Вивчу попит на eGPU GPD G1

Прочие объявления
Автор
Повідомлення
Mike88
Member

Повідомлення

AFU_power
мені подобається, як в рекламних матеріалах таких кронштейнів немає жодних кабелів)
Zenia
Junior

Повідомлення

AFU_power: 15.10.2024 12:53
Zenia: 15.10.2024 11:27 проблема не в стацонарі , а вмгніторі який потрібно поставити на стіл , і клаву ще до нього , нема місця для додаткового стола
Купити кроншейн під монітор, який може його підняти і не займати місце на столі, клаву купити 80%, типу Keychron K8, яку при потребі прибираєш зі столу
спойлер
3814094823_w${width}_h${height}_kak-vybrat-kreplenie.jpg
ніт , в нас цілих 2 столи на яких їдять роблять домашку я і грають , Тай розташування в них не дуже тому ніякий монітор сюди не стране ,полюс місця під фултавер пі столом теж немає , одним содовим тісно , тому розглядаю ноут , якби мені не подобалось обрізане жилізо
AFU_power
Member

Повідомлення

Zenia: 15.10.2024 22:52
AFU_power: 15.10.2024 12:53
Купити кроншейн під монітор, який може його підняти і не займати місце на столі, клаву купити 80%, типу Keychron K8, яку при потребі прибираєш зі столу
спойлер
3814094823_w${width}_h${height}_kak-vybrat-kreplenie.jpg
ніт , в нас цілих 2 столи на яких їдять роблять домашку я і грають , Тай розташування в них не дуже тому ніякий монітор сюди не стране ,полюс місця під фултавер пі столом теж немає , одним содовим тісно , тому розглядаю ноут , якби мені не подобалось обрізане жилізо
Тоді у вас небагато варіантів:
1. Купити відверте барахло тилу клево, асус чи щось дешевше
2. Розширити бюджет та купити щось нормальне
3. Вникати в колдунства з єгпу, але для єгпу скоріше всього якщо грати всеодно знадобиться монітор і воно буде стояти на столі, бо тандерболт кабелі довжину нарощувати не люблять
Zenia
Junior

Повідомлення

AFU_power: 15.10.2024 22:56
Zenia: 15.10.2024 22:52 ніт , в нас цілих 2 столи на яких їдять роблять домашку я і грають , Тай розташування в них не дуже тому ніякий монітор сюди не стране ,полюс місця під фултавер пі столом теж немає , одним содовим тісно , тому розглядаю ноут , якби мені не подобалось обрізане жилізо

3. Вникати в колдунства з єгпу, але для єгпу скоріше всього якщо грати всеодно знадобиться монітор і воно буде стояти на столі, бо тандерболт кабелі довжину нарощувати не люблять
най адиквтанішим з костилів є egpu томущо вона явно не буде більше за корпус фултавер але напевно краще не пртдумувати велосипед і взяти нормальний ноут , за цю ціну часто проскакує aser predator helios 300він злжаєтся вважається преміум версією асер , чи буде він краще за легіон про чи навіть asus rog , ще проскакуєть якісь маловідому нути як system 76 з доволі непоганим жилізом , і судячи по кришці 3 вентиляторами , або зекономити на корпусі і взяти потужніше жилізо завдяки ноутами асер, яка з 3 моделей буде варта уваги?
AFU_power
Member

Повідомлення

Zenia: 16.10.2024 10:26
AFU_power: 15.10.2024 22:56
най адиквтанішим з костилів є egpu томущо вона явно не буде більше за корпус фултавер але напевно краще не пртдумувати велосипед і взяти нормальний ноут , за цю ціну часто проскакує aser predator helios 300він злжаєтся вважається преміум версією асер , чи буде він краще за легіон про чи навіть asus rog , ще проскакуєть якісь маловідому нути як system 76 з доволі непоганим жилізом , і судячи по кришці 3 вентиляторами , або зекономити на корпусі і взяти потужніше жилізо завдяки ноутами асер, яка з 3 моделей буде варта уваги?
Друже, тобі же давали список адекватних ноутбуків в темі вибору ноутбуків, чого тебе тягне до хеліоса з його стабільним отвалом дискретки і до сістем76, на який не те що запчастин, навіть зарядки не знайдеш коли вона навернеться.
_volodya_
Junior

Повідомлення

Всім привіт, прикупив clevo p770 для душі)думаю його апгрейдити, чи варто ставити біос від dsanke, також шукаю частини корпусу на цей ноут, якщо хтось має готовий купити
Ortyomko
Member

Повідомлення

_volodya_: 16.10.2024 21:50 Всім привіт, прикупив clevo p770 для душі)думаю його апгрейдити, чи варто ставити біос від dsanke, також шукаю частини корпусу на цей ноут, якщо хтось має готовий купити
шукаєте в темі "Вивчу попит на eGPU GPD G1" ?
Закрито