[Україна, Київ] Найкращий терабайтний SSD M.2 NVME - Solidigm P44 Pro 1TB - 2750 грн

Объявления о продаже
Автор
Повідомлення
l-m
Member

Повідомлення

Пропоную до вашої уваги кращі SSD M.2 NVMe у своїх категоріях.

Solidigm P44 Pro по залізу є копією SK hynix Platinum P41, однак з покращеною для десктопних задач прошивкою від Інтел та додатковими ГБ :) (1024 проти 1000, та 2048 проти 2000 відносно P41).
Тестів в інтернеті вистачає, загальний висновок — топовий накопичувач по всім параметрам для PCIe 4.0, серед моделей на 1 ТБ достойних конкурентів йому зараз немає, а серед 2 ТБ тільки Samsung 990Pro.
Отже, абсолютно нові, не розпаковані:
Solidigm P44 Pro 1TB (SSDPFKKW010X7X1) - 2750 грн — у броні, очікуються ще приблизно через 3 тижні, можна забронювати, буде знижка
Solidigm P44 Pro 2TB (SSDPFKKW020X7X1) - 4850 грн — у броні, очікуються ще приблизно через 3.5 тижні, можна забронювати, буде знижка
Фото - https://imgur.com/a/YUU4tae https://imgur.com/a/Wwaw6nj

Intel 670p 2TB (SSDPEKNU020TZX1) - 2975 грн sold out, очікуються ще приблизно через 2 тижні, можна забронювати, буде знижка
спойлер
Зараз найцікавіший бюджетний SSD M.2 NVMe, причому бюджетний за нинішньою ціною, а по швидкодії у звичайних задачах він серед найкращих накопичувачів PCIe 3.0.
Характеристики - https://www.techpowerup.com/ssd-specs/i ... -2-tb.d430 - й там же можна подивитись деякі "Reviews", в інтернеті їх ще купа.
Також ця модель цікава тим, що вона остання в Intel, більше від Інтелу SSD не буде, бо вони продали SK Hynix свій бізнес по їх випуску (Solidigm як раз тепер і називається цей підрозділ після переходу під управління Hynix).
Абсолютно новий, не розпакований.

Фото - https://imgur.com/a/wOWAbyx

Скоро будуть ще цікаві накопичувачі б/в та нові :rolleyes:
В перевірених я є неодноразово, але - viewtopic.php?f=19&t=270155
Востаннє редагувалось 19.09.2023 21:28 користувачем l-m, всього редагувалось 61 раз.
l-m
Member

Повідомлення

Intel 670p 1TB (SSDPEKNU010TZX1) - проданий, залишився на 2ТБ, оновив тему.
l-m
Member

Повідомлення

Intel 670p 2TB теж проданий.
Щоб тема не занепадала додав Crucial MX500 1TB, фото та смарт вже завтра.
7mindfields
Member

Повідомлення

Бронь на мх500 до уточнення ситуації зі смартом.
l-m
Member

Повідомлення

Додано скриншот Смарту та фото для MX500.
7mindfields
Member

Повідомлення

l-m: 07.04.2023 21:18 Додано скриншот Смарту та фото для MX500.
Дякую, з броні тимчасово знімаюся.
PowerFulls
Junior

Повідомлення

Бронь до уточнення.
w i z a r d
Member

Повідомлення

Забрав би на заміну свого 250 в ноут. Реквізити можна в пм
l-m
Member

Повідомлення

w i z a r d
я б з задоволенням, але є охочий придбати, будете 3-м у черзі, якщо він раптом передумає.
Всім мої вибачення що тільки один екземпляр маю.
l-m
Member

Повідомлення

Crucial MX500 1 ТБ вже в дорозі до pushyk.

Завтра очікується найкращий терабайтний NVME - Solidigm P44 Pro 1TB.
w i z a r d
Member

Повідомлення

І скільки буде коштувати?
l-m
Member

Повідомлення

w i z a r d
3750
l-m
Member

Повідомлення

Один Solidigm P44 Pro 1TB вже забирають, на другий спробуємо аукціон - viewtopic.php?f=26&t=269756
l-m
Member

Повідомлення

Знову в наявності Intel 670p 2TB.
Intel є останнім виробником флеш-пам’яті NAND, який використовує комірку пам’яті з плаваючим затвором, що робить цей 144L QLC унікальним у галузі.
Всі інші використовують дешевшу технологію "спалаху зарядної пастки".
l-m
Member

Повідомлення

Знову в наявності Solidigm P44 Pro 1TB, також очікується протягом тижня версія на 2 ТБ.
Ramiras
Member

Повідомлення

А как же по офф гарантии ситуация?вдруг попадется брак,как быть тогда?Получается модель серая?
l-m
Member

Повідомлення

Ramiras
Так, Solidigm P44 Pro, це "сіра" модель зараз у всіх продавців в Україні (а я схоже був першим), офіційний дистриб'ютор її досі не завозив.

У випадку фабричного браку (тобто не працює прямо з коробки, що імхо дуже малоймовірно для цієї моделі), накопичувач відсилається назад виробнику для висновку що це гарантійний випадок (це може бути зараз й пару місяців, на жаль).
Як варіант, який вже практикували з Intel 670p 2TB та іншим форумчанином, у випадку повної передплати, я можу розпакувати його та протестувати як забажаєте, щоб ви точно впевнитись що все добре.
l-m
Member

Повідомлення

Додав Solidigm P44 Pro 2TB
До того ж ціни на P44 Pro 1TB та Intel 670p 2TB стали ще кращими.
А також влаштуємо флеш-акцію — Solidigm P44 Pro при повній передоплаті по 3450 та 6450 грн відповідно, встигніть вигідно придбати.
l-m
Member

Повідомлення

При самовивозі у Києві акція діє також (скоріше за все тільки завтра, але побачимо), не можу попередній пост відредагувати(
l-m
Member

Повідомлення

Акція закінчена.
Відповісти