[Черкаси] Продам особистий ноутбук Asus ROG Strix/НЕ бізнес

Объявления о продаже
Закрито
Автор
Повідомлення
V1tt0
Member

Повідомлення

Diablique: 08.03.2025 17:24 V1tt0
Так я же и говорю про заинтересованных покупателей, намного презентабельней и понятней что за товар, внешний вид, тесты, температуры, а не просто буквы, кидай на Гугл диск и не запаривайся, мы все хотим посмотреть, отпадут вопросы про температуры и прочее у диванных, это проще чем отгавкиваться от каждого.
свободен
Bublik
Member

Повідомлення

Дякую за чтиво)
ТСа обходити десятою дорогою, а то він на емоціях все що завгодно нагородить, а потім "ну то я на емоціях, не при ділах, короч" :gigi:
Diablique
Member

Повідомлення

V1tt0: 08.03.2025 17:28
Diablique: 08.03.2025 17:24 V1tt0
Так я же и говорю про заинтересованных покупателей, намного презентабельней и понятней что за товар, внешний вид, тесты, температуры, а не просто буквы, кидай на Гугл диск и не запаривайся, мы все хотим посмотреть, отпадут вопросы про температуры и прочее у диванных, это проще чем отгавкиваться от каждого.
свободен
Ну в целом ясно с тобой, быдлопродаван, я тебе в нормальной форме расписал, как лучше, в ответ "свободен" :gigi: , шо, опять на эмоциях? :laugh:
Сверхразум ты ещё тот)
V1tt0
Member

Повідомлення

Diablique: 08.03.2025 17:39
V1tt0: 08.03.2025 17:28

свободен
Ну в целом ясно с тобой, быдлопродаван, я тебе в нормальной форме расписал, как лучше, в ответ "свободен" :gigi: , шо, опять на эмоциях? :laugh:
Сверхразум ты ещё тот)
жаль без арументов отвечал
den55den
Member

Повідомлення

:popcorn:
General Failure
Member

Повідомлення

Саме смішне як цей Вітто Педріні з української мови ни русняву перейшов :rotate:
ve4eslavswed
Junior

Повідомлення

:popcorn:
Вийди з теми, розбійник... :lol:
Ortyomko
Member

Повідомлення

V1tt0: 08.03.2025 17:15 не зацікавлений в покупці - вийшов з теми
я не грубив, а ви грубите. Нормальні люди так не роблять, і це теж впливає на репутацію.
Навіть якщо буду зацікавлений, навіть у інших речах якщо схочете продавати, буду шукати у інших.
Nuclear World
Member

Повідомлення

Так я так и не понял, тс написал пол года назад, что менялась плата и что ноут полное уг вообще не зашёл и больше асус стрикс никогда не купит, что карта греется до 90 градусов..., охлад не оч как на дешман вариантах, теперь не менялось ничего, лучший ноут во вселенной, самое лучшие в мире охлаждение, это как понять. Кто то смог понять этот ход мыслей и гениальную многоходовку?

https://ibb.co/r2YjzHms
Евгений King
Member

Повідомлення

Nuclear World: 08.03.2025 22:57 Так я так и не понял, тс написал пол года назад, что менялась плата и что ноут полное уг вообще не зашёл и больше асус стрикс никогда не купит, что карта греется до 90 градусов..., охлад не оч, теперь не менялось ничего, лучший ноут во вселенной, самое лучшие в мире охлаждение, это как понять. Кто то смог понять этот ход мыслей и гениальную многоходовку?

Зображення
ТС в принципі міг нічого і не писати, всі хто в темі ноутів знають, що все до 2023-2024 модельного року від Анус було повною лажею. Тільки останні моделі більш-менш терпимої якості і характеристик, але всеодно краще взяти якийсь Acer Nitro чи Legion, буде дешевше, тихше і прохолодніше )))

PS: 90 градусів на малопотужній 3050ti це якийсь верх інженерної думки від Асус, навіть лайняні китай ноути не такі гарячі :gigi:
Nuclear World
Member

Повідомлення

nhandu

А в чём поворот то ?) это скрин висит ещё вначале второй страницы этой темы, но никто не обратил на это внимание почему то. прочитал всю тему и не понял прикола вообще, как так получается. ранее говорилось одно, а сейчас говорится всё диаметрально противоположно другое. :D
nhandu
Junior

Повідомлення

Nuclear World: 08.03.2025 23:21 nhandu

А в чём поворот то ?) это скрин висит ещё вначале второй страницы этой темы, но никто не обратил на это внимание почему то. прочитал всю тему и не понял прикола вообще, как так получается. ранее говорилось одно, а сейчас говорится всё диаметрально противоположно другое. :D
Та тут в целом и на первой странице было ясно что это упоротое хамло,но он яростно твердил что это лучший ноутбук в мире,но на скринах шото не сходится версия))))
Buldozer.
Member

Повідомлення

Понаблюдаем... :gigi:
Ozumat
Junior

Повідомлення

Этот тред какойто мем? :gigi:
Nuclear World
Member

Повідомлення

Номинация от создателей треда по i5 10400 за 5000грн который продавался год от цены -100грн нового в магазине? :laugh:
Востаннє редагувалось 08.03.2025 23:58 користувачем Nuclear World, всього редагувалось 4 разів.
Buldozer.
Member

Повідомлення

V1tt0: 08.03.2025 15:51
ackstarvinta: 08.03.2025 12:29

В нас в Aida64 під повним стресом на свіжому термоінтерфейсі близько 65-80 градусів на повному навантаженні на і7 9-11-12 покоління
Якщо в пана ноутбук на рідкому металі і не всохся - нехай покаже класний результат, проте є підозра що температури будуть вищі.

Ноут загалом не є поганий, якщо не враховувати ціну звісно. Просто вони вмирають дуже часто і екран по факту TN, та й все. Якщо там процесор не підкоптився і його не гвалтували іграми - може ще трохи попрацює.

Просто стільки мертвих ноутів на олх як рогів на райзені - нема, це статистика. Спитайте в умовного Bulldozer, також підтвердить що Asus чи Lenovo + ryzen - звучить проблемно
Не повіриш, але температури такі самі за 2 роки експлуатації. Ще раз нагадаю, матриця IPS, диванний експерт). Статистику я можу на заборі написати. Якщо щось не подобається, біжи купувати ноут в бульдозера.
У бульдозера, этого скотыняки такой, ноут на ртх3070 стоит дешевле, от падлюка така ноутами с мусорки торгует, гад такой дешевыми :D
V1tt0
Member

Повідомлення

General Failure: 08.03.2025 19:49 Саме смішне як цей Вітто Педріні з української мови ни русняву перейшов :rotate:
відповідаю на такій якій мені пишуть
V1tt0
Member

Повідомлення

Евгений King: 08.03.2025 23:10
Nuclear World: 08.03.2025 22:57 Так я так и не понял, тс написал пол года назад, что менялась плата и что ноут полное уг вообще не зашёл и больше асус стрикс никогда не купит, что карта греется до 90 градусов..., охлад не оч, теперь не менялось ничего, лучший ноут во вселенной, самое лучшие в мире охлаждение, это как понять. Кто то смог понять этот ход мыслей и гениальную многоходовку?

Зображення
ТС в принципі міг нічого і не писати, всі хто в темі ноутів знають, що все до 2023-2024 модельного року від Анус було повною лажею. Тільки останні моделі більш-менш терпимої якості і характеристик, але всеодно краще взяти якийсь Acer Nitro чи Legion, буде дешевше, тихше і прохолодніше )))

PS: 90 градусів на малопотужній 3050ti це якийсь верх інженерної думки від Асус, навіть лайняні китай ноути не такі гарячі :gigi:
можу скинути тест, навіть 70 не буде
Закрито