Останні статті і огляди
Новини
Чорний екран після оновлення біосу
-
AmoralCorner
Junior
Добрий! Поставив нову материнку Asrock B650M Pro RS. Оновив біос на останній версії 2.02 записаний на флешку через сам біос. Світло не моргало. Використовував безперебійник. Написало що процес оновлення пройшов успішно. Але він не стартує. Чорний екран, кулера крутяться. На кнопки не реагує. Вимикається тільки кнопкою живлення. Стикалися уже з таким? Далі записав файл біосу на флешку для оновлення через bios flbk. Перейменував у "creative.rom". Робив все по інструкції як на відео (те саме на сайті асрока). Флешку бачить, 3 секунди затиснув кнопку, світлодіод проморгав і потім просто світиться (пишуть що це не добре, бо має потухнути індикатор, а не світитися). Чи може після оновлення треба почекати пару хвилин? При включенні вентилятори гудять на повну і нічого не відбувається. Чорний екран. Спікер не пищить. Як вийняв оперативу то пищить. Проц ryzen 7500f. Його і старий біос бачив і память на 4800МГц завелася, ХМР включає її на 6400 при 1.4В. Help me please. Маю надію що материнку не прийдеться повертати чи здавати у гарантійний ремонт. Хочу сам реанімувати кляту залізяку. Материнка Асрок у мене вперше, з іншими проблем таких не було і все оновлювалося без глюків подібного плану. Я і батарейку з біосу виймав на хвилин 7-10. Не дало результату. Оновив називається залізо. Аби не прийшлося іншу материнку купляти.
-
GreenMile
Member
Скільки часу чекали після включення? Пам'ять тренує мабуть, включіть і залиште хвилин на 5.AmoralCorner: ↑ 19.01.2024 01:48 Але він не стартує. Чорний екран, кулера крутяться. На кнопки не реагує.
-
AmoralCorner
Junior
чекав, нічого не дало, поки не записав біос на стару флешку малим об'ємом 128Мб. Оновлювалося хвилин 10, але виймав відеокарту та ОЗУ і все вийшло.)GreenMile: ↑ 19.01.2024 09:33Скільки часу чекали після включення? Пам'ять тренує мабуть, включіть і залиште хвилин на 5.AmoralCorner: ↑ 19.01.2024 01:48 Але він не стартує. Чорний екран, кулера крутяться. На кнопки не реагує.