Останні статті і огляди
Новини
[Україна, Житомир] Кабелі для модульних блоків живлення (Sata, Molex, 6+2pin PCI-E, 12VHPWR PCI-E)+перехідники...
-
lom_ua
Member
Slimsheva, допоможу, відписав в особисті.
-
morninglemon
Junior
Вітаю. Потрібен кабель А-ргб 3 пін мама. Чи маєте такий?
- спойлер
-
lom_ua
Member
morninglemon, такого не маю.
-
Listopad
Junior
Доброго дня, потрібно 2 кабелі 8 pin для живлення відеокарти, блок живлення seasonic. Чи є в наявності?
-
lom_ua
Member
Listopad, відписав в особисті.
-
mult
Member
А є якісь углові перехідники на 24 пін материнки? Суцільні чи у вигляді подовжувача неважливо.
Хочу щоб цей провід на материнці не стирчав вертикально![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Хочу щоб цей провід на материнці не стирчав вертикально
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
lom_ua
Member
mult, є такий варіант:
-
Nexen2
Junior
Добрий день, чи зможете допомогти з модульним кабелем для PSU Be Quiet, штекер 6х2 у блок живлення з одного боку, VGA 4х2 штекер живлення для відеокарти з іншого боку? Більше того, мене цікавлять ДВА таких кабеля.
Дякую.
Дякую.
-
lom_ua
Member
Nexen2, відписав в особисті.
-
AndP
Member
lom_ua
Приветствую. Как связаться? Есть вопрос. Мессенджер какой-то или писать в форумную личку?
Приветствую. Как связаться? Есть вопрос. Мессенджер какой-то или писать в форумную личку?
-
stdem777
Junior
1я строчка в теме как быAndP: ↑ 09.01.2025 20:54 lom_ua
-
AndP
Member
Спасибо Олександр, за провода. ![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
Steel198
Junior
Доброго часу доби. Цей в наявності є "3) 8pin БП -> 6+2pin PCI-E(50см, без опльотки) - 150грн/шт"? Вони стандартні? В мене з боку БЖ роз'єм як CPU 8пін
-
Steel198
Junior
Отримав, якість чудова, працює краще самопалу з неробочого блоку живлення(спаяв кабель з живлення CPU та відеокартки, обидва були 18AWG) і навіть оригінал поступається)Steel198: ↑ 25.01.2025 09:59 Доброго часу доби. Цей в наявності є "3) 8pin БП -> 6+2pin PCI-E(50см, без опльотки) - 150грн/шт"? Вони стандартні? В мене з боку БЖ роз'єм як CPU 8пін
Нижче порівняння
Самопал:
![Зображення](https://i.ibb.co/7RHQc50/image.png)
Кастом від Олександра:
![Зображення](https://i.ibb.co/C6rkhrP/image.png)
При довготривалому навантаженні через GPU-Z зробив заміри зафіксованої мінімальної напруги, через кабель Олександра 11.7 вольт, через оригінальний 11.6 вольт, через самопал 11.4 вольт.
Відеокартка працює рівніше, не скидає постійно частоту при поднятому Power Limit. Мабуть треба було 2 кабеля замовляти одразу щоб і оригінальний замінити)
Рекомендую.
Останній раз піднімалось lom_ua на 08.02.2025 14:09.