью и процами разными не стартует - то что-то с мамкой.
Камни должны быть V1
Отправлено спустя 24 секунды:
как Вы ее покупали ? что говорит продавец ?