Нові подробиці про Grand Theft Auto VI після великої презентації та перших прев’ю

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Advanced Member

Пропоную обговорити Нові подробиці про Grand Theft Auto VI після великої презентації та перших прев’ю

ОГО! Класна гра! Я реально пропустив усі GTA після Vice City( А тут прям така груліна!
Тож на цю гру я обов'язково оформлю преордер! Так буде дешевше, з урахуванням хотелок 2k)

S0N1C Маніпуляція! Нема жодних підстав вважати що ваша відповіть з цінами відноситься до PC-версії, бо ціни PC-версії просто НЕ ОГОЛОШЕНІ ще. Тому і підстав вважати що preorder не буде дешевший ніж релізна ціна нема! Також нема жодних підстав вважати що не буде регіональної ціни для України, яка є у дууже багатьох проєктів.
Последний раз редактировалось alex_sul 28.08.2026 09:28, всего редактировалось 3 раза.
S0N1C
Member

alex_sul: 28.08.2026 09:12 Тож на цю гру я обов'язково оформлю преордер! Так буде дешевше, з урахуванням хотелок 2k)
Grand Theft Auto VI costs $79.99 for the Standard Edition and $99.99 for the Ultimate Edition, with identical pricing applying to both pre-orders and standard retail purchase :lamer:
Tyler
Member

Ох і розганяють хайп, але особисто я взагалі нічого не відчуваю коли чую про нову ГТА, ну так, культова серія, пару поколінь дитинство за ними провели, і я, як і всі, в клубах сидів грав, але це не ті ігри, що чіпляють десь глибоко, не знаю, може то тільки в мене так.
Последний раз редактировалось Tyler 28.08.2026 09:19, всего редактировалось 1 раз.
Earanak
Member

30FPS на PS5, просто пытка. Я бы еще это понял в нетребовательных к фреймрейту играх, но тут и гонки и перестрелки и всякая летающая техника, и это на 30FPS, дай бог стабильных хоть (но это не точно). Соболезную бедолагам :rip: Я бы к игре в 30FPS и 10-ти метровой палкой не касался бы. Мне хватило Бладборна на PS4, тьфу блин, какой кайф играть сейчас в 100FPS с норм сглаживанием в Бладборн на SHADPS4...
Последний раз редактировалось Earanak 28.08.2026 09:22, всего редактировалось 2 раза.
Kashtan
Member

Чекаємо на комп’ютері. Через півроку-рік-два. Це єдина гра яка дійсно варта найсучасніших та найпотужніших комплектуючих, не зважаючи на ціни через нейролихоманку.
warp37
Member

На консолях будет 30 FPS, а мы поставим кадровый генератор для браузера и включим RTX VSR. Будет и графон, и фреймрейт. :up:
denizen
Member

Виглаядає прям чудово, світ безмежний, на комп'ютері це буде просто бімба.
S0N1C
Member

Earanak: 28.08.2026 09:18 30FPS на PS5, просто пытка.
я от замислився, а хоч одна гта була більше 30 на релізі? :think:
Voozy
Member

Не удивительно, что лики выглядели гораздо лучшее. Т.к. были на ПК.
На плойке графон глаз режет, рад что не купил ПС5 ради неё. Когда в наркопритоне норм выглядело, а потом увидел трафик, машины и тд :lol:
Последний раз редактировалось Voozy 28.08.2026 09:30, всего редактировалось 1 раз.
Earanak
Member

S0N1C, нейромразьГПТ говорит что ни одной не было номерной (не ремастера) которая бы на консолях вышла в 60FPS :think:
enRo
Junior

30 фепесов тому що заліза плойки не витягує, на пу ситуація звісно буде краща, але щось підказує що не ідеальна
warp37
Member

Earanak: 28.08.2026 09:29 S0N1C, нейромразьГПТ говорит что ни одной не было номерной (не ремастера) которая бы на консолях вышла в 60FPS :think:
Выйдут новые консоли и не будет 30 FPS, будет только 30х2. Но варианты с 20х2 и 15х2 никто не отменял. :rotate:
daesz
Member

S0N1C: 28.08.2026 09:16
alex_sul: 28.08.2026 09:12 Тож на цю гру я обов'язково оформлю преордер! Так буде дешевше, з урахуванням хотелок 2k)
Grand Theft Auto VI costs $79.99 for the Standard Edition and $99.99 for the Ultimate Edition, with identical pricing applying to both pre-orders and standard retail purchase :lamer:
Я вважаю, що потрібно 100% робити перед замовлення бо розберуть.
Последний раз редактировалось daesz 28.08.2026 09:43, всего редактировалось 1 раз.
Rex
Member

Графіка, подача і постановка вражають. Рівень Голівуду, нічого не скажеш. Подивимось, що буде на релізі. Грати не буду, бо по-перше - не маю ПС чи ХБОХ, по-друге - я й 5 частину не зміг подолати - не зайшло, не зачепило.
спойлер
Є тільки моє припущення, що у фіналі сюжетної кампанії, нам запропонують вибір, в залежності від якого загине чи Люсі, чи Джейсон. Оце буде драматичний фінал зі сльозами на фоні решти сюжету в гангстерсько-зухвалому стилі типу "Еге-гей, да ага-гай!".
Скриньте, подивимось, чи правий я. :write:
warp37
Member

А так-то хотя Xbox есть, но покупать не буду. 8000 гривен за игру - для меня дороговато. Потому как сжечь сначала 4000 для Xbox, чтобы пробежать и забросить, а потом снова покупать в Steam - ну... сомнительное предприятие. Не настолько я фанбой. :-/

Будет в Steam - тогда и предзакажу. Меру безопасности понимаю и потерплю.
Последний раз редактировалось warp37 28.08.2026 09:48, всего редактировалось 1 раз.
NST1983
Member

Це імба, коли буде на ПК?
S0N1C
Member

daesz
:laugh: та хоч би пушку якусь дали або татуху, одяг за передзамовлення :shuffle:

Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
NST1983
десь за тиждень до релізу, коли білд зіллють, але це не точно :gigi:
Prescott
Member

warp37: 28.08.2026 09:46 8000 гривен за игру - для меня дороговато
СКОЛЬКО СКОЛЬКО?!
proos
Member

Ну скажем так, после увиденного я вообще не расстроился что она сейчас не выходит на пк.
Минимум отличий от гта5. Лично для меня рдр2 намного сильнее игра и гта4 тоже на несколько голов выше. Да и пятую часть я прошёл в три захода, сильно душнила и идея с выбором протагонистов очень спорная для меня, что в гта, что в последнем резике.
Всех причастных поздравляю, вы дождались.

Отправлено спустя 52 секунды:
Tyler: 28.08.2026 09:18може то тільки в мене так.
Не только у вас)
Prescott
Member

proos: 28.08.2026 09:57Ну скажем так, после увиденного я вообще не расстроился что она сейчас не выходит на пк.
Плюс, есть целый год чтобы пройти уйму интересных игр а там будет понятно что с ГТА.
Ответить