Ха! Дежавю)
Може репортер Overclocker таки gregory_amd? Ніт?
Лол, так це лайно пішло в бан ще на моменті коли воно працює в фоні навіть коли ти не запускав гру.Mozdev: ↑ 03.10.2026 12:32 Ну з таким підходом в "кернел левел античітах", Valorant іде в бан назавжди як те що я ніколи на своєму пк запускати не буду, і всім раджу так же вчинити.
Чомусь згадався контекст типу: купуєш банений в лайві коробок360, чіпуєш і граєш через Xlink на hvh-серверах MW2.alex_sul: ↑ 03.10.2026 12:32Дежавю
Отримають тюремний бан рочків на 15-20.alex_sul: ↑ 03.10.2026 12:36 Mozdev
А якщо якщо є база з серійниками проців, власники яких були за сраку схоплені античітом і забаранени на серваку?
А що як цю базу почнуть шерити по всіх серваках всіх ігор?![]()
Screenshot_462.png
Pentium III (1999): Intel added a hardcoded Processor Serial Number (PSN)
:DD я просто читав цi новини ранiше на англомовних ресурсах й встиг порофлити з цього хахахахаalex_sul: ↑ 03.10.2026 12:32 Пропоную обговорити Разом із вживаним процесором AMD Ryzen 7 5800X3D новому власнику дістався бан у Valorant
Ха! Дежавю)
Може репортер Overclocker таки gregory_amd? Ніт?![]()
![]()
AMD processors do not have a hardcoded, software-readable processor serial number accessible via standard operating system commands or management tools like WMI or CPUID.
Там справа в ТПМ.S0N1C: ↑ 03.10.2026 12:44 хм, хоча гуголь каже шо у амд такого немає![]()
AMD processors do not have a hardcoded, software-readable processor serial number accessible via standard operating system commands or management tools like WMI or CPUID.
агаThe fTPM generates an immutable cryptographically secure hardware key (Endorsement Key / EK) fused into the hardware security processor at manufacture. This is the closest equivalent to a software-readable unique serial number.
Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:yes, the public Endorsement Key (EK) will stay exactly the same on a different motherboard if you keep the same AMD CPU
було б непогано якщо б такий проц можна було купити відчутно дешевшеKimRomik: ↑ 03.10.2026 12:52 ще одна причина чому бан по залізі - дурна практика
треба банити тільки аккаунти і то на певний термін, а не роздавати пермачі наліво направо
вже рік як зніс цю помийку. а років 5 тому гра дуже сподобалась.Mozdev: ↑ 03.10.2026 12:32 Valorant іде в бан назавжди як те що я ніколи на своєму пк запускати не буду, і всім раджу так же вчинити.
чому це? зафіксовано використання софту - пермач і має бути.KimRomik: ↑ 03.10.2026 12:52 ще одна причина чому бан по залізі - дурна практика
треба банити тільки аккаунти і то на певний термін, а не роздавати пермачі наліво направо
Звідки ти взяв, що в Німеччині не вміють рахувати гроші?AlexWest: ↑ 03.10.2026 13:43В Німеччині в людей справді є потреба купувати вживані проци, ще й відносно доступні?
В Норвегии тоже прикинь покупают б.у. еще и какAlexWest: ↑ 03.10.2026 13:43В Німеччині в людей справді є потреба купувати вживані проци, ще й відносно доступні?