Вітаю.
Вивчу попит на ПК профільний без відеокарти та жорстких дисків. Власне ситуація наступна: пк не зміг подолати німецьку митницю. 3+ місяців вони його мурижили і врешті повертають назад. Все збиралося для себе для роботи, розваг та естетики. Всі комплектуючі на гарантіях. На все крім БП є рідні упаковки. Він ще не виїхав і в якому вигляді приїди мені поки невідомо. Але тему створюю заздалегідь, щоб не втрачати ще додатково час. Розбирати його не хочу, тому бажано весь в одні руки. Якщо буду розбирати, то вже буду шукати шляхи відправки його знову, але по частинах.
Конфигурация ПК
Intel 13700K
MSI MPG Z790 EDGE WIFI DDR4
RAM 64GB Kingston DDR4 3600Mhz FURY Beast RGB Special Edition
LC Asus ROG Strix LC 360 RGB White Edition
FANS 6*Lian Li Uni Fan SL120-1 White + 2* Lian Li Uni Fan SL140
PSU Corsair SF750 Platinum + придбаний окремо кабель 12VHPWR (рідний від Corsair) + набір білих кабелів живлення від AsiaHorse
Case LianLi O11 Dynamic Mini + райзер с брекетом для вертикального розташування відеокарти + на замовлення зроблені кріплення для зміщення радіатора СРО, для можливості встановлення його в цей корпус разом з АТХ материнкою та райзером відеокарти. Дефолтна комплектація корпусу не передбачає таке поєднання. Тільки здається з мініИТХ материнкою.
Останні статті і огляди
Новини
Вивчу попит на профільний ПК (13700К\64ГБ\...)
-
lividum
Member
-
vladi7lav
Junior
Якщо будете розбирати, напишіть мені. Готовий забрати Corsair SF750 Platinum.