Rockstar Games підтвердила, що другий трейлер Grand Theft Auto VI записаний на PlayStation 5

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
proos
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Rockstar Games підтвердила, що другий трейлер Grand Theft Auto VI записаний на PlayStation 5

Очень надеюсь что на пк немного позже чем на мыловарни, а то если в 2027, то шо делал апгрейд в этом году, шо не делал :weep: :weep:
Востаннє редагувалось 08.05.2025 12:19 користувачем proos, всього редагувалось 1 раз.
Zzzz
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Rockstar Games підтвердила, що другий трейлер Grand Theft Auto VI записаний на PlayStation 5

PS5 Pro, як я розумію. Інакше логічніше було би знімати на більш потужному Xbox.
Враховуючи ще й рейтрейсінг на останньому скріні, де відображаються тварини в воді.
Хоча можна пофанатзувати і подумати, що це нас просто привчили всякі всраті UE уніфіковані до надвисоких системних умов і витрачанню ресурсів просто на повітря,а роки на своєму движку змогли зробити краще всіх. Ну...будем надіятись :rotate:
proos
Member

Повідомлення

Zzzz
Это всё сделано на пк, не будьте наивными)
KimRomik
Member

Повідомлення

мені подобається що нова ГТА віє духом Вайс-Сіті
Tetronga
Member

Повідомлення

KimRomik: 08.05.2025 12:22 мені подобається що нова ГТА віє духом Вайс-Сіті
Напевне тому, що сюжет гта 6 відбувається в Вайс Сіті :gigi:
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Потужно, надеюсь на обычной PS5 не будет совсем уж плохо идти, а то Pro покупать жаба душит ради одной игры, пусть и временного эксклюзива для приставок, да и толку в той Pro, графику чуть улучшили а процессор все тот же старый на Zen 2 :gigi:
А уж с графонием это уже потом на ПК перепройти :)
Zzzz
Member

Повідомлення

n+gibat[]r: 08.05.2025 12:35 все тот же старый на Zen 2 :gigi:
Zen2 8\16, це некислий проц навіть зараз, далеко не те саме, що було у випадку калік ягуарів на попередніх консолях. Цього проца вистачить ще на довго, якщо розумно використовувати ресурси.
LetterBee
Member

Повідомлення

Многие недооценивают оптимизацию для консолей, пс4 умудрялась тянуть рагнарек и тлоу2 при том что там очень среднее железо 2013 года, не говорю про плавную работу гта 5 на допотопной пс3.
Поэтому графика на обычной пс5 должна быть отменной.
Zzzz
Member

Повідомлення

LetterBee: 08.05.2025 12:40 Многие недооценивают оптимизацию для консолей, пс4 умудрялась тянуть рагнарек и тлоу2 при том что там очень среднее железо 2013 года, не говорю про плавную работу гта 5 на допотопной пс3.
Поэтому графика на обычной пс5 должна быть отменной.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ektalion
Member

Повідомлення

Дуже інформативний комент. У тебе була ПС4? Ти грав ГОВ?
shad_1985
Member

Повідомлення

LetterBee: 08.05.2025 12:40плавную работу гта 5 на допотопной пс3.
спойлер
Доктора доктора швидше
спойлер
Zzzz
Member

Повідомлення

Ektalion: 08.05.2025 12:50
Дуже інформативний комент. У тебе була ПС4? Ти грав ГОВ?
в мене є PS5, яграв там в Alan Wake 2 в 720p і в GTA 5 в 30фпс :laugh:
А всі вище вказані ігри працюють прекрасно також на ПК, діло не в чарівних консолях, які зараз по факту просто х86 комп, а в руках розробників.
yariksom
Member

Повідомлення

proos: 08.05.2025 12:19 Предлагаю обсудить Rockstar Games підтвердила, що другий трейлер Grand Theft Auto VI записаний на PlayStation 5

Очень надеюсь что на пк немного позже чем на мыловарни, а то если в 2027, то шо делал апгрейд в этом году, шо не делал :weep: :weep:
Я думав, що зараз всі ігри, які виходять на Xbox автоматично виходять на вінді, а тут якась загадка.
Ektalion
Member

Повідомлення

Zzzz: 08.05.2025 12:51 в мене є PS5, яграв там в Alan Wake 2 в 720p і в GTA 5 в 30фпс :laugh:
Тобто ПС4 у тебе немає і не було. Бо якби була, ти б не помітив відмінність у графіці в ГОВ :facepalm:
Rmsh88
Junior

Повідомлення

Правда в тому, що на ПК буде така величезна різниця в якості від якої консольщики будуть ридати як побиті шльондри)) Соні відвалили немало за екслюзивність, інакше б народ порівнявши справедливо спитав - нашо нам це гівно (пс5, пс5про)
YAYA
Member

Повідомлення

Тільки 4 роки назад пройшов GTA III яку починав грати в прокаті в 2002 :D Vice City так і не пройшов кілька років назад, хоча дуже люблю неон і вайб 80-х.

Не знаю чи буду час щоб пограти в GTA VI, але море, неон, вайб двіж - ну дуже класний в трейлері.
Востаннє редагувалось 08.05.2025 13:03 користувачем YAYA, всього редагувалось 1 раз.
Zzzz
Member

Повідомлення

Ektalion: 08.05.2025 12:58
Zzzz: 08.05.2025 12:51 в мене є PS5, яграв там в Alan Wake 2 в 720p і в GTA 5 в 30фпс :laugh:
Тобто ПС4 у тебе немає і не було. Бо якби була, ти б не помітив відмінність у графіці в ГОВ :facepalm:
друже, досить вживати.
Я тобі ще раз кажу, що оптимізація не тільки для консолей буває, якщо руки прямі, то на пк також можна чудово оптимізувати гру. Ніякого чудо "оптимізації для консолей" нема, вона є вцілому, як на пк так і для консолей, якщо розробник бажає цього.
kairo
Member

Повідомлення

Rmsh88: 08.05.2025 12:58 Правда в тому, що на ПК буде така величезна різниця в якості від якої консольщики будуть ридати як побиті шльондри)) Соні відвалили немало за екслюзивність, інакше б народ порівнявши справедливо спитав - нашо нам це гівно (пс5, пс5про)
Як ви собі це уявляєте, що Соні відвалила бабло за "ексклюзивність" гри, яка вийде на Хбокс?))) Рокстари завжди випускали свої ігри із величезною затримкою на ПК. Вони історично не люблять дану платформу, не знаю, може колись побачили скільки разів їхні ігри з торрентів завантажили і тому на зло ПК гравцям роками не роблять порти.

Відправлено через 2 хвилини 53 секунди:
Zzzz: 08.05.2025 13:02 Ніякого чудо "оптимізації для консолей" нема, вона є вцілому, як на пк так і для консолей, якщо розробник бажає цього.
Ігри на консолях дійсно в цілому краще оптимізовані. По-перше, на стандартизоване залізо їх легше оптимізувати, по-друге, зазвичай роблять ігри під консолі та потім портують на ПК силами лівих студій, котрі роблять порт на колінці.
Zzzz
Member

Повідомлення

kairo: 08.05.2025 13:19
Zzzz: 08.05.2025 13:02 Ніякого чудо "оптимізації для консолей" нема, вона є вцілому, як на пк так і для консолей, якщо розробник бажає цього.
Ігри на консолях дійсно в цілому краще оптимізовані. По-перше, на стандартизоване залізо їх легше оптимізувати, по-друге, зазвичай роблять ігри під консолі та потім портують на ПК силами лівих студій, котрі роблять порт на колінці.
Не спорю, але вважати що ігри по дефолту круто оптимізовані під консолі, бо це консолі. Ну це дічь.
Так само як круто оптимізована GTA 5 для Xbox 360, так же всрато оптимізована GTA 4. Знову ж таки, бачимо подібну аналогію і на ПК.
А ще згадаємо ватч догс на PS4
Кіберпанк на PS5, алан вейк на PS5 і ще доволі багато ігр, які на PS5 працюють ну так собі. Тож бачимо, що з приходом уніфікації і різних движків які можуть працювати одразу на всіх платформах, така штука як оптимізація під конкретну залізяку, трохи відходить.
NUN4AG
Member

Повідомлення

yariksom: 08.05.2025 12:52Я думав, що зараз всі ігри, які виходять на Xbox автоматично виходять на вінді, а тут якась загадка
Немає ніякої загадки. Це просто бізнес стратегія R*:
GTA 3 - 23.10.01 (PS2) -> 21.05.02 (PC) - порт на ПК через 7 місяців
GTA: Vice City - 29.10.02 (PS2) -> 13.05.03 (PC) - порт на ПК через 6.5 місяців
Midnight Club II - 08.04.03 (PS2) -> 01.07.03 (PC) - порт на ПК через 3 місяці
Manhunt - 18.11.03 (PS2) -> 20.04.04 (PC) - порт на ПК через 5 місяців
GTA: San Andreas - 26.10.04 (PS2) -> 07.06.05 (PC) - порт на ПК через 7.5 місяців
Bully - 17.10.06 (PS2) -> 21.10.08 (PC) - порт на ПК через 2 роки
GTA 4 - 29.04.08 (PS3) -> 02.12.08 (PC) - порт на ПК через 7 місяців
RDR - 18.05.10 (PS3) -> 17.08.23 (PS4) -> 29.10.24 (PC) - порт на ПК через 14.5 місяців після порту на PS4 і через 14.5 років після релізу оригіналу
L.A. Noire - 17.05.11 (PS3) -> 08.11.11 (PC) - порт на ПК через 6 місяців
Max Payne 3 - 15.05.12 (PS3) -> 29.05.12 (PC) - порт на ПК через 2 тижні. Хоч трошки, але піднасрали ПеКарям :lol:
GTA 5 - 18.09.13 (PS3) -> 18.11.14 (PS4) -> 14.04.15 (PC) - порт на ПК через 5 місяців після порту на PS4 і через 1 рік та 7 місяців після релізу оригіналу
RDR 2 - 26.10.18 (PS4) -> 05.11.19 (PC) - порт на ПК 1 рік

На вінді одночасно з Xbox виходять проєкти видавництва Майків чи інша мультиплатформа, але тільки не проєкти від R9*.
Якби не реліз нового покоління консолей в 2027-му, то я би прогнозував ПК порт GTA 6 в період з грудня 2026-го по червень 2027-го.
Але дивлячись на те як R* робив у випадку з RDR1 та GTA5, я не здивуюсь, якщо спочатку в листопаді 2027-го-березні 2028-го відбудеться реліз на новому поколінні консолей, а вже в період з травня по грудень 2028-го реліз на ПК.
В найкращому випадку ПК геймерам чекати GTA 6 6-12 місяців, в найгіршому - 2-2.5 роки (звучить якось неадекватно, але і таке може трапитись).
Відповісти