Заранее написал не писать бред, пэтому и так отвечаю животным, которые с первого раза не поняли. НЕ нравится - не покупай, вышел с темы и не пиши херни.nhandu: ↑ 08.03.2025 23:36Та тут в целом и на первой странице было ясно что это упоротое хамло,но он яростно твердил что это лучший ноутбук в мире,но на скринах шото не сходится версия))))Nuclear World: ↑ 08.03.2025 23:21 nhandu
А в чём поворот то ?) это скрин висит ещё вначале второй страницы этой темы, но никто не обратил на это внимание почему то. прочитал всю тему и не понял прикола вообще, как так получается. ранее говорилось одно, а сейчас говорится всё диаметрально противоположно другое.![]()
Останні статті і огляди
Новини
[Черкаси] Продам особистий ноутбук Asus ROG Strix/НЕ бізнес
-
V1tt0
Member
-
V1tt0
Member
если ты не покупатель, зачем писать хрень?Buldozer.: ↑ 08.03.2025 23:53У бульдозера, этого скотыняки такой, ноут на ртх3070 стоит дешевле, от падлюка така ноутами с мусорки торгует, гад такой дешевымиV1tt0: ↑ 08.03.2025 15:51
Не повіриш, але температури такі самі за 2 роки експлуатації. Ще раз нагадаю, матриця IPS, диванний експерт). Статистику я можу на заборі написати. Якщо щось не подобається, біжи купувати ноут в бульдозера.![]()
-
General Failure
Member
БалаболV1tt0: ↑ 09.03.2025 06:26відповідаю на такій якій мені пишутьGeneral Failure: ↑ 08.03.2025 19:49 Саме смішне як цей Вітто Педріні з української мови ни русняву перейшов![]()

-
V1tt0
Member
іди гуляй, не забудь каструлю з голові зняти
-
General Failure
Member
Продавець від бога 

-
V1tt0
Member
Ти не клієнт, адекватам відписую адекватно. Ти написав брєд, про який я написав зарання "З пропозиціями заберу за 20, ціна завищена, мій мусор з америки кращий". Не подобається та не зацікавлений у придбанні - вийшов з теми.
-
Ortyomko
Member
я нормально писав. мені відповів ненормально, тож дійсно балабол виходитьV1tt0: ↑ 09.03.2025 08:52Ти не клієнт, адекватам відписую адекватно. Ти написав брєд, про який я написав зарання "З пропозиціями заберу за 20, ціна завищена, мій мусор з америки кращий". Не подобається та не зацікавлений у придбанні - вийшов з теми.

-
V1tt0
Member
відписав тобі нормальноOrtyomko: ↑ 09.03.2025 09:03я нормально писав. мені відповів ненормально, тож дійсно балабол виходитьV1tt0: ↑ 09.03.2025 08:52
Ти не клієнт, адекватам відписую адекватно. Ти написав брєд, про який я написав зарання "З пропозиціями заберу за 20, ціна завищена, мій мусор з америки кращий". Не подобається та не зацікавлений у придбанні - вийшов з теми.![]()
-
ackstarvinta
Member
Там так з усім. І з недоIPS, і з в ремонтах не був, і з найкращий ноут в світі (мрію позбутись його вже два роки), і хамство всім підряд, всі вже висновки зробили)
86-90 всі памʼятають, то теж мабуть на емоціях було

-
V1tt0
Member
Можу показати кольори двох моніторів, за ремонт є всі пруфи, ноут нормальний і все працює ідеально, хамство тому що вже писав що мені не треба показувати мусор з америки і писати за 20к заберу, висновки недоекспертів мене не цікавлять, температуру можу показати і пруфанути все. Насипай далі води брєдової, читай далі шо на заборах написано, біжи з сльозами на очах купувати хлам найдений на мусорках американських за копійки з гарантією 3 місяці.ackstarvinta: ↑ 09.03.2025 09:40Там так з усім. І з недоIPS, і з в ремонтах не був, і з найкращий ноут в світі (мрію позбутись його вже два роки), і хамство всім підряд, всі вже висновки зробили)
86-90 всі памʼятають, то теж мабуть на емоціях було![]()
-
7mindfields
Member
без урахування 1тб ssd і 1тб hdd вважай отримуєш ноут з нормальним охладом за 25к, ще й бонусом 17 дюймів екранV1tt0: ↑ 08.03.2025 05:19снова 0 аргументов, пустой бубнёж и до сих пор нету ссылки на легион на 2060 за 25к, короче ты свободен
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/leno ... VgX2E.html
-
V1tt0
Member
о дааа, шарашкина контора, яка продає мертвий хлам з америки, я вже побіг його купляти, даааа, 17 дюймів - 2-3см різниця, вааааауууу, 16гб стокової озу з убогими таймінгами, о даааа, 2060 яка гріється до 90-100, щеееееее, смачно, хаахахахаххахаах і в самому описі вказано "температури більш менш нормальні". А тепер відчуй різницю в тому що я пишу "температури в мого ноута ідеальні, а не більш менш нормальні"7mindfields: ↑ 09.03.2025 10:27без урахування 1тб ssd і 1тб hdd вважай отримуєш ноут з нормальним охладом за 25к, ще й бонусом 17 дюймів екранV1tt0: ↑ 08.03.2025 05:19
снова 0 аргументов, пустой бубнёж и до сих пор нету ссылки на легион на 2060 за 25к, короче ты свободен
-
strang
Member
То який ноут (також ї ж моделі з тим же процом і гпу) ремонтувався все таки? Ваші цитати про це вищеV1tt0: ↑ 09.03.2025 10:24за ремонт є всі пруфи
-
V1tt0
Member
не ремонтувався. ще питання є?strang: ↑ 09.03.2025 10:50То який ноут (також ї ж моделі з тим же процом і гпу) ремонтувався все таки? Ваші цитати про це вищеV1tt0: ↑ 09.03.2025 10:24за ремонт є всі пруфи
-
strang
Member
"Ще" нема, бо я і на перше відповіді не отримав...V1tt0: ↑ 09.03.2025 10:51не ремонтувався. ще питання є?
про який ноут писали що був в ремонті якщо цей не ремонтувався?
-
Diablique
Member
V1tt0
Та то, что ты там пишешь мы уже поняли, на эмоциях чушь пишешь всякую, пруфы в студию, пока, что ты такой же продаван с олх, хватит писать, давай скрины температур, если там всё ок, тебе нечего скрывать. Давай уже роди что-то) А, то а у меня, а я могу, а вот я... А потом, ой, ляпнул на эмоциях)))
Та то, что ты там пишешь мы уже поняли, на эмоциях чушь пишешь всякую, пруфы в студию, пока, что ты такой же продаван с олх, хватит писать, давай скрины температур, если там всё ок, тебе нечего скрывать. Давай уже роди что-то) А, то а у меня, а я могу, а вот я... А потом, ой, ляпнул на эмоциях)))

-
ackstarvinta
Member
Може з точки зору вельми НЕшановного ТС - заміна мат плати != ремонтstrang: ↑ 09.03.2025 10:55"Ще" нема, бо я і на перше відповіді не отримав...V1tt0: ↑ 09.03.2025 10:51не ремонтувався. ще питання є?
про який ноут писали що був в ремонті якщо цей не ремонтувався?
-
Diablique
Member
strang
Та он же написал, что ляпнул это тогда, на эмоциях, эмоции заставили чушь писать)))
Та он же написал, что ляпнул это тогда, на эмоциях, эмоции заставили чушь писать)))
-
7mindfields
Member
Ти просив варіант - я тобі його надавV1tt0: ↑ 09.03.2025 10:45о дааа, шарашкина контора, яка продає мертвий хлам з америки, я вже побіг його купляти, даааа, 17 дюймів - 2-3см різниця, вааааауууу, 16гб стокової озу з убогими таймінгами, о даааа, 2060 яка гріється до 90-100, щеееееее, смачно, хаахахахаххахаах і в самому описі вказано "температури більш менш нормальні". А тепер відчуй різницю в тому що я пишу "температури в мого ноута ідеальні, а не більш менш нормальні"7mindfields: ↑ 09.03.2025 10:27
без урахування 1тб ssd і 1тб hdd вважай отримуєш ноут з нормальним охладом за 25к, ще й бонусом 17 дюймів екран
- Рама з таймінгами cl20, cl22 коштує ті самі 1000-1100грн за 16гб, з власного досвіду.
- 3.5cm це велика різниця, як для діагоналі
- В мене був подібний 15.6 легіон на 4800h/1660ti, відео там не бачило навіть 80 градусів, тому звісно повірив тобі про міфічні 90-100 градусів
А тепер повертаємося до твого ремонтованого хламу з затичкою за 35к, протверезів вже, чи ще ні?
-
strang
Member
Diablique
То ж про температури в 90 було.
Бо "Не сподобалась робота відеокарти тому написав що материнка мінялась" то якось союз сови і глобуса
То ж про температури в 90 було.
Бо "Не сподобалась робота відеокарти тому написав що материнка мінялась" то якось союз сови і глобуса