Останні статті і огляди
Новини
Блок живлення
-
jen82
Junior
Доброго Дня! вчора вибухнув в системнику ось такий Блок живлення Стоє їого ремонтувати чи краще поставии новий? і який мені потрібно який краще? Бо той що мені поставили він був б/ у проробив пів року, а мій оригін проробив 10 років. Якщо не буде зрозуміло щось по фото зроблю Ще!! На Другому фото це мій оригінальний який проробив 10 років . Але майсткр який Запропонував замінити їого на Б/у но більш потужний Сказав що на моїому не відповідає дійсності по Вольтам пишутт 450 а на справді там менше
-
rgb2008
Member
Тобі скільки років?Ти сам зрозумів що написав?Які 450 вольтів?Може ватів? фсп-непоганий бж,як для такого системника-10 річної давності.Ремонтувати там абсолютно нічого не стоїть!Стоїть те все просто викинути і щось зібрати новіше та потужніше!(слово то яке модне стало!)) Що можна робити на такому залізі?Музику та кінце на простому моніку подивитись і поклацати на клаві-якісь тексти набрати.Воно вже морально та фізично устаріле-пора на спокій йому...
Ну хібащо любителям раритету в колекцію на горище!
-
jen82
Junior
450 ватів так перепрошую !!
-
jen82
Junior
rgb2008: ↑ 20.10.2024 19:32 Тобі скільки років?Ти сам зрозумів що написав?Які 450 вольтів?Може ватів? фсп-непоганий бж,як для такого системника-10 річної давності.Ремонтувати там абсолютно нічого не стоїть!Стоїть те все просто викинути і щось зібрати новіше та потужніше!(слово то яке модне стало!)) Що можна робити на такому залізі?Музику та кінце на простому моніку подивитись і поклацати на клаві-якісь тексти набрати.Воно вже морально та фізично устаріле-пора на спокій йому...
Я в ігри не бавлюсь мені все підходе фільм подивитись в інтернет зайти по роботі замовлення зробити більш нічого. Головне щоб працював
-
jen82
Junior
jen82: ↑ 20.10.2024 19:44Який мені поставити новий щоб не дорогий замість того чорного і нормальної якості? Щоб ще років 8 пропрацювавrgb2008: ↑ 20.10.2024 19:32 Тобі скільки років?Ти сам зрозумів що написав?Які 450 вольтів?Може ватів? фсп-непоганий бж,як для такого системника-10 річної давності.Ремонтувати там абсолютно нічого не стоїть!Стоїть те все просто викинути і щось зібрати новіше та потужніше!(слово то яке модне стало!)) Що можна робити на такому залізі?Музику та кінце на простому моніку подивитись і поклацати на клаві-якісь тексти набрати.Воно вже морально та фізично устаріле-пора на спокій йому...
Я в ігри не бавлюсь мені все підходе фільм подивитись в інтернет зайти по роботі замовлення зробити більш нічого. Головне щоб працював
-
rgb2008
Member
ціна питання-400-500грн,на форумі такі бж хватає.Береш на 400Вт і користуєшся.Бажано такий як був раніше-не дешман якийсь.Ну і не дуже старий,бо конденсатори з часом втрачають свою ємність..
-
jen82
Junior
Замовив ось такий тут що можете сказати по якості і защиті буде сробатувать якщо що!rgb2008: ↑ 21.10.2024 10:25 ціна питання-400-500грн,на форумі такі бж хватає.Береш на 400Вт і користуєшся.Бажано такий як був раніше-не дешман якийсь.Ну і не дуже старий,бо конденсатори з часом втрачають свою ємність..
https://mobilla.com.ua/komplektuyushie/ ... i-pitaniya
-
jen82
Junior
jen82: ↑ 21.10.2024 10:29Замовив ось такий тут що можете сказати по якості і защиті якщо що!rgb2008: ↑ 21.10.2024 10:25 ціна питання-400-500грн,на форумі такі бж хватає.Береш на 400Вт і користуєшся.Бажано такий як був раніше-не дешман якийсь.Ну і не дуже старий,бо конденсатори з часом втрачають свою ємність..
https://mobilla.com.ua/komplektuyushie/ ... i-pitaniya
-
rgb2008
Member
Для твоєї системи хватить.