Блок живлення

Прочие объявления
Відповісти
Автор
Повідомлення
jen82
Junior

Повідомлення

Доброго Дня! вчора вибухнув в системнику ось такий Блок живлення Стоє їого ремонтувати чи краще поставии новий? і який мені потрібно який краще? Бо той що мені поставили він був б/ у проробив пів року, а мій оригін проробив 10 років. Якщо не буде зрозуміло щось по фото зроблю Ще!! На Другому фото це мій оригінальний який проробив 10 років . Але майсткр який Запропонував замінити їого на Б/у но більш потужний Сказав що на моїому не відповідає дійсності по Вольтам пишутт 450 а на справді там менше
20241020_141416.jpg
20241020_141416.jpg
Вкладення
20241020_142829.jpg
rgb2008
Member

Повідомлення

Тобі скільки років?Ти сам зрозумів що написав?Які 450 вольтів?Може ватів? фсп-непоганий бж,як для такого системника-10 річної давності.Ремонтувати там абсолютно нічого не стоїть!Стоїть те все просто викинути і щось зібрати новіше та потужніше!(слово то яке модне стало!)) Що можна робити на такому залізі?Музику та кінце на простому моніку подивитись і поклацати на клаві-якісь тексти набрати.Воно вже морально та фізично устаріле-пора на спокій йому... :shuffle:
Ну хібащо любителям раритету в колекцію на горище! :rotate:
jen82
Junior

Повідомлення

450 ватів так перепрошую !!
jen82
Junior

Повідомлення

rgb2008: 20.10.2024 19:32 Тобі скільки років?Ти сам зрозумів що написав?Які 450 вольтів?Може ватів? фсп-непоганий бж,як для такого системника-10 річної давності.Ремонтувати там абсолютно нічого не стоїть!Стоїть те все просто викинути і щось зібрати новіше та потужніше!(слово то яке модне стало!)) Що можна робити на такому залізі?Музику та кінце на простому моніку подивитись і поклацати на клаві-якісь тексти набрати.Воно вже морально та фізично устаріле-пора на спокій йому... :shuffle:
Я в ігри не бавлюсь мені все підходе фільм подивитись в інтернет зайти по роботі замовлення зробити більш нічого. Головне щоб працював
jen82
Junior

Повідомлення

jen82: 20.10.2024 19:44
rgb2008: 20.10.2024 19:32 Тобі скільки років?Ти сам зрозумів що написав?Які 450 вольтів?Може ватів? фсп-непоганий бж,як для такого системника-10 річної давності.Ремонтувати там абсолютно нічого не стоїть!Стоїть те все просто викинути і щось зібрати новіше та потужніше!(слово то яке модне стало!)) Що можна робити на такому залізі?Музику та кінце на простому моніку подивитись і поклацати на клаві-якісь тексти набрати.Воно вже морально та фізично устаріле-пора на спокій йому... :shuffle:
Я в ігри не бавлюсь мені все підходе фільм подивитись в інтернет зайти по роботі замовлення зробити більш нічого. Головне щоб працював
Який мені поставити новий щоб не дорогий замість того чорного і нормальної якості? Щоб ще років 8 пропрацював
rgb2008
Member

Повідомлення

ціна питання-400-500грн,на форумі такі бж хватає.Береш на 400Вт і користуєшся.Бажано такий як був раніше-не дешман якийсь.Ну і не дуже старий,бо конденсатори з часом втрачають свою ємність..
jen82
Junior

Повідомлення

rgb2008: 21.10.2024 10:25 ціна питання-400-500грн,на форумі такі бж хватає.Береш на 400Вт і користуєшся.Бажано такий як був раніше-не дешман якийсь.Ну і не дуже старий,бо конденсатори з часом втрачають свою ємність..
Замовив ось такий тут що можете сказати по якості і защиті буде сробатувать якщо що!
https://mobilla.com.ua/komplektuyushie/ ... i-pitaniya
jen82
Junior

Повідомлення

jen82: 21.10.2024 10:29
rgb2008: 21.10.2024 10:25 ціна питання-400-500грн,на форумі такі бж хватає.Береш на 400Вт і користуєшся.Бажано такий як був раніше-не дешман якийсь.Ну і не дуже старий,бо конденсатори з часом втрачають свою ємність..
Замовив ось такий тут що можете сказати по якості і защиті якщо що!
https://mobilla.com.ua/komplektuyushie/ ... i-pitaniya
rgb2008
Member

Повідомлення

Для твоєї системи хватить.
Відповісти