До продажу маю процесор AM4 AMD Ryzen 5 5500 Tray, купувавася новим на Aliexpress пару років тому, експлуатувався у штатному режимі і комфортних температурах. 2000 грн
Можлива продаж разом з боксовим кулером від Ryzen 3 3100 (не використовувався, але йому вже більше 4х років то ж заводскьу термопасту я б замінив на щось свіже) Ціна з кулером - 2100 грн. Торг можливий, якщо покажете де в Україні у надійного продавця можна придбати дешевше.
Останні статті і огляди
Новини
[Україна, Чернігів, Київ] Продам процесор AM4 AMD Ryzen 5 5500 Tray з новим боксовим кулером чи без
-
Taf
Member
Новий продають за 2200-2400
-
Salatik
Member
Я тому і написав - показуєте де у нормального продавця є дешевше, і можна поторгуватися.Taf: ↑ 12.12.2024 19:44 Новий продають за 2200-2400
Можливо комусь цікавіше на декілька сотень дешевше взяти перевірений повсякденною роботою процесор, ніж типу новий у невідомому стані ("типу", тому що без гарантії в Україні у 99% випадків, бо всі ми прекрасно знаємо звідки ці процесори привезли).
-
pelia
Member
Так тут і продають, нормальні продавці, проци з того ж самого місця що і ваш, але не втомлені життям
-
Salatik
Member
Але дорожче. Я орієнтувався на наявні пропозиції - постави найнижчу ціну із того що знайшов у пошуку. З урахуванням тому що гарантії на проц немає ні там ні тут, то я не бачу причини по якій ціна має сильно відрізнятися.pelia: ↑ 15.12.2024 08:35 Так тут і продають, нормальні продавці, проци з того ж самого місця що і ваш, але не втомлені життям
-
Salatik
Member
15-16 грудня ціна на процесор без кулера 2000 грн, далі процесор знімається з продажу.