AFU_power
мені подобається, як в рекламних матеріалах таких кронштейнів немає жодних кабелів)
Останні статті і огляди
Новини
Вивчу попит на eGPU GPD G1
-
Mike88
Member
-
Zenia
Junior
ніт , в нас цілих 2 столи на яких їдять роблять домашку я і грають , Тай розташування в них не дуже тому ніякий монітор сюди не стране ,полюс місця під фултавер пі столом теж немає , одним содовим тісно , тому розглядаю ноут , якби мені не подобалось обрізане жилізоAFU_power: ↑ 15.10.2024 12:53Купити кроншейн під монітор, який може його підняти і не займати місце на столі, клаву купити 80%, типу Keychron K8, яку при потребі прибираєш зі столуZenia: ↑ 15.10.2024 11:27 проблема не в стацонарі , а вмгніторі який потрібно поставити на стіл , і клаву ще до нього , нема місця для додаткового стола
- спойлер
- 3814094823_w${width}_h${height}_kak-vybrat-kreplenie.jpg
-
AFU_power
Member
Тоді у вас небагато варіантів:Zenia: ↑ 15.10.2024 22:52ніт , в нас цілих 2 столи на яких їдять роблять домашку я і грають , Тай розташування в них не дуже тому ніякий монітор сюди не стране ,полюс місця під фултавер пі столом теж немає , одним содовим тісно , тому розглядаю ноут , якби мені не подобалось обрізане жилізоAFU_power: ↑ 15.10.2024 12:53
Купити кроншейн під монітор, який може його підняти і не займати місце на столі, клаву купити 80%, типу Keychron K8, яку при потребі прибираєш зі столу
- спойлер
- 3814094823_w${width}_h${height}_kak-vybrat-kreplenie.jpg
1. Купити відверте барахло тилу клево, асус чи щось дешевше
2. Розширити бюджет та купити щось нормальне
3. Вникати в колдунства з єгпу, але для єгпу скоріше всього якщо грати всеодно знадобиться монітор і воно буде стояти на столі, бо тандерболт кабелі довжину нарощувати не люблять
-
Zenia
Junior
най адиквтанішим з костилів є egpu томущо вона явно не буде більше за корпус фултавер але напевно краще не пртдумувати велосипед і взяти нормальний ноут , за цю ціну часто проскакує aser predator helios 300він злжаєтся вважається преміум версією асер , чи буде він краще за легіон про чи навіть asus rog , ще проскакуєть якісь маловідому нути як system 76 з доволі непоганим жилізом , і судячи по кришці 3 вентиляторами , або зекономити на корпусі і взяти потужніше жилізо завдяки ноутами асер, яка з 3 моделей буде варта уваги?AFU_power: ↑ 15.10.2024 22:56Zenia: ↑ 15.10.2024 22:52 ніт , в нас цілих 2 столи на яких їдять роблять домашку я і грають , Тай розташування в них не дуже тому ніякий монітор сюди не стране ,полюс місця під фултавер пі столом теж немає , одним содовим тісно , тому розглядаю ноут , якби мені не подобалось обрізане жилізо
Тоді у вас небагато варіантів:
3. Вникати в колдунства з єгпу, але для єгпу скоріше всього якщо грати всеодно знадобиться монітор і воно буде стояти на столі, бо тандерболт кабелі довжину нарощувати не люблять
-
AFU_power
Member
Друже, тобі же давали список адекватних ноутбуків в темі вибору ноутбуків, чого тебе тягне до хеліоса з його стабільним отвалом дискретки і до сістем76, на який не те що запчастин, навіть зарядки не знайдеш коли вона навернеться.Zenia: ↑ 16.10.2024 10:26най адиквтанішим з костилів є egpu томущо вона явно не буде більше за корпус фултавер але напевно краще не пртдумувати велосипед і взяти нормальний ноут , за цю ціну часто проскакує aser predator helios 300він злжаєтся вважається преміум версією асер , чи буде він краще за легіон про чи навіть asus rog , ще проскакуєть якісь маловідому нути як system 76 з доволі непоганим жилізом , і судячи по кришці 3 вентиляторами , або зекономити на корпусі і взяти потужніше жилізо завдяки ноутами асер, яка з 3 моделей буде варта уваги?AFU_power: ↑ 15.10.2024 22:56
Тоді у вас небагато варіантів:
-
_volodya_
Junior
Всім привіт, прикупив clevo p770 для душі)думаю його апгрейдити, чи варто ставити біос від dsanke, також шукаю частини корпусу на цей ноут, якщо хтось має готовий купити
-
Ortyomko
Member
шукаєте в темі "Вивчу попит на eGPU GPD G1" ?_volodya_: ↑ 16.10.2024 21:50 Всім привіт, прикупив clevo p770 для душі)думаю його апгрейдити, чи варто ставити біос від dsanke, також шукаю частини корпусу на цей ноут, якщо хтось має готовий купити