Плата продана, залишився тільки проц
- спойлер
- Топова материнка itx на сокет 1151v2 в ідеальному стані, останній біос, заглушка змонтована, є тільки антенки до вайфаю, коробки і тд нема. Проц також в ідеалі, в cinebench r23 за півгодини під noctua l12s темпи до 60 при обертах до 1000, коробки і тд нема. Можу доукомплектувати бокс кульком. В ідеалі продати комплектом, але також можливо розгляну продаж окремо.
- спойлер
- Вхідний квиточок в itx, трошки слабший за сильно молодший i3 10100, а з i3 10100t взагалі на рівних тягається, таку ж аналогію можна провести зі Skylake та Kaby Lake. Проц холодний, під Thermalright AXP120-X67 з обертами до 1000 було 58° в сайнбенчі r23 за півгодини, споживання 60вт по hwinfo64. Материнка простенька, вайфаю/бт/м.2 нема, але свої функції виконує бездоганно, є можливість підняти множник до максимального зі всіма працюючими енергозберігайками. З комплекту тільки заглушка, яка пофарбована балончиком в чорний. Можу доукомплектувати бокс кульком. Поки тільки комплектом або дерибан якщо покупці знайдуться.
- спойлер
- Стан практично ідеал, підставка є, резинових наліпок для горизонтальної орієнтації нема (але можливо знайдуться), кронштейн для hdd, гвинтики, пилові фільтри та райзер в наявності, можу ще добавити sfx-l бж Seasonic SGX 650, окремо продаж бж поки не розглядаю.
Від себе добавлю що кейс не є якийсь проблемний та гарячий так як його описують, але є декілька нюансів, на вдув для відіка обов'язково 2*120 треба або дефлектори проектувати та надрукувати, без цього відік себе зажарює, на проц можна навіть Thermalright AXP120-X67 помістити, як виявилося, він 66мм і без пилового фільтра тільки на 4мм не влазить, кришка закрилася, але трішечки горбом (нічого не пошкодилося), вертушку на проц я б ставив на видув, також я не юзав пилові фільтри на відік та бж, доволі плотні, та й бж більшість часу в пасиві, хай буде природна конвекція.
- спойлер
- В мамці не працює звук, дам юсб чи псі звукову (залежно від того що буде в наявності на момент продажу), проц без проблем, v1 з припоєм, озу з радіаторами 2 Goodram та 2 HyperX, але вони з різних наборів, працювали на 1866mhz. До мамки заглушка та коробка, можу доукомплектувати боксовим кульком. Поки тільки комплектом або дерибан якщо покупці знайдуться.
- спойлер
- Професійна відеокарта для моделювання, рендеру, проектування і тд, для ігор не має змісту, хіба якщо збирати дуже компактний пк, бо споживання всього 30вт, в gtx1050 та gtx1630 75вт, навіть з розгоном t400 суттєво енергоефективніша, в іграх вона процентів на 50 потужніша за gt1030 та процентів на 35-40 слабша за gtx1050/gtx1630, але для професійного використання суттєво швидша за ці картки.
Стан ідеальний, в комплекті тільки картка і все, зверніть увагу що треба кабель miniDP або перехідник.
В перевірених неодноразово.
На всі позиції можливий аргументований торг.
Зв'язок краще в приватні.