Останні статті і огляди
Новини
[Черкаси] Продам особистий ноутбук Asus ROG Strix/НЕ бізнес
-
Злой Гений
Member
Дам 20к 

-
General Failure
Member
Конкурентів багато, а V1tt0 Pedr1ni такий одинAFU_power: ↑ 10.03.2025 10:55та в тому і справа, що конкурентів багато з більш потужним залізом і не гіршими корпусами за ту же ціну на олхV1tt0: ↑ 10.03.2025 10:54діло кожного, тебе ніхто не заставляє його купувати, комусь може сподобається

-
V1tt0
Member
пройди мимо просто. Ти оце найшов? - https://steamcommunity.com/id/v1tt0AFU_power: ↑ 10.03.2025 10:55та в тому і справа, що конкурентів багато з більш потужним залізом і не гіршими корпусами за ту же ціну на олхV1tt0: ↑ 10.03.2025 10:54діло кожного, тебе ніхто не заставляє його купувати, комусь може сподобається
якшо да то це не мій аккаунт, ахахахахахаха
-
V1tt0
Member
ну знову 0 аргументів, висєр не аргументований)), жопка підгоріла видно від попереднього розноса фактами і скрінами тестів, більше вже немає шо аргументувати і чел просто виписує брєд)), люблю таке, давай гуляйGeneral Failure: ↑ 10.03.2025 10:57Конкурентів багато, а V1tt0 Pedr1ni такий одинAFU_power: ↑ 10.03.2025 10:55
та в тому і справа, що конкурентів багато з більш потужним залізом і не гіршими корпусами за ту же ціну на олх![]()
-
V1tt0
Member
можу коробку відправити лише одну
-
Ortyomko
Member
жорстко тут
-
AFU_power
Member
ок, але залишу для справки що робиться на ринку цеV1tt0: ↑ 10.03.2025 10:57пройди мимо просто
- спойлер
Востаннє редагувалось 10.03.2025 11:03 користувачем AFU_power, всього редагувалось 1 раз.
-
V1tt0
Member
ну хоть з тобою я нормально ше спілкувався. Вот скажи, чел мене звинуватив шо я піздабол, школяр, чітак в сампі і кс. Я йому пропоную зізвонитись поговорити, він просто слився.) Чел з самого початку до мене домахувався за маркетингову тн матрицю, як тіки я скинув фотку де стоїть цей ноут біля монітора з іпс матрицею і там кольори однакові, він більше нічого не писав за маркетингові тн матриці)). Ну це дурка, я готовий пруфати все, зізвонитись і переговорити, чел сливається)))Ortyomko: ↑ 10.03.2025 11:01 жорстко тут
-
Service
Member
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/nout ... XurmD.html вот такой же ноут на 1000 дешевле ))