[Україна, Житомир] Кабелі для модульних блоків живлення (Sata, Molex, 6+2pin PCI-E, 12VHPWR PCI-E)+перехідники...

Объявления о продаже
Відповісти
Автор
Повідомлення
lom_ua
Member

Повідомлення

Slimsheva, допоможу, відписав в особисті.
morninglemon
Junior

Повідомлення

Вітаю. Потрібен кабель А-ргб 3 пін мама. Чи маєте такий?
спойлер
Зображення
lom_ua
Member

Повідомлення

morninglemon, такого не маю.
Listopad
Junior

Повідомлення

Доброго дня, потрібно 2 кабелі 8 pin для живлення відеокарти, блок живлення seasonic. Чи є в наявності?
lom_ua
Member

Повідомлення

Listopad, відписав в особисті.
mult
Member

Повідомлення

А є якісь углові перехідники на 24 пін материнки? Суцільні чи у вигляді подовжувача неважливо.
Хочу щоб цей провід на материнці не стирчав вертикально :)
lom_ua
Member

Повідомлення

mult, є такий варіант:
IMG_20241210_212440.jpg
Nexen2
Junior

Повідомлення

Добрий день, чи зможете допомогти з модульним кабелем для PSU Be Quiet, штекер 6х2 у блок живлення з одного боку, VGA 4х2 штекер живлення для відеокарти з іншого боку? Більше того, мене цікавлять ДВА таких кабеля.

Дякую.
lom_ua
Member

Повідомлення

Nexen2, відписав в особисті.
AndP
Member

Повідомлення

lom_ua
Приветствую. Как связаться? Есть вопрос. Мессенджер какой-то или писать в форумную личку?
stdem777
Junior

Повідомлення

AndP: 09.01.2025 20:54 lom_ua
Приветствую. Как связаться? Есть вопрос. Мессенджер какой-то или писать в форумную личку?
1я строчка в теме как бы
AndP
Member

Повідомлення

Спасибо Олександр, за провода. :beer:
Steel198
Junior

Повідомлення

Доброго часу доби. Цей в наявності є "3) 8pin БП -> 6+2pin PCI-E(50см, без опльотки) - 150грн/шт"? Вони стандартні? В мене з боку БЖ роз'єм як CPU 8пін
Steel198
Junior

Повідомлення

Steel198: 25.01.2025 09:59 Доброго часу доби. Цей в наявності є "3) 8pin БП -> 6+2pin PCI-E(50см, без опльотки) - 150грн/шт"? Вони стандартні? В мене з боку БЖ роз'єм як CPU 8пін
Отримав, якість чудова, працює краще самопалу з неробочого блоку живлення(спаяв кабель з живлення CPU та відеокартки, обидва були 18AWG) і навіть оригінал поступається)
Нижче порівняння
Самопал:
Зображення
Кастом від Олександра:
Зображення

При довготривалому навантаженні через GPU-Z зробив заміри зафіксованої мінімальної напруги, через кабель Олександра 11.7 вольт, через оригінальний 11.6 вольт, через самопал 11.4 вольт.
Відеокартка працює рівніше, не скидає постійно частоту при поднятому Power Limit. Мабуть треба було 2 кабеля замовляти одразу щоб і оригінальний замінити)

Рекомендую.
Останній раз піднімалось lom_ua на 08.02.2025 14:09.
Відповісти