Напевно ми якось по різному з вами читаємо те що пише Василь.. Бо написано воно саме як претензія і після того як ми поговорили в телеграмі і було запропоновано дати карту на діагностику.renamed_user: ↑ 25.07.2024 22:43 DJ_Rus
так покупатель вроде и не требует от тебя ничего.
Просто написал сухой факт...
Останні статті і огляди
Новини
[Україна, Вінниця] Відеокарти Asus, EVGA, MSI GeForce GTX 1070 Ti, 1080, 1070, 1060, 1660 Super
-
DJ_Rus
Junior
-
rage11
Member
у Вас тоже интересная логика, как замена термопасты повлияла бы, что не сдохла банка памяти. особой срочности с такими температурами в обслуживании карты не было. я не говорил что надо думать на вас в мошенничестве, просто для статистики, что карты сомнительной надежности. считаю что 12 дней таки очень мало и повод для возврата денег или замены карты.
-
DJ_Rus
Junior
А я вважаю що необслужену карту (температура ГПУ не показник того що наприклад не сухі термопрокладки чи немає силікону з пилом від тих самих термопрокладок) не можна експлуатувати тим більше враховуючи скільки її не обслуговували до того. Якби я міняв термопасту то звістно б і перевірив термопрокладки, і почистив би від пилу плату... А про 12 днів то звістно добре але я не давав Вам ніяких гарантій і строків. Часу на перевірку і обслуговування у Вас було вдосталь. Що сталось з картою знаєте лише Ви але я залишаю за собою право піддавати ваші слова сумніву. Допомогти з діагностикою (безкоштовно) і можливим ремонтом не відмовляюсь.rage11: ↑ 25.07.2024 22:46 у Вас тоже интересная логика, как замена термопасты повлияла бы, что не сдохла банка памяти. особой срочности с такими температурами в обслуживании карты не было. я не говорил что надо думать на вас в мошенничестве, просто для статистики, что карты сомнительной надежности. считаю что 12 дней таки очень мало и повод для возврата денег или замены карты.
-
renamed_user
Junior
очень показательный ответ. Автор прав на все 100%DJ_Rus: ↑ 25.07.2024 22:58А я вважаю що необслужену карту (температура ГПУ не показник того що наприклад не сухі термопрокладки чи немає силікону з пилом від тих самих термопрокладок) не можна експлуатувати тим більше враховуючи скільки її не обслуговували до того. Якби я міняв термопасту то звістно б і перевірив термопрокладки, і почистив би від пилу плату... А про 12 днів то звістно добре але я не давав Вам ніяких гарантій і строків. Часу на перевірку і обслуговування у Вас було вдосталь. Що сталось з картою знаєте лише Ви але я залишаю за собою право піддавати ваші слова сумніву. Допомогти з діагностикою (безкоштовно) і можливим ремонтом не відмовляюсь.
-
Aleksandr1973
Member
Покупка б/у видеокарты всегда риск . Никто здравомыслящий ( если это конечно не какая-то фирма с кучей видеокарт . Но там в цену будет заложена гарантия ) 3 дня манибек максимум . Кто хочет с гарантией тот новое покупает .
-
DJ_Rus
Junior
Почистив головний блок від проданих позицій, знизив на деякі карти ціни, додав кілька нових позицій.
-
glumak
Member
Бронюю карту із заміною термопасти, чекаю на реквізити в ППDJ_Rus: ↑ 01.02.2024 15:47 5. Відеокарта Asus GTX 1070 Ti ROG Strix, 8GB GDDR5 (256bit), ціна 5400 5000 4900 грн.
-
DJ_Rus
Junior
Бронь за glumak на одну Asus GTX 1070 Ti ROG Strix підтверджую. Карта обслужена і їде до нового власника.
-
glumak
Member
Отримав відеокарту. Погрався - політ нормальний. Дякую!
-
DJ_Rus
Junior
11. Відеокарта Gigabyte GTX 1660 Ti OC 6GB, GV-N166TOC-6GD, ціна 5700 грн. Знову в продажу одна карта в повному комплекті в ідеальному стані. В майнінгу не була, обслужена.
-
DJ_Rus
Junior
Додав 17. Відеокарта MSI Gaming GeForce GTX 1070 8GB GDDR5. Ціна - 4200 грн. Карта обслужена, стан близький до ідеального, В майнінгу не була (апгрейт на більш сучасну).
-
Aleksandr1973
Member
Отредактируйте пожалуйста тему .
-
DJ_Rus
Junior
Що саме вас не влаштовує? список карт в шапці актуальний, ціни теж.Aleksandr1973: ↑ 02.11.2024 18:40 Отредактируйте пожалуйста тему .
-
oleg_5
Junior
Добрий день шукаю 1080ті, може бути у вас?
-
DJ_Rus
Junior
Нажаль, такої карти у мене зараз в наявності немає і не планується поки...
Останній раз піднімалось DJ_Rus на 25.12.2024 12:55.