Останні статті і огляди
Новини
msi материнська плата
-
Sween
Junior
після того як зняв процесор при включенні пк на материнці горять леди (послідовно всі чотири). Пк вмикається та працює. Може хтось знає чому так?
-
Donate
Member
Вам в ЦИРК с такими фокусами
-
Sween
Junior
в плані?Donate: ↑ 29.11.2023 11:52 Вам в ЦИРК с такими фокусами
я знаю що це звучить смішно але що мені робити?
-
atropgeon
Member
Пк вмикається та працює, чи не вмикається? бо в вашому пості ви написали що він вмикається.
Якщо вмикається, то нічого робити не треба
-
Sween
Junior
пк вмикаєть і працює але при запуску горять леди.atropgeon: ↑ 29.11.2023 11:58 Пк вмикається та працює, чи не вмикається? бо в вашому пості ви написали що він вмикається.
я не знаю, може вони і мають горіти при запуску тому я і запитую
-
atropgeon
Member
так яка модель материнської плати? щоб глянути мануал на плату, та що там за леди, і за що відповідають.
-
Sween
Junior
atropgeon: ↑ 29.11.2023 12:01 так яка модель материнської плати? щоб глянути мануал на плату, та що там за леди, і за що відповідають.
x470 aorus ultra gaming
-
Donate
Member
Ну так на мамках MSI вони називаються EASY DEBUG колхозной варіант заміни пост кодів, при старті показують що приблизно зараз тестується. Нічого робити не треба якщо ПК запускається.вони просто по черзі загоряться і все.Sween: ↑ 29.11.2023 12:00пк вмикаєть і працює але при запуску горять леди.atropgeon: ↑ 29.11.2023 11:58 Пк вмикається та працює, чи не вмикається? бо в вашому пості ви написали що він вмикається.
я не знаю, може вони і мають горіти при запуску тому я і запитую
-
atropgeon
Member
ці леди?
- спойлер
-
Sween
Junior
так ціatropgeon: ↑ 29.11.2023 12:13ці леди?Якщо так, то це лади відладки (debugging) заміна екрану посткодів, думаю що нічого робити не треба, якщо плата працює, то все ок.
- спойлер
дякую!