[Україна, Рівне] Геймерські ультралегкі безпровідні миші Ninjutso Sora V2, MAD R, WLmouse BeastX & SwordX, Delux 500 600, магнітні клавіатури

Объявления о продаже
Автор
Повідомлення
creater_ua
Member

Повідомлення

RAWM ES21 Pro можливо така б Вам підійшла, проте, нажаль, мої 2 замовлення китаєць не відправив, дуже хотів цю форму зацінити
mult
Member

Повідомлення

Ну RAWM ES21 Pro судячи з eloshapes це майже мая х :)
Можливо LAMZU Inca і підійшла б, але вона не дешева купляти просто для тесту, це не мишка за 2000, що не підійшла то і не так шкода :)
Я не скажу що ламзу мая х мені от прямо зовсім погана, адже в неї форма все ж таки більше до універсальної.
Просто коли пограєш пару годин то є дискомфорт в руці.
Беру після неї roccat kone pro, така у мене теж є і рука так не втомлюється.
Може треба більше звикати до мая х, хоча я вже нею користуюсь до місяця, вже б повинен звикнути.
Короче біда з цими мишками :)
creater_ua
Member

Повідомлення

mult: 28.03.2025 13:02
Ну RAWM ES21 Pro судячи з eloshapes це майже мая х :)
Можливо LAMZU Inca і підійшла б, але вона не дешева купляти просто для тесту, це не мишка за 2000, що не підійшла то і не так шкода :)
Я не скажу що ламзу мая х мені от прямо зовсім погана, адже в неї форма все ж таки більше до універсальної.
Просто коли пограєш пару годин то є дискомфорт в руці.
Беру після неї roccat kone pro, така у мене теж є і рука так не втомлюється.
Може треба більше звикати до мая х, хоча я вже нею користуюсь до місяця, вже б повинен звикнути.
Короче біда з цими мишками :)
До речі є KYSONA Uranus Pro (2000грн), це повний аналог ROCCAT Kone Pure Ultra, із сучасною начинкою і легкою вагою, в оглядах називають кращою ергомишою до 50 баксів на зараз. Але це трішки менша форма чим Ваша roccat kone pro
rampik_77
Junior

Повідомлення

вітаю, в наявності ninjusto sora 4k, є бажання змінити гризуна, що порадиш ?
creater_ua
Member

Повідомлення

Вітаю. 4К версію не брав, вона вже зістарилась, лише 'версія 2' є, та і на 50 грам при цій формі є кращі варіанти, той же Motospeed X6Max, або інші, якщо треба саме оптичні кнопки
Останній раз піднімалось creater_ua на 09.04.2025 12:01.
Відповісти