Новини
Останні статті і огляди
Phanteks випустила лінійку корпусів EX5 з окремим відсіком для відеокарти
-
FastBullet
Member
Пропоную обговорити Phanteks випустила лінійку корпусів EX5 з окремим відсіком для відеокарти
Якщо воно ще і ефективніше, то наче гарно виглядає
Якщо воно ще і ефективніше, то наче гарно виглядає
-
Zealoth
Member
Якесь одоробло. Не пойму тут дизайнер поимел инженера или наоборот.
-
StTechnik
Member
Такое уже было у Термалтейка лет так 100 назад.
Відправлено через 1 хвилину 56 секунд:
Level 10 называлось. Не точь в точь, но идея и концепция таже.
Відправлено через 1 хвилину 56 секунд:
Level 10 называлось. Не точь в точь, но идея и концепция таже.
-
1234waltz
Member
Виглядає жахливо та неестетично.
-
Robostyle
Member
Ой да ладно, М1 Абрамс тоже неэстетичный, но отдельный отсек для БК гарантирует выживаемость когда тот возгорается
-
mellow33n
Junior
Я щось не можу зрозуміти який функціонал там у боковоих вентиляторів? Крутитись та мігати в підтримку ЛГБТ спільноти?
upd: це під рідинне охолодження, догнав))
-
FirstTDM
Member
Хм... выглядит дивно... интересно... наверное, что-то в этом есть... ждем тестов и отзывов - может быть это новый эффективный вариант компоновки...
-
Grava
Member
Шо там з кутом вигину кабеля живлення вк на зображенні? Є експерти?
-
Devijack
Member
Душно
-
KolSer
Junior
Тільки вчора дивився збірку в цьому корпусі. Доволі незвичний, місцями навіть футуристичний, проте мені не зайшов
-
FarCry
Member
Ехх.. взяб би, але мій Noctua D15 не влізе. 
-
yariksom
Member
Замахаєшся пилюку з такого витирати
-
Sum
Junior
Трохи на каво-машину схоже. Цікаве рішення!
-
aaleksandrenko
Member
Цікавий дизайн. який вирішує проблему викиду гарячого повітря відеокартою в корпус.
Бо на проц водянку поставив і все. А відеокарту основна маса людей бере з повітряним охолодженням. А в іграх саме відеокарта викидає значно більше тепла якщо мова про середній рівень чи вище.
Плюс не треба докупляти копусні вентилятори як я розумію. Відеокарта сама продуває. А процесор на водянці. Економія і менше шуму
Бо на проц водянку поставив і все. А відеокарту основна маса людей бере з повітряним охолодженням. А в іграх саме відеокарта викидає значно більше тепла якщо мова про середній рівень чи вище.
Плюс не треба докупляти копусні вентилятори як я розумію. Відеокарта сама продуває. А процесор на водянці. Економія і менше шуму
Востаннє редагувалось 09.09.2026 14:23 користувачем aaleksandrenko, всього редагувалось 3 разів.
-
Filabatya
Member
FarCry
Хаф 2 500 ідеально буде, якщо хрома блек
Хаф 2 500 ідеально буде, якщо хрома блек
- спойлер
- В ген 2 вже номально його від відухи відсунули для офсета 0.7 на амд

-
unique-neon
Member
А сенс у чому, якщо займає стільки ж місця, як і просто прямокутний корпус
-
Zealoth
Member
Прямо в новости написано, идея в том что компоненты друг друга не греют, у каждого свой отсек.unique-neon: ↑ 09.09.2026 14:24 А сенс у чому, якщо займає стільки ж місця, як і просто прямокутний корпус
-
unique-neon
Member
Ну нехай. Але тоді кожен компонент вариться в своєму маленькому душному відділі тоді. Окрім того, з картинок повітря все одно скакає з відсіку у відсікZealoth: ↑ 09.09.2026 14:52Прямо в новости написано, идея в том что компоненты друг друга не греют, у каждого свой отсек.unique-neon: ↑ 09.09.2026 14:24 А сенс у чому, якщо займає стільки ж місця, як і просто прямокутний корпус
-
osmose
Member
Для фаундера буде норм, у більшості відеокарт викид гарячого повітря буда нагнітатися в бок, сумнівно
-
Vladys77
Member
Модно, молодьожно. Але до процесу охолодження є питання.
Якщо 400 Вт-ну відеокарту закрити в такому вузькому спеціальному відсіку чи не перешкоджатими це відведенню тепла?
Хоча з малюнку там мабуть сіточка зверху і знизу. Проте все одно треба тестувати.
А так виглядає прикольно, лише мені на поличку під стіл не стане.
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
Якщо 400 Вт-ну відеокарту закрити в такому вузькому спеціальному відсіку чи не перешкоджатими це відведенню тепла?
Хоча з малюнку там мабуть сіточка зверху і знизу. Проте все одно треба тестувати.
А так виглядає прикольно, лише мені на поличку під стіл не стане.
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
То вентилятори РСО, якщо ви про 3 кольорових кулера.mellow33n: ↑ 09.09.2026 11:37 Я щось не можу зрозуміти який функціонал там у боковоих вентиляторів? Крутитись та мігати в підтримку ЛГБТ спільноти?