MSI випустила плату Pro Z890‑S WiFi PZ з роз’ємами на зворотному боці

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Nekros
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити MSI випустила плату Pro Z890‑S WiFi PZ з роз’ємами на зворотному боці

Що за дибільне розташування pci-e сорту одразу під другим? Туди ж нічого не підключиш :insane:
Звезда S0-2
Member

Повідомлення

Оц тоц перевертоц.
animal_black
Member

Повідомлення

Сделали плату, чтобы спрятать провода и потом изуродовали сборку шлангами и питанием карты))
alexeygalas
Member

Повідомлення

Це все класно, а от чого вони всі тягнуть і не релізять Mini ITX плати на h810 :mad: (одна єдина на сьогодні https://www.maxsun.com/products/challen ... itx-wifi-1)
KimRomik
Member

Повідомлення

Кидається в очі неохайне розташування трубок водянки. Так можна всю рекламу плати зіпсувати.
0kie
Member

Повідомлення

ASUS интереснее своей реализацией дополнительного питания видеокарты из серии BTF. MSI пока до такого не доросли. Жаль. Также жаль, что нет массового перехода на водоблоки водянок с трубками на обратной стороне процессора.

:up:
makumazan84
Junior

Повідомлення

Як на мене, ідея дуже цікава, і я не проти зібрати наступний комп на основі Асусівських БТФ компонентів.
Єдине що сильно не подобається -- значно пізніший випуск БТФ відях та мамок в порівнянні зі звичайними. Наприклад, досі нема БТФ версій відяшок 5ххх серії, та й в 4ххх вони з"явилися через рік півтора після виходу серії
Аціо
Junior

Повідомлення

От знаєте щоб дійсно було корисно та цікаво з ціма зворотами?
- От зроби вони на звороті слоти ОЗП, ну щоб максимально близько до процесора, щоб не заважало встановленню охолодження але ні - напевно занадто потужне чаклунство.
Damien256
Member

Повідомлення

Блін, ну от і нафіга воно потрібне, коли все одно та потворна кишка з відяхи висить через пів системника :-/
zaqik
Member

Повідомлення

звукову підсистему виконано на базі чипа Realtek ALC897
Да когда ж они у них кончатся?!! :mad: Платы 4-8-летней давности как-то умудрялись на нормальных чипах делать, а тут как будто какой-то склад нашли со старьём, и теперь ставят на все платы подряд, в т.ч. на "премиум" простиг-споди сегмент. Ах да, простите, я забыл, аналоговые звуковухи никому ж не нужны, все же звук по ХыДерьМоаЙ на колонки на мониторе выводят...
Про PS/2 не пишу: то, что я люблю комп включать плюхнув по клаве ладошкой, а не сгибаться к кнопке на системнике - это ж чудачество :rolleyes: А то, что за столько лет не придумали альтернативы Power on PS/2 Keyboard - это тогда как называется?
General Failure
Member

Повідомлення

Вдалого польоту! :gigi:

Зображення
Відповісти