Останні статті і огляди
Новини
[Україна, Харків] Для геймерів та ентузіастів: MOZA RACING, PHANTEKS NV5, NV7; NV9; Lian Li EVO RGB; Lian Li A3; HAVN HS 420; SSUPD; CableMod; Endgame Gear; Alpenfoehn; PHANTEKS T30; Lian Li UNI FAN TL LCD
-
freemannew
Member
Топовые комплектующие для СВО с очень хорошей скидкой
viewtopic.php?f=26&t=140619" target="_blank
Вентиляторы Be quiet! Silent Wings 2 140mm
viewtopic.php?f=26&t=148461" target="_blank
viewtopic.php?f=26&t=140619" target="_blank
Вентиляторы Be quiet! Silent Wings 2 140mm
viewtopic.php?f=26&t=148461" target="_blank
Востаннє редагувалось 19.02.2016 19:15 користувачем freemannew, всього редагувалось 1 раз.
-
kiril50
Junior
-
freemannew
Member
kiril50
Спасибо на добром слове
Результат![up :up:](./images/smilies/up.gif)
Спасибо на добром слове
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
Результат
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
-
ЙОЖИК
Member
На днях купував дуйчика PHANTEKS PH-F200SP 200mm. Все пройшо дуже оперативно
Про вентиль можу сказати, що поки це найкращий із 200 мм вентилів, що у мене були, а було їх аж 6![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
Про вентиль можу сказати, що поки це найкращий із 200 мм вентилів, що у мене були, а було їх аж 6
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
Prophecylife
Member
kiril50 а какая паста была до этой? ![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
-
freemannew
Member
ЙОЖИК ![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
pararam
Member
PHANTEKS PH-F200SP 200mm чорний буде в продажу?ЙОЖИК: дуйчик
-
freemannew
Member
pararam
Будет, но не в ближайшей поставке.
Будет, но не в ближайшей поставке.
-
kiril50
Junior
Prophecylife
До этой: под крышкой - "отличная" заводская паста от интела, а на крышке была нанесена МХ-4. По тестам, которые делал после термы от ноктуа NT-H1, работала чуть лучше. Но сейчас, после скальпа, все стало вообще здорово. Спокойно поднял частоту до 4.7 и температура максимум на ядре в прайме 60-61 с поднятием вольтажа еще на 0.02
До этой: под крышкой - "отличная" заводская паста от интела, а на крышке была нанесена МХ-4. По тестам, которые делал после термы от ноктуа NT-H1, работала чуть лучше. Но сейчас, после скальпа, все стало вообще здорово. Спокойно поднял частоту до 4.7 и температура максимум на ядре в прайме 60-61 с поднятием вольтажа еще на 0.02
-
ЙОЖИК
Member
Тобто температура суттєво так понизилася (74-->59) після скальпа+нова термопаста, а не просто від зміни термопасти?kiril50:Prophecylife
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
freemannew
Member
От скальпа, просто замена нормальной пасты на ЖM такого результата никогда не даст
Востаннє редагувалось 21.02.2016 14:04 користувачем freemannew, всього редагувалось 1 раз.
-
kiril50
Junior
ЙОЖИК
Да, все верно. А какой смысл брать ЖМ и не производить скальп? Наносить просто для снижения на крышку как-то не очень. Вот бы припой вернул Интел...
Да, все верно. А какой смысл брать ЖМ и не производить скальп? Наносить просто для снижения на крышку как-то не очень. Вот бы припой вернул Интел...
-
pararam
Member
як тоді продавати нові енергоефективні проци?kiril50:Вот бы припой вернул Интел...
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
C2OL_B
Junior
сегодня забрал Thermal Grizzly Kryonaut , намазал... прогнал Линксом максимум 42гр.(Фен 2 955 3.2 под Ноктуа Д14 (900оборотов))
в простое 25гр.
freemannew
спасибо![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
в простое 25гр.
freemannew
спасибо
-
freemannew
Member
C2OL_B
Обращайтесь![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
Обращайтесь
-
freemannew
Member
29.02.2016 приход товара, есть новинки
-
Oleg GG
Junior
Дякую за термопасту і вентель
-
freemannew
Member
Oleg GG
Обращайтесь![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
Обращайтесь
-
iwojima
Member
Можливо комусь пригодиться...
Замовив у freemannew вентилятор Arctic F12 і поставив його в профільний БЖ на заміну старому вентилятору.
Результат перевершив мої очікування, бж працює досить тихо і сильно не нагрівається. На скільки буде все так гладко - гадати не буду. Сказати можу точно - якщо шукаєте 120 мм вентилятор в БЖ, але не готові платити за нього велику суму грошей (300 грн +), то Arctic F12 досить хороший кандидат, свого роду смарт бай за 140 грн
А чому б і ні ?![idea :idea:](./images/smilies/idea.gif)
Замовив у freemannew вентилятор Arctic F12 і поставив його в профільний БЖ на заміну старому вентилятору.
Результат перевершив мої очікування, бж працює досить тихо і сильно не нагрівається. На скільки буде все так гладко - гадати не буду. Сказати можу точно - якщо шукаєте 120 мм вентилятор в БЖ, але не готові платити за нього велику суму грошей (300 грн +), то Arctic F12 досить хороший кандидат, свого роду смарт бай за 140 грн
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
А чому б і ні ?
![idea :idea:](./images/smilies/idea.gif)
-
freemannew
Member
iwojima
Спасибо за развернутый отзыв![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
Спасибо за развернутый отзыв