Та ну, не може бути. З чого б це
Новости
Последние статьи и обзоры
Виторг виробників DRAM за підсумками кварталу зріс більш ніж у півтора раза
-
Sanьka
Member
Предлагаю обсудить Виторг виробників DRAM за підсумками кварталу зріс більш ніж у півтора раза
-
warp37
Member
Ох уж этот ИИ: с одной стороны ненавидишь из-за кризиса на рынке комплектующих, а потом обмазываешься и обмазываешь всё DLSS 5.
Любить нельзя, недавидеть. Или любить, нельзя ненавидеть.
Любить нельзя, недавидеть. Или любить, нельзя ненавидеть.
-
AccessDenied
Member
Не знаю, насчёт игр, давно ни во что не играл. А вот по работе скриптов и exe наклепал количество. Какие-то процессы стали заметно проще.
-
Аціо
Member
Тобто вартість зросла у х5 х10 разів, а виторг лише у 1.5.
Маємо падіння продажів у 3-6 разів, зрозумів між строк.
Це ще досить непогано, це ще був бум, от далі буде цікавіше та цікавіше.
-
Georgin
Member
AccessDenied
А коли тімлід чи шеф Вам говорить "не підкажешь, що за унікум написав це діряве лайно, через яке ми втратили n грошей" - як відповідаєте? Тільки не кажіть, що у Вас такого не було, не повірю
Тому що "Какие-то процессы стали заметно проще", а чиясь робота стала набагато важче через ші-юзеров, які генерять дно і пушать його в main без тестів (або тестують тим же AI, який їм це і нагенерив)
А коли тімлід чи шеф Вам говорить "не підкажешь, що за унікум написав це діряве лайно, через яке ми втратили n грошей" - як відповідаєте? Тільки не кажіть, що у Вас такого не було, не повірю
Тому що "Какие-то процессы стали заметно проще", а чиясь робота стала набагато важче через ші-юзеров, які генерять дно і пушать його в main без тестів (або тестують тим же AI, який їм це і нагенерив)
Последний раз редактировалось Georgin 07.09.2026 13:31, всего редактировалось 1 раз.
-
Unsecond
Member
х1,5 это только за последнюю неделю, а до этого еще х10 
-
Telcontar
Member
Ви взагалі в ігри граєте? Чи тільки спамите у кожній темі про святий DLSS?warp37: ↑ 07.09.2026 13:07 Ох уж этот ИИ: с одной стороны ненавидишь из-за кризиса на рынке комплектующих, а потом обмазываешься и обмазываешь всё DLSS 5.
Любить нельзя, недавидеть. Или любить, нельзя ненавидеть.![]()
-
Devijack
Member
Цікаво би подивитись статистику десь на розетці.
-
warp37
Member
Скажу чесно: цілий тиждень займався обмазуванням і тестуванням ігор з DLSS 5, три терабайти на SSD забив і дістав людей у активності зі своїми DLSS 5 On/Off.Telcontar: ↑ 07.09.2026 14:18Ви взагалі в ігри граєте? Чи тільки спамите у кожній темі про святий DLSS?warp37: ↑ 07.09.2026 13:07 Ох уж этот ИИ: с одной стороны ненавидишь из-за кризиса на рынке комплектующих, а потом обмазываешься и обмазываешь всё DLSS 5.
Любить нельзя, недавидеть. Или любить, нельзя ненавидеть.![]()
![]()
Тільки до х32 і DX9 ігор не дібрався, бо зазнав фіаско.
Зараз вже схаменувся, намазав Starfield і почав проходити.
-
AccessDenied
Member
Georgin
Я для себя автоматизирую, так как работаю системным администратором (тысячи VPS и прочие RentApp).
Гуманитариям знать как и что работает не обязательно, поэтому никому ничего не объясняю.
Я для себя автоматизирую, так как работаю системным администратором (тысячи VPS и прочие RentApp).
Гуманитариям знать как и что работает не обязательно, поэтому никому ничего не объясняю.
-
Georgin
Member
Блін, Ваше друге речення мені дещо нагадало:AccessDenied: ↑ 07.09.2026 14:45 Georgin
Гуманитариям знать как и что работает не обязательно, поэтому никому ничего не объясняю.![]()
- спойлер
-
BoKl
Member
В статті порівнюють виторг другого кварталу 2026 з першим цього ж року. Все у них добре, з голоду поки не помираютьАціо: ↑ 07.09.2026 13:10 Тобто вартість зросла у х5 х10 разів, а виторг лише у 1.5.
-
AccessDenied
Member
Georgin
За годы работы в компании я усвоил урок, что делиться специфическими знаниями - вредительно. Ладно, если просто не поймут, можно забить. А вот если неправильно поймут и потом придётся исправлять...
За годы работы в компании я усвоил урок, что делиться специфическими знаниями - вредительно. Ладно, если просто не поймут, можно забить. А вот если неправильно поймут и потом придётся исправлять...
-
yariksom
Member
так продають на широкому ринку далеко не виробники, бариги просто тримають ціни а прдукція лежить мертвим грузом, якщо ще не викинули.Аціо: ↑ 07.09.2026 13:10Тобто вартість зросла у х5 х10 разів, а виторг лише у 1.5.
-
dead_rat
Member
Просто додай до промпту Не роби помилок, роби секьюрноGeorgin: ↑ 07.09.2026 13:30 AccessDenied
Тому що "Какие-то процессы стали заметно проще", а чиясь робота стала набагато важче через ші-юзеров, які генерять дно і пушать його в main без тестів (або тестують тим же AI, який їм це і нагенерив)![]()
-
daesz
Member
Просто процитую сам себе :

півтори раза*daesz: ↑ 02.09.2026 00:09 Ціни зросли в 5 раз, а виторг тільки в