Купую USDT по Львову за готівку (у.о. ,грн)
До 1000 у.о. - комісія 20
Від 1000 до 2000 - 0.6% моя доплата
2000+ - 1% моя доплата
Курс залежить від суми, має можливість змінюватись, актуальний уточнюйте в приват, або @starvinta
Якщо отримуєте ЗП в такому форматі - класний варіант для вас
Для інших міст, якщо у вас регулярно є прихід в USDT - можливо на карту, ФОП, ТОВ - пишіть, обсудимо
Останні статті і огляди
Новини
[Україна, Львів] Купую USDT, моя доплата
-
ackstarvinta
Member
-
Aleksandr1973
Member
ackstarvinta
А пи ту пи и сразу на карту деньги не проще ? Проценты оставьте себе . Сколько ж какв правительстве сильно умных
А пи ту пи и сразу на карту деньги не проще ? Проценты оставьте себе . Сколько ж какв правительстве сильно умных
-
ackstarvinta
Member
ліміти на карті 100к/міс. Ви спробуйте собі на карту вивести 150к і потім подивитесь на маскі шоу. Особливо, коли виявиться що потім вам скидали з якихось дроп-карт, а ще потім можуть кинути скаргу що ви їх обманули і гроші треба вернути, ще можуть вам 20% податку вліпити як дохід фіз особи.Aleksandr1973: ↑ 07.12.2024 18:25 ackstarvinta
Одні суцільні мінуси, а в мене плюси
Анонімність гарантую, суми теж кратно більші за соточку можемо провести
На карті має бути завжди мінус, бо її можуть заблокувати під будь якою причиною. Якщо у вас не крипта чи не готівка - значить гроші не ваші
Про ліміти на зняття готівки також можу нагадати
Взагалі за p2p банк може вас в бан відправити, правда залежно які суми, але діло ваше
-
Aleksandr1973
Member
ackstarvinta
Увы , нет у меня 150к . Хотя очень жаль
Увы , нет у меня 150к . Хотя очень жаль
-
ackstarvinta
Member
Давайте загадаємо щоб мали 150к в місяць, переїхали до Львова і міняли в нас
Останній раз піднімалось ackstarvinta на 10.12.2024 19:22.